FA EN

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برنامه های دهه سرآمدی آموزش را تشریح کرد

دکتر شیرینی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیی دانشگاه گیلان در مصاحبه ای با روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک دهه سرآمدی آموزش و گرامی داشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری گفت: با توجه به نقش و اهمیت آموزش در رشد و پیشرفت علمی دانشگاه ها هر ساله نسبت به بزرگداشت این دهه در دانشگاه گیلان اقدام می شود که در سال 1398 نیز این دهه از 3 الی 12 اردیبهشت  گرامی داشته می شود.

دکتر شیرینی هدف از برگزاری این دهه را توجه به اهمیت آموزش و ارتقاء سطح آموزشی دانشگاه دانست و خاطر نشان کرد برای  تحقق این امر کارگاه هایی برای اعضای هیات علمی، کارشناسان آموزشی و دانشجویان به شرح ذیل در نظر گرفته شده است:

1- کارگاه چالش های گردش کارهای سامانه آموزشی و کارگاه چالش های سنوات ارفاقی دانشجویان مشمول ویژه همکاران آموزشی

2- کارگاه آشنایی با سامانه پیشینه پژوهش و سامانه همانند جو و سامانه تحصیلات تکمیلی و نشست مدیر تحصیلات تکمیلی با دانشجویان دکتری ویژه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی

3- کارگاه آشنایی با آیین نامه جهت دهی پایان نامه ها ویژه اعضای محترم هیأت علمی که تاثیر بسزایی در کاربردی نمودن پایان نامه های دانشجویان خواهد داشت.

وی گفت: در روز دهم اردیبهشت ماه نیز مراسم تقدیر و تشکر از زحمات اساتید نمونه و همچنین رئیس اداره امور خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی نمونه دانشگاه برگزار می شود.

دکتر شیرینی در پایان ضمن قدردانی از زحمات همه دست اندرکاران امر آموزش، از دانشگاهیان خواست که به منظور ارتقاء جایگاه آموزش و افزایش کیفیت و بهره وری آن با معاونت آموزشی دانشگاه همچون گذشته همراهی و همگامی داشته باشند.

آدرس کوتاه :

حسینعلی زمانی
با عرض سلام و خسته نباشید و آرزوی سلامتی و توفیق خدمت، و عرض ارادت خالصانه خدمت استاد ارجمند و نمونه علمی دانشگاه و جهان اسلام جناب آقای دکتر شیرینی عزیز. سوالی دارم که سالیان سال است برایم بدون جواب مانده است؛ جایگاه کارشناسان آزمایشگاه ها که در واقع نیروهای علمی با چراغ خاموش بوده و پیوسته در حرکتند و زحمات زیادی را در مجموعه سازمانی متحمل می شوند و مهمتر این که در چارت سازمانی گروه های آموزشی بعد از استادان محترم و در ادامه آنان قراردارند در چه مواقع و دهه ای مورد تفقد قرارخواهند گرفت؟ آیا وقت آن نرسیده است که این قشر نیز دیده شوند؟ با تشکر
پست شده در ۱۳۹۸/۰۲/۳ ۱۰:۴۴