امتداد خط سرخ عاشورا ، سبزترین مقصد آل الله

02 07 2012
کد خبر : 3311934
تعداد بازدید : 92
امام مهدى (عليه‏السلام) فرمودند: إنّی أمانٌ لأِهلِ الأرضِ کَما أنَّ النُّجُومَ أمانٌ لأِهلِ السَّماءِ ؛ من مايه امان اهل زمينم ؛ چنان که ستارگان مايه امان اهل آسمان‏اند .

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 

                                           * دلایل اثبات طول عمر حضرت بقیه الله ارواحنافداء *




دلایل اثبات طول عمر حضرت بقیه الله ارواحنافداء :

یکی از موضوعاتی که بسیار پراهمیت و درعین حال بسیار معمولی است ولی سؤال در ذهن عده ای ایجادکرده است موضوع طول عمر حضرت بقیه الله ارواحنافداء است که ایشان حدودهزار و اندی سال است که عمرکرده اند و اینکه با داشتن بدن طبیعی چگونه ممکن است . برای چگونگی انجام این امر و فهمیدن یک چنین مسئله ای می توان از سه جهت موضوع رامورد بررسی قرار داد:

۱-اثبات طولانی شدن عمر براساس دلایل علمی به نقل از دانشمندان خارجی.

۲-جامعیت علم امام علیه السلام

۳-حرام بودن کارهایی که برای بدن ضرر کلی دارد .

اثبات طولانی شدن عمر براساس دلایل علمی به نقل از دانشمندان خارجی

پرفسور هنری اسمیس استاد دانشگاه کلمبیا (آمریکا) درباره ی طول عمر می گوید: حدود قصر سن وعمر مانند دیوار صوتی است هم چنانکه دیوار صوتی امروز شکسته ، این دیوار سن و عمر نیز روزی خواهد شکست.

دکتر هنری اسمیس می گوید: باید حد متوسط مرگ و میر طبیعی را به حد مرگ ومیر اطفال کمتر از ده سال رسانید و اگر این مسئله جامه ی تحقق بخود بگیرد ، دراینصورت انسان آینده هشتصد سال عمر خواهد کرد . دکتر هنری می گوید: زندگی جاودانی ممکن است و این کار با پرورش تولید مصنوعی انساج بدن و پیوند آن مقدور خواهد گردید.

دکتر گیلورد هاوزر آمریکایی می نویسد: امروز علم پزشکی به کمک علم تغذیه قیود و حدود عمر را از سر راه برداشته و ما امروز برخلاف اجداد و پدرانمان می توانیم امیدوار باشیم که می توانیم عمر طولانی بکنیم. دکتر نامبرده بازمی نویسد: دانشمندان بسیاری با تجربه ی علمی ثابت کرده اند که به خوبی و آسانی می توان عمر را طولانی کرد .

دکتر هاوزر آمریکایی ضمن بحث دیگری می نویسد: علم پزشکی مبحث بزرگی درباره ی جذب اغذیه دارد که به کمک آن هر کس می تواند به سرچشمه ی جوانی و طول عمر دست یابد. پرفسور دیلمی استاد دانشگاه مینوتا آمریکا درکنگره دانشمندان آمریکایی گفت: تا قبل از پایان قرن بیستم بشر موفق خواهد شد موجود زنده ای رامنجمد کرده و وقتی اراده کرد این موجود را دوباره زنده کند و حیات بخشد. دکتر واینرمن آمریکایی می گوید: برای عمر در بین موجودات زنده حدو اندازه ی معینی نیست.

مرحوم دکتر پاک نژاد ضمن مقاله ای می نویسد : سنین عمر درحیوانات و جانداران مختلف است مثلاً ماهی هایی دراقیانوس اطلس شمال اروپا دیده شده که عمرسه میلیون سالی برای آنها برآورد کرده اند و ماهی هایی که عمر چند هزارساله دارند و در برابر اینها جنبندگانی هستند که عمرشان چند لحظه ای بیش نیست.

