نحوه ادامه فعالیت آموزشی دانشگاه گیلان در نیمسال دوم 1405-1404

31 05 2026
کد خبر : 32086898
تعداد بازدید : 11424

به اطلاع دانشجویان گرامی و همکاران محترم می‌رساند براساس نامه شماره 2/38753 مورخ 1405/2/31 معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نحوه ادامه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه گیلان در نیمسال دوم سال تحصیلی 1405-1404 به شرح زیر اعلام می‌شود:

1- کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی برای دانشجویانی که دارای کلاس درس هستند، از روز شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ مطابق با برنامه اعلام شده قبلی در سامانه جامع آموزش، به صورت حضوری و در محل دانشکده مربوطه برگزار خواهند شد.

۲- کلاس‌های مقطع کارشناسی تا پایان نیمسال جاری همچنان به صورت مجازی و از طریق سامانه آموزش الکترونیکی و اسکای روم برگزار خواهند شد.

۳- دروس عملی و کارگاهی مقطع کارشناسی تا حد امکان به صورت مجازی برگزار می‌شود و در صورت ضرورت برگزاری حضوری برخی از کلاس‌ها، پس از فراهم شدن مقدمات، متعاقباً در مورد زمان و نحوه برگزاری این‌گونه کلاس‌ها در ایام باقیمانده از نیمسال تحصیلی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

۴- دانشجویانی که به دلایل مختلف درخواست حذف ترم در نیمسال جاری (بدون احتساب و یا با احتساب در سنوات) را داشته‌اند، با توجه به نامه ارسالی وزارت عتف، در صورت تمایل و هماهنگی با دانشکده می‌توانند نسبت به ملغی نمودن درخواست خود جهت ادامه فعالیت‌های آموزشی اقدام نمایند.

5- جلسات دفاع از پارساها به صورت حضوری برگزار خواهند شد.

6- تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی 1405-1404 تغییری داده نشده است و نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

7- در خصوص اسکان و ارائه تسهیلات رفاهی، از طریق اطلاعیه‌های آتی معاونت دانشجویی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

  دانشگاه گیلان در شبکه‌های اجتماعی
 پیام‌رسان ایتا 
 پیام‌رسان سروش
 پیام‌رسان بله


دسته بندی | برچسب :
اطلاعیه ها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

02 09 2026

تألیف کتاب «اصول حسابداری (1)» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه

کتاب «اصول حسابداری (1)» توسط دکتر مهرداد صدرآرا عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تألیف و توسط مرکز نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب با هدف ارائه یک منبع جامع و کاربردی تدوین شده است تا خوانندگان را با مفاهیم پایه‌ای، شیوه‌های ثبت و تحلیل معاملات اقتصادی و اصول گزارش‌دهی مالی آشنا سازد و ضمن ارائه مبانی نظری لازم، با بهره‌گیری از مثال‌های عملی و تمرین‌های متنوع، زمینه را برای درک بهتر و به‌کارگیری این دانش در محیط واقعی کسب‌وکار فراهم می‌کند. با توجه به نقش کلیدی تصمیم‌گیری‌های مالی در موفقیت سازمان‌ها و افراد، کتاب حاضر ابزارهای لازم برای تحلیل دقیق اطلاعات مالی را به مخاطبان ارائه می‌دهد. این اثر که برای طیف گسترده‌ای از مخاطبان، ازجمله دانشجویان رشته‌های مدیریت، اقتصاد و حسابداری و همچنین فعالان کسب‌وکار تدوین شده است، مفاهیمی همچون ساختار صورت‌های مالی، دارایی‌ها، بدهی‌ها و سرمایه را با بیانی ساده و ساختاری منسجم تبیین می‌کند؛ از این رو، مطالعه این کتاب زمینه‌ساز درک بهتر پیچیدگی‌های اقتصادی و ارتقای توانمندی خوانندگان در مدیریت بهینه منابع مالی خواهد بود.

