مرکز کامپیوتر رامبد پوربهادر

19 01 2022
کد خبر : 3225624
تعداد بازدید : 829

دسته بندی :
اسلاید شو

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

23 04 2024

حضور دانشجویان دانشگاه گیلان در گردهمایی بین‌المللی جوانان در کشور روسیه

گردهمایی بین‌المللی جهانی جوانان از تاریخ 1 تا 7 مارس 2024 با حضور 20  هزار نفر از جوانان کمتر از 35 سال فعال در حوزه‌های مختلف علمی، هنری، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی از بیش از یکصد کشور دنیا در شهر سوچی فدراسیون روسیه برگزار شد که امید رحیمی، دانشجوی مقطع دکتری رشته روابط بین‌الملل و علیرضا محمدی، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته حقوق بطور مستقل در این گردهمایی بین‌المللی حاضر شدند و به ارائه دستاوردها و ظرفیت‌های مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی جامعه ایران برای سایر شرکت‌کنندگان پرداختند. این گردهمایی با مشارکت و حمایت دولت  فدراسیون روسیه  برگزار گردید و گفت‌و‌گوی مستقیم و تخصصی در حوزه‌های مختلف با برخی از مهمترین مقامات آن همچون رئیس جمهور این کشور، وزیر امور خارجه، وزیر آموزش عالی و سایر مقامات فدراسیون روسیه در حوزه‌های مختلف از جمله برنامه‌های این فستیوال بین‌المللی بود. در خلال این گردهمایی رویدادهای مختلف تخصصی در حوزه‌های علمی متنوع با حضور اساتید و پژوهشگران شاخص روسیه و جهان، و  همچنین برنامه‌های فرهنگی و هنری عمومی با حضور مهمانان ویژه از کشورهای مختلف برگزار شد.

20 04 2024

پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی به مرحله نهایی جوایز اجلاس جامعه اطلاعاتی WSIS ۲۰۲۴ راه یافت

مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم از برگزیده شدن پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی به عنوان یکی از پنچ پروژه منتخب در بخش جوایز اجلاس جامعه اطلاعاتی WSIS۲۰۲۴، خبر داد. دکتر محمدهادی زاهدی گفت: پروژه پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی از میان ۲۰ پروژه که در بخش E-Science شرکت کرده بودند در میان پنج پروژه منتخب برای مرحله نهایی برگزیده شد. مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی اظهار داشت: رقبای ایران در این رویداد،کشورهایی نظیر ایالات متحده امریکا، چین، فرانسه، اسپانیا، روسیه، لهستان، لوکزامبورگ، مالزی، پاکستان، هندوستان، بحرین، امارات متحده عربی، عربستان سعودی و الجزائر بوده‌اند که از این میان و در مرحله نهایی می‌بایست با کشورهای ایالات متحده امریکا، اسپانیا، چین و هندوستان رقابت کند. وی افزود: اجلاس جهانی انجمن جامعه اطلاعاتی WSIS ۲۰۲۴ با شعار «جوامع اطلاعاتی و دانش‌بنیان در جهت اهداف توسعه پایدار» بزرگترین گردهمایی جهانی سالانه در خصوص فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهت توسعه جوامع محسوب می شود. در این اجلاس فرصتی برای تبادل اطلاعات، خلق دانش و به اشتراک‌گذاری روش‌ها و همچنین شناسایی روندهای در حال ظهور و بهبود مشارکت، با توجه به تکامل جوامع اطلاعاتی و دانش بنیان فراهم می شود. دکتر زاهدی گفت: در این راستا کشورها می توانند برنامه‌ها و پروژه هایی را که در جهت توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور خود یا در سطح بین‌الملل مطابق با اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار تعریف و به اجرا گذاشته‌اند را در ۱۱ خط مشی (Actin –Line) مشتمل بر ۱۸ دسته (Category) معرفی و ارائه کنند. عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در تشریح این جایزه گفت: در این راستا، هر ساله مسابقات جهانی WSIS با هدف ارزیابی پروژه‌ها و فعالیت‌هایی که از فناوری اطلاعات و ارتباطات جهت توسعه پایدار استفاده شده است، برگزار می‌شود. کشورهای متعددی به منظور ارائه ظرفیت‌ها و موفقیت‌های خود در این مسابقات شرکت می‌کنند. در حال حاضر افزون بر کشورهای پیشرو در حوزه فناوری اطلاعات که همواره در این اجلاس و مسابقات فعال بوده‌اند، کشورهای دیگری مانند مالزی، مکزیک، برزیل، ترکیه، کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس و هند نیز حضور دارند. گرچه حضور پروژه‌ها از هر نهادی در این مسابقات میسر است اما به دلیل مدیریت و هماهنگی بیشتر مسابقات، اغلب پروژه‌ها از طریق دولت در این مسابقات شرکت داده می‌شوند. وی ادامه داد: ایران همواره سعی کرده است در این مسابقات مشارکت داشته باشد و از سالها قبل حضور پررنگی داشته است و در مواردی نیز موفق به کسب جایزه نهایی جامعه اطلاعاتی WSIS شده است. در سال ۲۰۲۴، ایران با سه پروژه در حوزه‌های e-Government، e-Enviroment و E-Science، مشارکت داشتند نماینده ایران در حوزه علمی پروژه پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی بوده است. این مقام مسئول در وزارت علوم اظهار داشت: خوشبختانه با مشارکت جامعه دانشگاهی کشور در رای‌گیری عمومی این پروژه به عنوان تنها انتخاب نامزد برنده کشور ایران، انتخاب شده است که باعث افتخار و مباهات حوزه فناوری اطلاعات آموزش عالی است. امید می‌رود که این پروژه در نهایت به عنوان پروژه برنده نهایی در مراسم اصلی اجلاس نیز مورد تقدیر قرار گیرد.

