FA EN AR RU FR CHI

پیام تسلیت وزیر علوم به مناسبت درگذشت استاد ابوالفضل درویزه

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با صدور پیامی، درگذشت دکتر ابوالفضل درویزه؛ استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان را تسلیت گفت.

متن پیام دکتر غلامی بدین شرح است؛
" یَرْفَعِ اللَه الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ " (مجادله: ۱۱)
خداوند به آنان که ایمان آورده اند و آنها که دارای علم و دانش اند، رفعت و بلندی می بخشد.

در آیین مقدس اسلام آنچه مقام انسان را نزد خدا بالا می برد و سبب رستگاری او می شود، علم و ایمان است. در روزهای گذشته خبر درگذشت استادی را شنیدیم که علم، ایمان و عمل را توامان داشت.
دکتر ابوالفضل درویزه از استادان به نام دانشگاه گیلان بودند که در طی سالیان متمادی در عرصه های علمی، فرهنگی، مدیریتی و اخلاقی درخشیدند. تربیت دانشجویان بی شمار، انتخاب ایشان به عنوان استاد نمونه، مولف نمونه و استاد برجسته مهندسی مکانیک کشور گوشه ای از فضائل این استاد برجسته بود. مطمئنا تالیفات علمی و آثار فرهنگی ایشان از یاد ما نخواهد رفت و ماندگار خواهد شد.
اینجانب از طرف خانواده بزرگ آموزش عالی کشور، این ضایعه بزرگ را به خانواده ایشان و دانشگاهیان استان گیلان صمیمانه تسلیت می گویم و از خداوند متعال برای آن دانشمند گرانقدر رحمت و رضوان الهی و برای بازماندگان صبر جمیل مسئلت دارم.
آدرس کوتاه :