31 08 2026

پاسخ تخصصی دانشگاه گیلان به یکی از نیازهای زیست‌محیطی کشور

با هدف ارتقای توانمندی‌های علمی و اجرایی کشور در زمینه پایش، مدل‌سازی و پیش‌بینی دقیق پدیده جوی طوفان‌های گردوخاک؛ طرح پژوهشی «طراحی و توسعه سامانه پایش و پیش‌آگاهی طوفان‌های گرد و خاک» با حمایت سازمان هواشناسی کشور و به سرپرستی دکتر مجید وظیفه‌دوست عضو هیئت علمی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان، اجرایی و عملیاتی شد. طوفان‌های گرد و خاک از جمله مخاطرات جوی با پیامدهای گسترده در حوزه‌های سلامت عمومی، حمل‌ونقل، کشاورزی، محیط‌زیست و اقتصاد به شمار می‌روند. از این رو، دسترسی به داده‌های دقیق و به‌هنگام درباره کانون‌های شکل‌گیری، الگوی گسترش و مسیر حرکت این طوفان‌ها، نقشی کلیدی در مدیریت بحران و کاهش پیامدهای منفی آن دارد. این طرح با هدف شناسایی دقیق‌تر ابعاد این پدیده و ایجاد بستری برای پایش و پیش‌بینی علمی آن طراحی و تدوین شده است. در اجرای این پروژه، سامانه جامع پایش و پیش‌آگاهی در سه محور عملیاتیِ «سنجش از دور و پایش ماهواره‌ای»، «مدل‌سازی انتشار گرد و خاک» و «پیش‌بینی عددی» توسعه یافت. خروجی‌های برخط این بخش‌ها در قالب یک سامانه یکپارچه مبتنی بر Web GIS تجمیع شده تا دسترسی کاربران و مدیران اجرایی به اطلاعات، تسهیل و تسریع گردد. از مهم‌ترین بخش‌های پژوهشی این طرح، توسعه روش‌های شناسایی و تفکیک گرد و خاک با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای بوده است. در این راستا، با بررسی و ارزیابی روش‌های گوناگون بارزسازی گرد و خاک بر فراز اراضی و پهنه‌های آبی (در شرایط مختلف روز و شب) و تفکیک آن از پدیده‌های مشابه نظیر طوفان‌های تندری، یک الگوریتم بومی مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و عملیاتی شد که نتایج ارزیابی‌ها، عملکرد مطلوب آن را در شناسایی دقیق این پدیده تأیید می‌کند. در بخش مدل‌سازی، به‌منظور ارتقای دقت پیش‌بینی، ۹ روش استاندارد و رایجِ انتشار گرد و خاک در ۵۰ رویداد مجزا مورد تحلیل و اعتبارسنجی قرار گرفت. در نهایت، با بهره‌گیری از رویکرد «همادی‌سازی» (Ensemble)، مدل نهایی برای پیش‌بینی دقیق‌تر این پدیده تولید و مستقر گردید. از شاخص‌ترین دستاوردهای این طرح می‌توان به ایجاد بستر یکپارچه پایش برخط، استقرار نسخه نهایی سامانه بر روی سرورهای سازمان هواشناسی کشور و تدوین پروتکل‌های تخصصی برای تفکیک پیکسل‌های گرد و خاک از عوارض سطحی (آب، اراضی و ابرها) اشاره کرد. این سامانه اکنون ابزار ارزشمندی برای برنامه‌ریزی‌های کلان در حوزه پایش پدیده‌های جوی محسوب می‌شود. اجرای این پروژه، بخشی دیگر از ظرفیت‌های علمی دانشگاه گیلان در حوزه‌های سنجش از دور، هوش مصنوعی، مدل‌سازی عددی و سامانه‌های اطلاعات مکانی (GIS) را در خدمت یکی از نیازهای راهبردی کشور قرار داده است. دستاوردهای این همکاری مشترک، علاوه بر کاربردهای مستقیم در سازمان هواشناسی، بستر علمی مطلوبی برای تعریف پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و توسعه مطالعات تخصصی در حوزه مخاطرات جوی و محیط‌زیست فراهم آورده است.

26 08 2026

قدردانی رئیس دانشگاه گیلان از نقش‌آفرینی کارمندان در ارتقای سرمایه اجتماعی دانشگاه