20 04 2024

تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه گیلان و دانشگاه فدرال جنوبی روسیه منعقد شد

در راستای گسترش همکاری‌های علمی بین موسسات آموزش عالی با هدف توسعه بین‌المللی‌سازی آموزش، توسعه تبادل استاد و دانشجو، گسترش روابط فرهنگی، فعالیت‌های علمی- تحقیقاتی و آموزشی مشترک، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه گیلان و دانشگاه فدرال جنوبی روسیه منعقد شد. دو موسسه در چارچوب این تفاهم‌نامه متعهد شدند تا تلاش خود را برای برقراری ارتباط مستقیم و همکاری علمی و آموزشی میان اعضای هیات علمی، دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی برای انجام فعالیت در زمینه‌های مشترک به کار گیرند.  انجام سفرهای کوتاه‌مدت و بلندمدت ویژه اعضای هیات علمی؛ برگزاری نشست‌ها، کارگاه‌ها و همایش‌های علمی؛ ایجاد فرصت برای دانشجویان مقاطع مختلف آموزشی برای شرکت در برنامه‌های مبادله‌ای؛ ایجاد برنامه‌های آموزشی مشترک برای اخذ دو مدرک تحصیلی؛ انجام طرح‌های پژوهشی مشترک میان اعضای هیات علمی و پژوهشگران دو دانشگاه و ... از جمله مهمترین مفاد این تفاهم‌نامه به شمار می‌روند. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه گیلان تماس حاصل نمایند.

20 04 2024

حضور دانشگاه گیلان در جدیدترین نتایج رتبه بندی سایماگو -2024

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، بر اساس جدیدترین ارزیابی انجام شده توسط نظام رتبه بندی سایماگو در سال 2024، دانشگاه گیلان از بین 166 دانشگاه ایرانی موفق به کسب رتبه 62 شد و در مقایسه با رتبه بندی سال گذشته که از بین 164 دانشگاه ایرانی حائز رتبه 89 شده بود، 27 پله صعود داشته است.  موسسات علمی و پژوهشی مورد ارزیابی در این رتبه بندی به چهار دسته اصلی دولتی، خصوصی، بهداشتی و آموزش عالی تقسیم بندی می شوند. این نظام  با 20 شاخص در سه حوزه "پژوهشی (وزن 50%)"، "نوآوری (وزن 30%)" و "اجتماعی (وزن 20%)" ارزیابی و رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات را انجام می دهد. در رتبه بندی سال 2024، اطلاعات مربوط به سال های 2022-2018 مبنای بررسی حوزه های پژوهشی و نوآوری است و اطلاعات سال 2023 نیز معیار بررسی حوزه اجتماعی می باشد. شرط حضور در این رتبه بندی ثبت بیش از 100 مقاله در پایگاه اسکوپوس می باشد و اطلاعات مربوطه به صورت مستقیم از طریق پایگاه های اطلاعاتی ، Ahrefs، Google، Patstat و Scopus  دریافت می گردد. لازم به ذکر است در نسخه 2024 این رتبه بندی، سه شاخص جدید با عناوین زیر به حوزه اجتماعی اضافه شده است.                                                       Sustainable Development Goals(SDG)                                                  Female Scienctific Talent Pool (FemSTP)                                                      Impact in Public Policy- Overton (OV)  

