FA EN AR RU FR

نشست شورای ورزش دانشگاه برگزار شد

جلسۀ شورای ورزش دانشگاه روز دوشنبه در اتاق شورای دانشگاه به ریاست دکتر احمد رضی رییس دانشگاه گیلان پیرامون روند پیشرفت و گزارش عوامل اجرایی پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور برگزار شد.
در این نشست دکتر احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان به تقویت کمیتۀ بازاریابی و لزوم جذب منابع مالی از سازمان­های دولتی و خصوصی و هماهنگی کمیتۀ بازاریابی با معاونت اداری مالی دانشگاه تأکید کرد. وی همچنین با تأکید بر بخش روابط عمومی در ساختار اجرایی المپیاد بر اهمیت تدوین برنامه ­ریزی لازم برای بهره­ گیری از ظرفیت ­های استان و تشکیل ستاد اجرایی المپیاد در سطح استان تاکید داشت.

در این نشست دکتر حسین افراخته سرپرست المپیاد گزارشی از وضعیت سراهای دانشجویی دانشگاه و اقدامات صورت گرفته در تابستان جاری پرداخت و همچنین توضیحاتی دربارۀ خرید تجهیزات و لوازم مورد نیاز سلف ­های دانشجویی جهت افزایش کیفیت طبخ ارائه نمود.

در ادامه دکتر علی شمسی قائم مقام دبیرکل المپیاد از روند فعالیت­های اجرایی ستاد تا مهر 98 گزارش­ی ارائه نمود و در انتها دکتر ارسلان دمیرچی دبیر کل المپیاد پانزدهم بر لزوم توجه به توسعۀ زیرساخت­های ورزشی جهت برگزاری هر چه بهتر این رویداد  تاکید کرد.

آدرس کوتاه :