با حضور رئیس دانشگاه گیلان، پایلوت صنایع غذایی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه افتتاح شد.
با هدف آموزش هدفمند و کارآفرینانه دانشجویان رشته صنایع غذایی و تعیین زنجیره ارزش محصولات کشاورزی برای تامین برخی از نیازهای خانوار دانشگاه گیلان، پایلوت صنایع غذایی در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان افتتاح شد. توانایی تولید انواع ترشبجات، مرباجات، نان، شیرینی و محصولات مبتنی بر دمنوش های گیاهی در این مجموعه وجود داشته و دانشجویان ضمن فراگیری تولید در مقیاس نیمه صنعتی می توانند با اصول کارگاهی تولید آشنا شوند.
فضای این مجموعه که سلف سابق دانشجویی دانشکده علوم کشاورزی بوده با مساعدت معاونت دانشجویی دانشگاه تغییر کاربری یافته و با هزینه یک میلیارد ریالی معاونت پژوهش و فناوری و دانشکده علوم کشاورزی به بهره برداری رسیده است.