آگهی پذيرش دانشجوی دوره های دکتری (Ph.D ) دانشگاه گيلان

24 09 2006
کد خبر : 3344701
تعداد بازدید : 1829
دانشگاه گيلان از بين داوطلبان واجد شرايط زير برای دوره های دکتری در رشته های بيوشيمی و باغبانی ، از طريق آزمون ورودی دانشجو می پذيرد .

** اطلاعیه جدید **

با توجه به تعطیلات اخیر مهلت ارسال مدارک تا تاریخ  8/8/85  تمدید گردید  .  

********************

دريافت فايل :

اطلاعيه ثبت نام                   word            *****              PDF

فرم تقاضانامه ثبت نام          word           *****               PDF

فرم شماره 1 و 2                  word            *****               PDF

جدول رشته های امتحاني     word            *****                PDF

**************************************************************

*************************************************

الف ) – شرايط عمومی :

1- دارا بودن صلاحيت عمومی 2-  نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصيل از لحاظ خدمت وظيفه عمومی برای داوطلبان مرد

ب )- شرايط اختصاصی :

1- دارا بودن دانشنامه کارشناسی ارشد ( فوق ليسانس ) يا بالاتر ( با ذکر معدل ) از يکی از دانشگاههای معتبر داخل يا خارج که مورد تآييد وزارت علوم ، تحقيقات و فناوری باشد.

تبصره (1) : دانشجويان کارشناسی ارشد فعلی دانشگاهها ، با ارائه گواهی مبنی بر فراغت از تحصيل تا تاريخ 15/11/85 می توانند در آزمون شرکت نمايند .

تبصره (2) :چنانچه رشته تحصيلی دوره کارشناسی ارشد داوطلب ، با رشته مورد تقاضا غير مرتبط باشد ، در صورت قبولی موظف است دروس پيشنياز لازم  را به پيشنهاد گروه آموزشی  اخذ و بگذراند .دانشجو بايد هزينه دروس پيشنياز را پرداخت نمايد.

تبصره (3) : دارندگان مدرک تحصيلی معادل کارشناسی ارشد و دانشجويان فعلی دکتری مجاز به شرکت در آزمون نمی باشند .

3-  داشتن حداقل ميانگين کل نمرات در مقطع کارشناسی ارشد 15 از 20 . 3- موفقيت در آزمون ورودی دوره دکتری شامل دو مرحله آزمون کتبی و مصاحبه علمی 4- کسب حد نصاب امتياز از آزمون  زبان عمومی که به صورت تستی و دروس تخصصی که به صورت  تشريحی  خواهد بود.

تبصره ( 1) :کسب حداقل 40% کل نمره آزمون زبان عمومی   توسط داوطلبان الزامی است..د اوطلبانی که 80%  حداقل قابل قبول آزمونهای رسمی   ( استاندارد) به شرح بند 8 از قسمت (ج) اين آگهی را قبل از آزمون کسب کرده باشند و در صورتيکه در زمان ارسال مدارک بيش از دو سال از تاريخ آن نگذشته باشد ، از آزمون زبان عمومی معاف می شوند .  

تبصره ( 2 ) : حدنصاب امتياز دروس تخصصی توسط کميته های تخصصی آزمون تعيين خواهد شد .

تبصره ( 3 ) :داوطلبانی که نتوانند حدنصاب امتياز لازم را کسب نمايند مردود از کل آزمون شناخته می شوند .

ج )-  نکات مهم :

1- 50% ظرفيت پذيرش براساس رتبه علمی به صورت آزاد ( آموزش رايگان ) خواهد بود.

2- 20% ظرفيت پذيرش در هر رشته طبق قوانين و مقررات جاری به ايثارگران انقلاب اسلامی ( رزمندگان ، آزادگان ، جانبازان 25% به بالا ، فرزندان شهدا ، مفقودين ، اسرا و همسران آنها و فرزندان جانبازان بالای 50% ) اختصاص دارد .