20 04 2024

وضعیت نشریات علمی بین المللی دانشگاه گیلان از سوی پایگاه SJR مشخص شد

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، طبق آخرین گزارش اعلام شده از سوی پایگاه SJR  وضعیت نشریات علمی بین المللی دانشگاه گیلان در پایگاه استنادی SCOPUS در سال  2023 به شرح زیر است: ردیف عنوان نشریه چارک (Q) ضریب تأثیر SJR 1 Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) Q2 1.374 0.29 2 Journal of Mathematical Modeling (JMM) Q3 0.843 0.26 3 Journal of Algebra and Related Topics (JART) Q3 0.468 0.27 4 تحقیقات آفات گیاهی Q4 0.280 0.14 5 تحقیقات تولیدات دامی Q4 0.277 0.17   مطابق جدول بالا، تمام نشریات بین المللی دانشگاه گیلان موفق به دریافت چارک و ضریب تأثیر از نظام رتبه بندی سایمگو شده اند. گفتنی است شاخص SJR یا همان SCImago Journal Rank مقیاسی برای مجلات علمی است که تعداد ارجاعات به نشریه و همچنین اهمیت نشریاتی که ارجاعات در آنها صورت گرفته را محاسبه می کند. در واقع شاخص SJR مجلات را بر حسب تعداد استنادات معتبر رتبه بندی می کند و میزان تأثیر علمی مقالات نشریات را بر اساس تعداد ارجاع دهی و اهمیت مراجع مورد ارزیابی قرار می دهد.

17 04 2024

سرپرست دانشگاه گیلان: با برنامه ریزی دنبال کار جدیدی در دانشگاه خواهم بود

نشست سرپرست جدید دانشگاه با اعضای هیأت رئیسه و روسای دانشکده های دانشگاه در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد. دکتر محمد دوستار سرپرست دانشگاه گیلان در این نشست ضمن تقدیر از تلاش های رییس سابق دانشگاه، تغییر مدیریت در دانشگاه را امری طبیعی دانست و گفت: دوران مدیریت با سرعت طی می شود و آن چه می ماند یادگاری است که از آن دوران در ذهن افراد باقی می ماند و قضاوت هایی که تاریخ بر عملکرد آدم ها خواهد کرد و توشه ای که انسان برای آخرت خویش می برد. سرپرست دانشگاه گفت: از امروز باید کار جدیدی در دانشگاه شروع کرد و فرصت زیادی نیز باقی نمانده است و باید عملکرد به مردم ارائه دهیم و فقط به فکر کار باشیم و بنا بر تغییر ندارم و بنا بر برنامه ریزی دارم و از کلیه معاونت ها و روسای دانشکده ها می خواهم وضعیت موجود حوزه خود و چالش های موجود را شناسایی و راهکار ارائه دهند و ما نیز نشست های تخصصی را با هر یک از معاونت ها و دانشکده ها اغاز خواهیم کرد. دکتر دوستار در ادامه از معاونت اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه خواست عملکرد هزینه دانشگاه را تا پایان سال 1402 تنظیم کند و نباید هزینه های پرداخت نشده 1402 به سال 1403 منتقل شود. وی در ادامه گفت: ما دانشگاه هستیم و از دانشگاه انتظارات بسیار بالاست و اگر دانشگاه کارکرد اجتماعی نداشته باشد از محیط حذف می شود و باید کاری کنیم که محیط را مدیریت کنیم و دانشگاه گیلان دانشگاه مادر هست و هدایت کننده دیگر دانشگاه های استان نیز است. سرپرست دانشگاه با بیان اینکه هر معاونت و هر رئیس دانشکده در حوزه اختیارات خودش همانند رییس دانشگاه است گفت: ما باید پای صنعت را در دانشگاه باز کنیم و دانشجویان و اعضای هیات علمی را روانه صنعت کنیم.  دکتر دوستار تصریح کرد: خانواده ها از دانشگاه مدرک نمی خواهند بلکه از ما اشتغال می خواهند که لازمه آن مهارت است که به کمک ورود به صنعت ایجاد می شود و باید در کنار مباحث اقتصادی به مباحث فرهنگی که بسیار مهم هستند با استفاده از ظرفیت نهاد رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی پرداخته شود. دکتر فرید نجفی رئیس سابق دانشگاه هم در این نشست ضمن تشکر از همه مدیران دانشگاه گفت: در ابتدای دوران مسئولیتم دانشگاه با شرایط کرونایی مواجه بود و ضمن عبور و ایجاد نظم و ترتیب از آن شرایط و بازگشایی دوباره دانشگاه، حوادث و ناآرمی شهریور 1401 اتفاق افتاد که دانشگاه آن شرایط را مدیریت کرد. وی همچنین برای دکتر دوستار سرپرست جدید دانشگاه در ادامه این مسیر ابراز موفقیت کرد. حجت الاسلام علی محمد عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این نشست ضمن تبریک انتصاب دکتر دوستار به سمت سرپرست جدید دانشگاه، از کلیه مدیران دانشگاه که بار سنگین مسئولیت را پذیرفته و برای رضا خداوند کار می کنند تشکر کرد و از همه مدیران خواست که با داشتن تلاش و جدیت، همیار سرپرست جدید دانشگاه در راستای ایفای رسالت های دانشگاه باشند. شایان ذکر است سرپرست حدید دانشگاه قبل از این نشست، به اتفاق مدیران دانشگاه در مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شد و با اهدای صلوات یاد و خاطره شهدا را گرامی داشت.  

