FA EN AR RU FR CHI

طی مراسمی از کارمندان نمونه دانشگاه تقدیر به عمل آمد

مراسم تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دولت و تبریک روز کارمند از کارکنان دانشگاه بابت مسولیت پذیری، تعهد نسبت به دانشگاه و رفتار همدلانه با سایر اقشار دانشگاهی برای پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی، اداری و فرهنگی تشکر کرد و یاد همکار تازه درگذشته دانشگاه آقای حمید بهمنی را گرامی داشت.

دکتر رضی با اشاره به ارتقاء جایگاه دانشگاه گیلان به دانشگاه های سطح یک کشور، این ارتقا را نتیجه زحمات همه همکاران دانشگاهی دانست. رئیس دانشگاه در ادامه به تغییر شیوه ارائه خدمات در دانشگاه اشاره کرد و از همه کارکنان خواست تا توانمندی مهارتی خود را برای ارائه همه خدمات به صورت الکترونیکی افزایش دهند تا حضور مراجعین به حداقل برسد.

دکتر غلامرضا محفوظی معاون اداری مالی و مدیریت منابع هم در این مراسم ضمن تبریک روز کارمند، نیروی انسانی را مهمترین دارائی سازمان ها دانست. دکتر محفوظی با اشاره به نسبت استاندارد تعریف شده یک به یک اعضای هیات علمی به کارمندان گفت: نسبت کارمندان به اعضای هیات علمی در دانشگاه گیلان زیر یک است که این امر با توجه به بازنشستگی سالانه کارمندان و تعریف ماموریت های جدید و گسترش فعالیت های همکاران، فشار کاری را برای همکاران مضاعف می کند.

وی در ادامه زحمات همه کارمندان دانشگاه را قابل تقدیر دانست و از تلاش معاونت اداری مالی برای بهبود وضعیت رفاهی کارکنان خبر داد.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از کارمندان نمونه دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

اسامی کارمندان نمونه دانشگاه در سال 1400

آدرس کوتاه :

آزاده بلوری
با سلام و احترام- به نظرم اسامی کارمندان نمونه به نظرسنجی گذاشته شود. حداقل در واحد خودشان. این معیاری به دستتان میدهد که انتخاب دانشگاه با نظر ارباب رجوع و همکار چقدر مغایرت دارد. هر جشنواره و نمایشگاهی هم انتخاب مردمی دارد!
گرچه من فکر میکنم مدیران برخی از حوزه ها هم ازین اسامی غافلگیر شده اند.
پست شده در ۱۴۰۰/۰۶/۱۳ ۱۱:۴۱