FA EN

گردهمایی حامیان، خیرین و واقفین آموزش عالی استان در دانشگاه گیلان برگزار می شود

دکتر داود احمدی دستجردی رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه گیلان در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه از برگزاری گردهمایی حامیان، خیرین و واقفین آموزش عالی گیلان در روز سه شنبه 21 خرداد ماه خبر داد.

دکتر احمدی دستجردی هدف از این گردهمایی را تبیین جایگاه و نقش والای واقفین، خیرین  و حامیان آموزش عالی کشور، استفاده از ظرفیت عظیم خیرین و واقفین در توسعه علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان و همچنین فرهنگ‌سازی در جهت گسترش فرهنگ ایثار و جلب مشارکت حامیان علم و فناوری برای توسعۀ آموزش عالی در استان گیلان دانست.

وی در ادامه ضمن تقدیر از تمامی حامیان مالی و معنوی آموزش عالی استان، از همه علاقمندان به یاری رساندن به آموزش عالی جهت شرکت در این همایش دعوت کرد. رئیس هیأت مؤسس بنیاد خیرین دانشگاه در ادامه استفاده از ظرفیت خیرین و نیکوکاران را گامی بلند در جهت توسعه فضای فیزیکی و بهبود کیفیت آموزش دانست و خواستار جهت دادن به کمک های خیرین به سمت آموزش عالی استان شد.
دکتر احمدی دستجردی در پایان از انعقاد چند تفاهم نامه میان خیرین و رؤسای آموزش عالی استان و کلنگ زنی دو طرح خیّرساز (ساختمان مرکز نوآوری و توسعه فناوری با همت مهندس غلامحسن قطب‌زاده و توسعه و  تکمیل ساختمان گوسفندداری مجموعه علوم دامی دانشکده علوم کشاورزی با همت حاج عبدالله نوید) در این روز خبر داد.

شایان ذکر است این گردهمایی ساعت 10 صبح 21 خردادماه در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.

آدرس کوتاه :

سیروس شادمند
با سلام و عرض ادب
پیرو دعوتنامه "گردهمایی حامیان، خیرین و واقفین آموزش عالی گیلان " در سایت آن دانشگاه محترم در روز سه شنبه 21 خرداد ، و قدردانی از اندیشه والای بنیانگذار این حرکت ارزشمند که موجب مشارکت مردم در امر آموزش عالی شده اند. ممنون خواهم شد که اعلام بفرمایید چگونه می توان در گردهمایی مذکور شرکت نمود؟ نیاز به ثبت نام هست؟ ممنون خواهم شد که راهنمایی بفرمایید.
با احترام
سیروس شادمند