FA EN AR RU FR

عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان به سمت رئیس دانشگاه علمی کاربردی گیلان منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، دکتر بابک نوروزی عضو هیأت علمی گروه نساجی دانشکده فنی دانشگاه گیلان به‌ سمت رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی گیلان منصوب شد.

شایان ذکر است پیش از این دکتر عباس صادقی عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه گیلان عهده دار این مسئولیت بود.

روابط عمومی دانشگاه گیلان برای دکتر نوروزی و دکتر صادقی آرزوی موفقیت می نماید.

آدرس کوتاه :

نیما امانی فرد
مایه مباهات است که فردی شایسته چون جناب آقای دکتر نوروزی دانشیار محترم دانشکده فنی عهده دار این سمت گردیدند. انشالله در امورمحوله به پشتوانه عنایت خداوند موفق و کارآمد باشند.
پست شده در ۱۳۹۸/۰۵/۲۳ ۰۷:۳۷
حسین قنادزاده
با آرزوی سلامت و موفقیت روز افزون برای همکار گرامی و دوست ارجمند م همیشه شاد باشید ارادتمند قنادزاده (مهندسی شیمی)
پست شده در ۱۳۹۸/۰۵/۲۰ ۲۰:۰۰
پیمان سبحانی پور
جناب آقای دکتر نوروزی
انتخاب بجا و شایسته حضرتعالی در پست ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان را تبریک عرض نموده و از خدای متعال سلامتی و توفیقات روز افزون مسألت مینمایم.
پست شده در ۱۳۹۸/۰۵/۱۷ ۱۷:۰۶
یوسف سدادی
جناب آقای دکتر نوروزی
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه گیلان
با سلام و احترام، ضمن آرزوی توفیق الهی و موفقیت روزافزون بیشتر، انتصاب جنابعالی را به سمت ریاست دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان گیلان تبریک عرض می نمایم.
پست شده در ۱۳۹۸/۰۵/۱۵ ۱۸:۵۱
سید اسماعیل حسینی اجداد نیاکی
سلام

تشکر از تلاش های صادقانه و پرتلاش جناب آقای دکتر عباس صادقی و مدیریت خوب ایشان
پست شده در ۱۳۹۸/۰۵/۱۵ ۱۳:۵۲
فاطمه خسروپرویز
جناب آقای دکتر بابک نوروزی
با سلام و احترام، انتصاب شایسته جنابعالی را به عنوان رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی گیلان تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان تداوم تعالی و توفیق، سعادت و سیادت جنابعالی را مسئلت دارم.
پست شده در ۱۳۹۸/۰۵/۱۵ ۱۰:۳۹
مجتبی اکبری دوگلسر
با آرزوی سلامت و موفقیت روز افزون برای دوست و همکار عزیز .
پست شده در ۱۳۹۸/۰۵/۱۵ ۰۹:۲۸