16 04 2024

با حکم وزیر علوم، دکتر محمد دوستار سرپرست دانشگاه گیلان شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی؛ دکتر محمد دوستار را به سمت سرپرست دانشگاه گیلان منصوب کرد. دکتر محمدعلی زلفی گل در این حکم انتصاب خطاب به دکتر دوستار تاکید کرده است: انتظار می‌رود با اتکاء به خداوند متعال و استعانت از حضرت ثامن الائمه (ع) و با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را برای تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت‌افزایی، کار‌آفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمام محورهای سند دانشگاه اسلامی به کار گیرید. دکتر محمد دوستار (زاده رشت_1350) دانش‌آموخته رشته مدیریت و عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه گیلان با مرتبه دانشیار است که از سوابق اجرایی وی می‌توان به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور استان گیلان، ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه گیلان اشاره کرد. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین طی نامه‌ای جداگانه از تلاش‌های دکتر فرید نجفی رئیس سابق دانشگاه گیلان که از 21 آذر 1400 مسئولیت دانشگاه گیلان را به عهده داشت قدردانی کرد.

14 04 2024

دانشگاه گیلان موفق به دریافت گواهینامه بین المللی ISO 9001:2015 شد

به گزارش معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مراسم اعطای گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت امروز با حضور رئیس دانشگاه، معاونین دانشگاه و کارشناسان مربوطه در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد. دکتر فرید نجفی رئیس دانشگاه گیلان در این مراسم ضمن تقدیر از اساتید و همکارانی که در این موفقیت نقش ارزنده ای داشتند، به اهمیت سیستم مدیریت کیفیت پرداخت. دکتر نجفی گفت: در جهت بهبود و ارتقاء فرآیندهای آموزشی به منظور معرفی جایگاه کیفی آموزش در سطح بین المللی، شفاف سازی فرآیند و مستند سازی در تمام بخش ها و ایجاد همدلی و احساس مسئولیت در همکاران، دانشگاه می تواند از مقبولیت جهانی در عرصه آموزش نیز برخوردار شود. وی گفت: اجرای سیستم مدیریت کیفیت می تواند ضمن شفاف سازی فرآیندها و مستند سازی در تمام بخش ها روحیه همدلی و احساس مسئولیت و هم افزایی را در مجموعه دانشگاه افزایش دهد. شایان ذکر است دکتر محسن محمدی گلنگش معاون آموزشی و تحصیلات دانشگاه گیلان نیز گزارشی از اقدامات و عملکرد صورت گرفته تا حصول نتیجه را به اطلاع اعضای جلسه رساند.​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​