FA EN

چهارمین سمپوزیوم مرکز انرژی سبز ایران در دانشگاه گیلان برگزار می شود

دانشگاه گیلان میزبان چهارمین سمپوزیوم مرکز انرژی سبز ایران با عنوان"فناوریهای انتقال انرژی" در 26 و 27 خرداد است.

محققین و متخصصانی از دانشگاه تیوبرلین آلمان با شرکت در چهارمین سمپوزیوم مرکز انرژی سبز ایران در روزهای پایانی خرداد ماه سالجاری میهمان دانشگاهیان دانشگاه گیلان خواهند بود و در خصوص فناوریهای انتقال انرژی با محوریت بررسی جنبه های مهندسی و اقتصادی توسعه انرژیهای سبز (خورشیدی، بادی و بیومس) سخنرانی، کارگاه و دوره آموزشی برگزار خواهند کرد.

چهارمین سمپوزیوم مرکز انرژی سبز ایران فرصتی است تا محققین و کارشناسان دستگاه های اجرایی و پژوهشی ایران، ضمن آشنایی با تجربیات موفق کشور آلمان از دانش فناوری انرژی های سبز درتامین بخشی از انرژی مورد نیاز و کاربرد آن در توانمندی سازی جهت سازگاری با تغییرات اقلیمی بهره مند شده و برای تبادلات علمی فناوریهای انتقال انرژی و مباحث  زیست محیطی برنامه ریزی کنند.

این سمپوزیوم روزهای 26 و 27 خرداد ماه در تالار حکمت دانشگاه برگزار خواهد شد.

آدرس کوتاه :