FA EN

ویژه برنامه های دانشگاه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) و روز مادر

ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن به اطلاع می رساند  دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و پاسداشت روز زن و مقام مادر، برنامه هایی ویژه دانشگاهیان خانم (دانشجویان، کارمندان و اعضای هیأت علمی) دانشگاه گیلان برگزار می نماید.

بخش های برنامه:

فرهنگی:

ـ مسابقه کتابخوانی" سبک زندگی فاطمی" (دریافت منبع مسابقه و شرکت در مسابقه)

ادبی و هنری:

ـ خوانش متن ادبی در مدح حضرت فاطمه (س)، مقام مادر و زن (خواهشمند است فایل‌های صوتی بصورت mp3 و با مدت زمان حداکثر 3 دقیقه تهیه شود).

ـ تهیه کارت پستال به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) و جایگاه شامخ مادر و مقام زن در جامعه (پیشنهاد می‌شود در طراحی کارت پستال از هنرهای دستی مانند نقاشی، خوشنویسی، کلاژ و غیره استفاده نمایید)

مهلت ارسال آثار ادبی و هنری:  22 تا 30 دی ماه 1400

شیوه ارسال آثار ادبی و هنری: از طریق ایمیل به آدرس womenaffair_guilan@guilan.ac.ir یا واتساپ به شماره 09307432757

ورزشی:

ـ مسابقه حضوری دارت و دوی 20 متر (ویژه کارمندان و اعضای هیأت علمی خانم)

زمان برگزاری: 28 دی ماه 1400 ـ ساعت 13 ـ سالن ورزشی فجر شماره 1

جوایز:

به قید قرعه به نفرات برگزیده در هر بخش جایزه نقدی تقدیم می‌گردد و آثار برگزیده در سایت امور زنان و خانواده بارگذاری می‌شود.

ـ شرکت در مسابقه برای دانشگاهیان خانم دانشگاه گیلان مجاز می باشد.

ـ به دلیل شیوع بیماری کرونا برنامه حضوری برگزار نخواهد شد.

ـ اعلام مشخصات فردی: نام، نام خانوادگی، مقطع تحصیلی،کد ملی، محل تحصیل و یا اشتغال، شماره تماس و شرکت در بخش دانشگاهی (اساتید، دانشجویان و کارمندان) در هنگام ارسال آثار الزامی است.

تارنمای دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه

آدرس کوتاه :