FA EN AR RU FR CHI

6 تیر ماه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر

شیوع اعتیاد و قاچاق مواد مخدر، نگرانی وسیعی را در دنیا ایجاد کرده است هر سال در 26 ژوئن مصادف با 5 یا 6 تیرماه کشورهای مختلف جهان با شعاری که از سوی دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل UNODC تعیین می­شود، همراه می­شوند و به بیان چالش­های موجود در حوزه­ی مواد مخدر، اعلام اقدامات انجام شده در این زمینه، تشریح راهکارهای درمانی و اقدامات پیشگیرانه می­پردازند.

شعار امسال این دفتر (( دانش بهتر، مراقبت بهتر )) است که مصداق (( هر که آگه­ تر بود جانش قوی است )) می­باشد و بیانگر آن است که همه ما باید اطلاعات صحیح و علمی در زمینه مواد مخدر، اثرات و عوارض آن­ها داشته باشیم.­ تا نقش مؤثری در مراقبت از خود و دیگران داشته باشیم. کمیته برنامه­ ریزی دانشگاه عاری از دخانیات و پیشگیری از مواد دانشگاه گیلان از دانشجویان و دانشگاهیان عزیز انتظار دارد همسو با حرکت جهانی به سهم خود برای داشتن جامعه سالم و به دور از مواد گام بردارد.

آدرس کوتاه :