FA EN AR RU FR CHI

نصب و راه اندازی دستگاه آنالیز همزمان حرارتی (STA) در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان

دستگاه آنالیز حرارتی همزمان (STA) مدل STA 1500 Infinity ساخت شرکت Thorn Scientific کشور انگلستان با دامنه آنالیز حرارتی دمای محیط تا 1500 درجه سانتی گراد با موفقیت در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان نصب و راه‌اندازی شد.

در آنالیز حرارتی دمای نمونه مورد آزمایش به صورت کنترل شده در اتمسفر مشخصی (مانند هوا یا گاز آرگون) افزایش می‌یابد و خواص ماده به عنوان تابعی از دما (و یا زمان) اندازه‌گیری می‌شود. این دستگاه قابلیت انجام همزمان آنالیز آنالیزهای TGA (Thermogravimetry AnalysisDTA (Differential Thermal Analysis) و DSC (Differential Scanning Calorimetry) را داراست که با استفاده از این آنالیزها می‌توان تغییر جرم بر اثر حرارت‌دهی، دمای شیشه‌ای پلیمرها، دمای ذوب، بلورینگی، تغییر فاز و نیز آنتالپی تغییر فاز را اندازه‌گیری کرد. شایان ذکر است آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان با برخورداری از ده ها دستگاه استراتژیک و پرکاربرد در حوزه های تخصصی، ضمن آمادگی ارایه خدمات علمی به دانشجویان، اساتید، پژوهشگران و مراکز علمی، صنعتی و تحقیقاتی منطقه و کشور، آمادگی انجام آزمون های استاندارد برای شرکت های صنعتی و دستگاه های اجرایی استان و کشور از جمله اداره های استاندارد، گمرک، مناطق آزاد تجاری، تجار و غیره را دارد. متقاضیان محترم با مراجعه به وب سایت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان به آدرس: http://lab.arshiaweb.ir و یا تماس با بخش پذیرش آزمایشگاه به شماره های: 33690451-013 و 09938373350 می توانند درخواست آزمون خود را ثبت و پیگیری نمایند.

آدرس کوتاه :