3 -  مطابق آيين نامه ادامه تحصيل مربيان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی وزارت علوم ، تحقيقات و فناوری مصوب 23/2/1370 ، 30% ظرفيت پذيرش در هر رشته به مربيان رسمی ( آزمايشی و قطعی ) دانشگاههای وابسته به وزارت متبوع اختصاص دارد .

4 - حداکثر 50% مازاد بر ظرفيت پذيرش اعلام شده در هر رشته به بورسيه های مؤسسات اجرايی ( در چهارچوب آيين نامه قرارداد بورس داخلی مؤسسات اجرايی با دانشگاهها ،موضوع بخشنامه شماره 7665/11 مورخ 2/4/1371 ) اختصاص دارد. اين دسته از داوطلبان لازم است فرم شماره (2) را تکميل نمايند .

تبصره : پذيرفته شدگان موضوع مواد 1 ، 2 و 3 بايد حداقل 80% از امتيازات کسب شده توسط آخرين فرد پذيرفته شده آزاد رشته مربوطه را احراز نمايند .

5 - داوطلبانی که در حال انجام خدمت وظيفه می باشند با ارائه گواهی از محل خدمت خود مبنی بر اينکه تا تاريخ 15/11/1385 ، خدمت خود را به پايان خواهند رساند می توانند در آزمون شرکت نمايند .

6 - دارندگان دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غيبت که تاريخ اعزام آنها پس از برگزاری آزمون باشد ، می توانند برای شرکت در آزمون ، ثبت نام نمايند .

7- از داوطلبان در صورت قبولی در آزمون کتبی جهت انجام مصاحبه دعوت بعمل خواهد آمد . اين داوطلبان ضروری است هنگام مصاحبه تصوير ريزنمرات  کارشناسی و کارشناسی ارشد ، توصيه نامه علمی از حداقل دو تن از استادان زمان تحصيل ، سوابق آموزشی و پژوهشی شامل سوابق تدريس ، طرحهای پژوهشی انجام شده و در دست اجرا ، مقالات چاپ شده و نيز شرح مختصری از زمينه تحقيقاتی مورد علاقه با توجه به سوابق پژوهشی ارائه نمايند .

7- پذيرش نهايی پس از موفقيت در آزمون کتبی ، احراز حدنصاب قبولی . انجام مصاحبه علمی و رعايت مقررات وزارت علوم ، تحقيقات و فناوری و طی مراحل گزينش انجام خواهد شد .

8- پذيرفته شدگان نهايی می بايد تا قبل از امتحان جامع  دوره دکتری ، گواهی مبنی بر گذرانيدن امتحان زبانMCHE  يا MOHMET  با حداقل نمره 50 و يا امتحان زبان TOFEL يا TOLIMO با حدافل نمره 500 را ارائه نمايند.

9- تحصيل در دوره دکتری تمام وقت است و پذيرش شدگان به هيچ وجه حق اشتغال به کار ديگری را ندارند.

12- داوطلبان توجه داشته باشند که فقط از يک سهميه می توانند استفاده کنند .

تبصره : سهميه انتخابی داوطلبان ، به هيچ وجه قابل تغيير نمی باشد .

13- شاغلان به خدمت در سازمانها و دستگاههای دولتی در صورت قبولی در آزمون ، می بايد موافقت کتبی و بدون قيد و شرط با ادامه تحصيل را از سازمان متبوع خود  اخذ و به هنگام ثبت نام ارائه نمايند .

تبصره : شاغلان و متعهدين به خدمت آموزش و پرورش بايد مجوز مربوطه را از سازمان آموزش و پرورش استان محل خدمت خود اخذ و به هنگام ثبت نام ارائه نمايند .

د) – مدارک مورد نياز :

1- فرم تکميل شده تقاضانامه ثبت نام

2- يک برگ فتوکپی از کليه صفحات شناسنامه

3- چهار قطعه عکس 4*3 تمام رخ جديد با ذکر مشخصات در پشت آنها

4- فتوکپی کارت معافيت يا پايان خدمت وظيفه عمومی يا گواهی اشتغال به تحصيل برای داوطلبان مرد

تبصره : ارايه گواهی از يگان خدمتی مبنی بر اتمام خدمت نظام وظيفه حداکثر تا تاريخ 15/11/1385 برای داوطلبانی که در حال انجام خدمت وظيفه هستند .

