FA EN AR RU FR CHI

مرکز هدایت شغلی و کاریابی دانشگاه گیلان راه اندازی شد

مرکز هدایت شغلی و کاریابی دانشگاه گیلان با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در راستای تسهیل اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه  گیلان راه‌اندازی شد.

دکتر وحید متقی طلب مدیر فناوری و کارآفرینی دانشگاه گیلان با اعلام این خبر افزود: با توجه به اینکه جذب نیروهای مستعد و کارآمد همواره یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های صاحبان صنایع و کسب و کار است از این رو این مرکز آمادگی خود را جهت اخذ نیازهای شغلی و موقعیت‌های کارآموزی صنایع و سازمان‌ها، برای ارائه به دانشجویان و دانش آموختگان جویای کار دانشگاه اعلام می نماید.

مدیر فناوری و کارآفرینی دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: مرکز "کاریابی دانشگاه گیلان" از دانشجویان و دانش آموختگان جویای کار دانشگاه گیلان دعوت می‌کند تا در سایت کاریابی به آدرس Jobgilan.ir ثبت نام کرده و رزومه علمی و کاری خود را ارسال نمایند که این مرکز برای کارجویان متقاضی بسته مشاوره شغلی شامل آزمون‌های شخصیت شناسی به همراه جلسات کوچینگ و مشاوره شغلی نیز تدارک دیده است.

آدرس کوتاه :