FA EN AR RU FR CHI

نشست مشترک سرپرست دانشگاه گیلان و سرکنسول فدراتیو روسیه برگزار شد

نشست مشترک تبادل نظر در زمینه گسترش و تقویت همکاری‌های دانشگاه گیلان با دانشگا‌های روسیه با حضور سرپرست دانشگاه و سرکنسول فدراسیون روسیه در رشت به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.

دکتر فرید نجفی سرپرست دانشگاه گیلان در این نشست ضمن معرفی توانمندی‌های دانشگاه گیلان به عنوان بزرگترین دانشگاه شمال کشور در حوزه‌های مختلف علوم دانشگاهی بر ظرفیت استفاده از توانمندی های اندیشکده اوراسیا دانشگاه گیلان جهت تقویت ارتباطات دوجانبه و منطقه‌ای تاکید کرد.

آندری وادوف سرکنسول فدراسیون روسیه هم در این نشست با اشاره به توانمندی‌های علمی ایران، خاطر نشان کرد که دانشگاه گیلان یکی از مجموعه‌های آموزشی و پژوهشی شناخته‌شده و کارآمد در جامعه دانشگاهی روسیه محسوب می‌شود و سرکنسولگری فدراسیون روسیه در رشت تلاش خواهد کرد تا در این زمینه پل‌های ارتباطی بین دانشگاهی را تقویت نماید.

در این نشست که معاونان و جمعی از مدیران دانشگاه نیز حضور داشتند بر گسترش همکاری های علمی و پژوهشی مشترک تاکید شد.

آدرس کوتاه :