رئیس دانشگاه گیلان در پیامی به مناسبت روز کارمند، از تلاش‌ها و نقش‌آفرینی‌های کارمندان دانشگاه در راستای رشد و توسعه دانشگاه قدردانی کرد. متن پیام دکتر علی باستی بدین شرح است: بسم‌الله الرحمن الرحیم روز کارمند، فرصتی ارزشمند برای تجلیل از جایگاه والای سرمایه‌های انسانی است؛ کسانی که با تلاش بی‌وقفه و تعهد صادقانه، شریان‌های حیاتی نظام اداری و علمی را زنده نگه می‌دارند. کارمندان دانشگاه گیلان، به‌عنوان پایه‌های استوار این مجموعه علمی، نقشی بنیادین در تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی ایفا می‌کنند. کارمندان پرتلاش و متعهد دانشگاه، با همت و پشتکار خود، امور اداری و پشتیبانی را سامان می‌دهند و با ایجاد بستر مناسب، زمینه رشد علمی و فرهنگی دانشگاه را فراهم می‌سازند. بی‌تردید، پیشرفت و ارتقای جایگاه ملی و بین‌المللی دانشگاه گیلان، مرهون تلاش‌های ارزشمند این عزیزان است که در کنار استادان و دانشجویان، آینده‌ای روشن برای جامعه علمی کشور رقم می‌زنند. اینجانب ضمن تبریک روز کارمند به همه همکاران شریف دانشگاه، از تلاش‌های مستمر آنان در ارتقای سرمایه اجتماعی و علمی دانشگاه صمیمانه قدردانی می‌نمایم و امیدوارم در سایه الطاف الهی، همواره در مسیر خدمت به جامعه و اعتلای دانشگاه موفق و سربلند باشند.

25 08 2026

رئیس دانشگاه گیلان در مراسم اختتامیه ضیافت اندیشه: دانشگاه‌ها پیشران اصلاحات ساختاری کشورند

طرح ضیافت اندیشه اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان با هدف ارتقای سطح علمی، معرفتی و بصیرتی استادان طی سه روز برگزار شد.  دکتر علی باستی رئیس دانشگاه گیلان در اختتامیه این مراسم با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه‌های کشور گفت: با وجود محدودیت‌های بودجه‌ای، خروجی‌های دانشگاه‌ها در حوزه دانش فنی، پرورش استادان و دانشجویان توانمند بسیار موفقیت‌آمیز بود. رئیس دانشگاه گیلان با تأکید بر اینکه صنعت و جامعه هنوز به‌طور کامل از ظرفیت دانشگاهیان بهره‌مند نشده‌اند خاطرنشان کرد: دانشگاه باید پیشران اصلاحات ساختاری، اقتصادی و صنعتی کشور در دوران سازندگی پس از جنگ باشد. دکتر باستی همچنین با ذکر نمونه‌هایی از دیپلماسی فناوری در آمریکا و رژیم صهیونیستی، بر ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و بهره‌گیری از ظرفیت علمی برای توسعه ملی تأکید کرد.   حجت‌الاسلام دکتر محسن قلندری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان نیز در این مراسم، ضمن تقدیر از استادان شرکت‌کننده و مدرسین مهمان، به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: بخش علمی این بیانیه سندی راهبردی برای آینده کشور است. جهان غرب توانسته با علم و تبدیل آن به فناوری بر جهان سیطره پیدا کند.  مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان طرح ضیافت اندیشه را فرصتی برای حرکت به سمت تبدیل علم به فناوری و قدرت ملی دانست.

25 08 2026

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه گیلان و شبکه بین‌المللی رسانه‌ای TV BRICS

در راستای اجرای سیاست‌های دانشگاه گیلان برای توسعه همکاری‌های بین‌المللی و تقویت دیپلماسی علمی و فرهنگی، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه گیلان و شبکه بین‌المللی رسانه‌ای «تی‌وی بریکس» (TV BRICS) منعقد شد.  بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده، دو طرف در زمینه‌هایی همچون تبادل و انتشار محتوای علمی، آموزشی و فرهنگی، معرفی ظرفیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه گیلان، پوشش رسانه‌ای رویدادهای علمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل رسانه‌ای در مسیر پیشبرد دیپلماسی علمی همکاری خواهند کرد. شبکه تی‌وی بریکس که فعالیت خود را از سال ۲۰۱۷ میلادی و هم‌زمان با اجلاس سران کشورهای عضو گروه بریکس در چین آغاز کرده است، یک شبکه رسانه‌ای چندجانبه محسوب می‌شود که با هدف تبادل محتوای خبری، علمی، فرهنگی و اجتماعی میان کشورهای عضو و شرکای بریکس ایجاد شده است. این شبکه علاوه بر دارا بودن پایگاه رسانه‌ای چندزبانه، از ظرفیت پخش تلویزیونی و شبکه‌ای گسترده برای تبادل محتوا با مؤسسات مختلف در کشورهای گوناگون بهره می‌برد و «دیپلماسی رسانه‌ای» را به عنوان ابزاری برای تقویت ارتباطات میان جامعه علمی، نهادهای فرهنگی و سازمان‌های بین‌المللی در دستور کار خود قرار داده است.