FA EN AR RU FR

همایش یاوران وقف با محوریت آموزش عالی به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد

همایش استانی یاوران وقف در آموزش عالی توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گیلان و دانشگاه گیلان در تالار حکمت دانشگاه برگزار شد.

دکتر احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان‌ در این همایش بر ضرورت تعامل بیشتر متولیان وقف و دانشگاه ها تاکید کرد و افزود : بخش های زیادی از دانشگاه گیلان با مشارکت خیران و واقفان نیک اندیش ساخته شده است.

حجت الاسلام علیزاده مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان هم در این همایش با اشاره به اهمیت مقوله وقف و نقش این عمل خدا پسندانه در جامعه افزود: ترویج فرهنگ وقف موجب رشد و بالندگی جامعه اسلامی  و کاهش شکاف طبقاتی خواهد شد.
وی گفت : باید با سوق دادن نیات واقفان به سمت نیازمندی های امروز جامعه به ویژه در بخش های اقتصادی ، فرهنگی ، علمی و پژوهشی  برای حل مشکلاتی نظیر بیکاری و مسکن محرومان گام برداشت.
گفتنی است در این همایش از ۴۰ واقف و فعال حوزه وقف استان تجلیل به عمل آمد.

آدرس کوتاه :