مسابقات جام رمضان کارکنان دانشگاه با معرفی تیم های برتر به کار خود پایان داد

در راستای تعمیق و گسترش ورزش برای حفظ سلامتی و نشاط و همزمان با ماه مبارک رمضان، مسابقات ورزشی فوتسال و والیبال کارکنان دانشگاه از تاریخ 16 تا 30 اردیبهشت ماه 1398 توسط اداره تربیت بدنی و فعالیت های فوق برنامه دانشگاه در محل دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد.

مسابقات فوتسال با شرکت 7 تیم شامل دانشکده های تربیت بدنی و علوم ورزشی،کشاورزی، فنی، فنی مهندسی شرق گیلان، پردیس دانشگاهی،انتظامات و امور اداری برگزار شد که در پایان این مسابقات به ترتیب تیم های دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، پردیس دانشگاهی و فنی مهندسی شرق گیلان حائز مقام های اول تا سوم شدند.

در مسابقات والیبال نیز که با شرکت 4  تیم از دانشکده های تربیت بدنی و علوم ورزشی و فنی، تربیت بدنی 2 و تیم اشمنان طالمی برگزار شد در نهایت تیم های دانشکده تربیت بدنی 2 و فنی موفق به کسب مقام اول و دوم شدند.