دکتر ژرژ کلیبز که یکی از استادان دانشگاه «هال» در آلمان است یک گیاه که آن را در زبان لاتین «ساپرولینا مسکتا» می نامند و این گیاه برپشت مگس های آبی می روید و بیش از دو هفته عمر نمی کند مورد آزمایش قرار داده و آن را در شرایط خاصی تربیت کرده تا بالاخره عمر این گیاه را که دو هفته بیش نبود به شش سال رسانیده و این آزمایش مانند آن است که ما عمر انسانی را از وضع کنونی به ده هزار و نهصد و بیست سال برسانیم . این آزمایش که درباره ی یک گیاه انجام شد عمر دو هفته ای آن رابه شش سال رسانید، به خوبی نشان می دهد که اگر درباره ی یک انسان آن مراقبت انجام گیرد، شرایط زندگی او را همانند آن گیاه تحت نظارت علمی قرار دهند ،ممکن است عمر یک انسان تا ده هزار ونهصدو بیست سال برسد .

مجله المقتطف ضمن بحث در اینکه آیا ممکن است عمر را بسیار طولانی و دراز گرداند؟ می نویسد: دانشمندانی که از نظر علمی مورد اعتماد می باشند معتقدند که هر یک از بافتهای مهم از جسم حیوان می تواند برای زمان بسیار طولانی و بی نهایت زنده باقی بماند .

با این حساب ممکن است یک انسان هزاران سال درجهان زنده باشد و عمر کند واین سخن تنها جنبه ی فرضیه و تئوری ندارد بلکه مورد آزمایش علمی قرار گرفته است آن گاه مجله ی مذکور آزمایش دکتر الکسیس کارل دانشمند معروف فرانسوی رادرباره ی قلب مرغ نقل می کند ، دکتر کارل قلب را در محیطی که آغشته به مواد غذایی خوب شده بود برای مدتهای بسیار طولانی زنده نگه داشت و نتایجی که از این تجربه بدست آورد آنها را بدین ترتیب بیان داشت:

1. اجزاء اصلی بدن در موجودات زنده اگر غذای کافی به آنها برسد برای همیشه زنده و باقی خواهد ماند.

2. علاوه بر باقی ماندن رشد و نمو هم می نماید.

3. رشد آن با غذائیکه به آن می رسد ارتباط مستقیم دارد.

4. گذشت زمان هیچ گونه اثری در آن نمی گذارد.

دراینجا به عنوان نمونه به نام چندکتاب علمی اشاره می کنیم تا ضمن تسهیل در مراجعه طالبان تحقیق ،خود بعنوان پشتوانه علمی در این زمینه برای باور داران موضوع طول عمر حضرت مهدی ارواحنافداء تلقی گردد.

1. امید به یک زندگی نوین از پروفسور شبن فرانسوی

2. جاودانیت از ناتان دارنیک

3. دانش طولانی کردن عمر از گوفلند روسی

4. درباره عمر طولانی از پارفین نیکالیچو

5. عمر طولانی از دکتر سن پیر فرانسوی

6. فن طول عرم از هرفلند

7. عمر دراز از پرفسور پی پلز

دقت در عناوین این کتابها نیز خود می تواند بیانگر علمی بودن مسئله طول عمر باشد چرا که به موضوع زندگی طولانی به عنوان یک امید با پشتوانه ی علمی در دانش بیولوژی نگریسته می شود.

 

 

*قاصدک های پشت پنجره گفته اند می آیی

                                                      

*طلوع ماندگار

                                                                                      *زیر باران انتظار

                                                                             

                                                                                        *در ستیز آفتاب

                                                           

                                                                                                 *پرسمان موعود

 

                                                                                                   *آفتاب مهربانی-مقالات موضوعی

 

 

 

                                                                                             

دسته بندی :
مقالات و نکات فرهنگی

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.