5- فتوکپی مدرک  کارشناسی و کارشناسی ارشد با ذکر معدل ( مدارک اخذ شده از دانشگاههای خارج بايد توسط وزارت علوم ، تحقيقات و فناوری ارزيابی شده باشد ).

6- گواهی اشتغال به تحصيل ( فرم شماره 1 ) برای دانشجويان فعلی کارشناسی ارشد از مؤسسه آموزش عالی مبنی بر اتمام دوره حداکثر تا 15/11/1385

7-  ارائه گواهی معتبر مبنی بر حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه برای متقاضيان استفاده از سهميه ايثارگران

تبصره : در صورت استفاده از سهميه رزمندگان بايد مدت رزمندگی و تعداد دفعات استفاده از آن مشخص شود .

8 - اصل فرم تکميل شده مخصوص استفاده از سهميه مؤسسات اجرايی برای استفاده کنندگان سهميه مربوط ( فرم شماره 2 )

 9- تصوير حکم کارگزينی برای اعضای هيآت علمی رسمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی با ذکر نوع استخدام

10- اصل رسيد فيش بانکی به مبلغ یکصدوپنجاه هزار ريال ( 000/150 ريال) بابت حق ثبت نام به حساب شماره ( 90784) به نام تمرکز وجوه درآمدهای دانشگاه گيلان نزد بانک ملی شعبه مرکزی رشت .

 11- پاکت نامه معمولی با حداقل تمبر لازم جهت پيشتاز با ذکر آدرس داوطلب به عنوان گيرنده

نحوه ثبت نام و ارسال مدارک :

داوطلبان بايد مدارک مشروحه فوق را حداکثر تا تاريخ 4/8/85 با پست پيشتاز به آدرس : رشت ،جاده رشت به قزوين ،  حوزه معاونت آموزشی و تحصيلات تکميلی دانشگاه گيلان ، اداره تحصيلات تکميلی ، صندوق پستی 1159-41635 ارسال نمايند . لازم به ذکر است به مدارکی که ناقص بوده و يا پس از مهلت مقرر ارسال شده باشد ترتيب اثر داده نخواهد شد . ضمنآ مدارک و وجه ثبت نام به هيچ وجه مسترد نخواهد شد .

تاريخ و محل توزيع کارت ، آزمون کتبی و مصاحبه :

1- تاريخ آزمون :

آزمون زبان عمومی در تاريخ18/8/85 (صبح ) وآزمون متون تخصصی  در تاريخ هاي18/8/85 و 19/8/85  در دو نوبت ( صبح و عصر )

2- محل آزمون :

-  رشته بيوشيمی : دانشکده علوم پايه به نشانی : رشت، خيابان نامجو،  ابتدای بلوار 35 متری آزادي( منظريه سابق )

- رشته باغبانی : دانشکده علوم کشاورزی ، به نشانی : کيلومتر 6  جاده رشت به قزوين ، مجتمع دانشگاه گيلان

 3 - تاريخ و محل توزيع کارت :

 ساعت 30/7 صيح روز پنجشنبه مورخ 18/8/85 در محل آزمون     ( همراه داشتن شناسنامه و رسيد پستی الزامی است . )

3- زمان انجام مصاحبه حداکثر تا يک هفته بعد از آزمون کتبی خواهد بود . از داوطلبان  در صورت قبولی در آزمون کتبی ، جهت انجام مصاحبه دعوت بعمل خواهد آمد .

داوطلبان می توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 7-6690274 داخلی 2061 و 2069  ( دفتر تحصيلات تکميلی دانشگاه گيلان ) تماس حاصل نمايند .

و یا با شماره دفتر روابط عمومی دانشگاه تماس حاصل نمایید .

تلفن :  3224041

pr@guilan.ac.ir

تماس از طریق وب سایت

http: // www. guilan . ac. ir

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.