امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه گیلان و سازمان امور دانشجویان برای برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور

21 01 2020
کد خبر : 3242731
تعداد بازدید : 78

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور و رئیس دانشگاه گیلان، تفاهم نامه پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان که تابستان سال آینده و با مشارکت حدود هفت هزار دانشجو به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می شود را امضا کردند.

 در این تفاهم نامه که به امضای دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان رسید تعهدات سازمان اموردانشجویان برای حمایت های مالی و اداری از برگزاری این رویداد ورزشی و وظایف دانشگاه گیلان به عنوان میزبان پیش بینی شده است.

میزان اعتبار تخصیص یافته برای برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی قهرمانی دانشجویان و برنامه زمان بندی پرداخت آن و وظایف دانشگاه گیلان به عنوان میزبان در زمینه مراسم افتتاحیه و اختتامیه، اسکان، ایاب و ذهاب و تغذیه ورزشکاران و تیم های داوری و فنی و عوامل برگزاری المپیاد از جمله مفاد تفاهم نامه مذکور است.

با امضای این تفاهم نامه فرآیند رسمی و اجرایی برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی قهرمانی دانشجویان کشور در دانشگاه گیلان تسریع می شود و تا پایان سال جاری سهمیه دانشگاههای مختلف در هر رشته ورزشی به آنان ابلاغ می شود تا آماده سازی تیم های خود را برای این رویداد مهم آغاز کنند.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در نشست هماهنگی پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان گفت: برگزاری مسابقات ورزشی و المپیاد دانشجویی ضمن ایجاد شور و نشاط در محیط دانشگاه باعث ایجاد علاقمندی و انگیزه بیشتر در بین دانشجویان  می شود.

 دکتر مجتبی صدیقی در نشست هماهنگی برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان که با حضور رئیس دانشگاه گیلان در محل این سازمان برگزار شد گفت: تقویت شور و نشاط دانشجویی و شناسایی استعدادهای برتر ورزشی در میان دانشجویان از موضوعات مهم و پراهمیت برای مسئولان آموزش عالی است و در همین راستا وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان ضمن مساعدت حداکثری با دانشگاه گیلان به عنوان میزبان این المپیاد، از همه دستگاه های مرتبط ورزش در کشور و همه بخش های آموزش عالی و میزبانان قبلی المپیاد انتظار دارد به برگزاری این رویداد ملی اهتمام جدی داشته باشند.

 وی با قدر دانی از دانشگاه گیلان برای برنامه ریزی مستمر و تلاش برای آماده سازی مقدمات برگزاری باشکوه پانزدهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان گفت: استفاده از تجربه دانشگاه های فردوسی و شیراز که میزبان دوره های قبلی این المپیاد بودند هم به برگزاری بهتر المپیاد و هم به اتخاذ روش های کم هزینه و با صرفه کمک می کند.

دکتر صدیقی با اشاره به رویداد بزرگ المپیاد ورزشی دانشجویان به میزبانی دانشگاه گیلان در تابستان سال آتی گفت: برگزاری این المپیاد در راستای تقویت شور و نشاط دانشگاهها در شرایط کنونی جامعه یک اولویت است بنابراین همکاری و هم افزایی دانشگاه های کشور بویژه دانشگاه های همجوار با دانشگاه گیلان یک ضرورت است.

دکتر احمد رضی، رئیس دانشگاه گیلان نیز در آیین انعقاد تفاهم نامه برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان اظهار داشت: نگاه دانشگاه گیلان به رویداد المپیاد یک نگاه فرهنگی است و آن را بستری برای تقویت کار تیمی، همکاری و رقابت سالم در بین دانشجویان می داند.

وی افزود: فرآیند  اجرایی المپیاد ورزش قهرمانی از مدتها پیش در دانشگاه گیلان آغاز شده است و استانداری گیلان به تمام ادارات این استان زمینه های همکاری در برگزاری آن را ابلاغ کرده است.

دکتر رضی تاکید کرد: دانشگاه گیلان برگزاری پانزدهمین  المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان را یک فرصت مغتنم برای ایجاد زیرساخت های ورزشی پایدار در سطح این استان می داند و در همین راستا تاسیس دهکده ورزشی در جوار دانشگاه گیلان مورد تصویب مقامات استانی قرار گرفت و برخی امور اجرایی آن نیز شروع شد.

دکتر علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان نیز در این نشست با اشاره به پیش بینی افزایش جمعیت شرکت کننده نسبت به المپیاد قبلی، خواهان مشارکت و حمایت وزارت ورزش و امور جوانان و کمیته ملی المپیک از این رویداد مهم و کلان ورزشی شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در دانشگاه گیلان برای برگزاری این المپیاد، بر حمایت جدی وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان برای برگزاری باشکوه آن خبر داد و گفت: بخش عمده پرداخت های مالی به دانشگاه گیلان را قبل از پایان سال انجام می دهیم تا این دانشگاه بدون دغدغه مالی کارهای اجرایی را پیش ببرد.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان پیشنهاد کرد همانند رویدادهای فدراسیون جهانی ورزش های دانشگاهی "فیزو"، در هنگام برگزاری المپیاد ورزشی دانشجویان سمپوزیوم علمی این رویداد با شرکت محققان ورزشی، سرپرستان تیم ها و اعضای فنی برگزار شود که در این راستا پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی می تواند کمک کند.

درادامه این نشست دکتر ارسلان دمیرچی دبیرکل پانزدهمین المپیاد ورزش قهرمانی دانشجویان گزارشی از اقدامات انجام شده برای برگزاری این رویداد ملی را تشریح کرد و تعیین ساختار اجرایی برگزاری المپیاد براساس ساختار ابلاغی وزارت علوم، طراحی سامانه ثبت نام، برگزاری تعدادی از مسابقات ورزشی ملی در راستای ارزیابی امکانات و رونمایی از نماد تصویری المپیاد را از جمله اقدامات شاخص در این مسیر نام برد.

گفتنی است پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان تیر و مرداد سال آینده در 14 رشته ورزشی در بخش دختران و 18 رشته ورزشی در بخش پسران به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.


دسته بندی :
اخبار

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

23 07 2024

تأکید بر تمرکز زدایی و تفویض اختیارات به دانشکده‌ها در بازدید رئیس دانشگاه گیلان از معاونت پژوهش و فناوری

رئیس دانشگاه گیلان ظهر امروز از فضای اداری، سالن‌های مطالعه کتابخانه‌ مرکزی، مرکز نشر، کلینیک صنعت و... در مجموعه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بازدید کرد و ضمن گفتگو با همکاران این مجموعه، دغدغه‌های آنان را جویا شد.  دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان پس از این بازدید، در نشستی با مدیران این مجموعه، ضمن تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت دانشکده‌ها و واحدها در راستای تسریع امور گفت: به منظور تسریع فرآیند پژوهشی و توسعه امور فناوری و نوآوری در دانشگاه، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی، فناوری، ارتباط با صنعت و جامعه و... در دانشکده‌ها برای پیشبرد امور و تأمین نیازهای آن مجموعه ضروری است. دکتر دوستار با مهم دانستن نقش دانشکده‌ها در توسعه اهداف پژوهشی و فناورانه دانشگاه، تصریح کرد: تفويض اختيارات پژوهشي و واگذاری تصميم‌گيري‌ها به دانشكده‌ها، علاوه بر كاهش تشريفات اداري منجر به تشویق اعضای هیأت علمی به تولید آثار پژوهشی، خواهد شد. شایان ذکر است معاون و مدیران پژوهش و فناوری نیز در این نشست، گزارشی از مجموعه اقدامات انجام شده و نیازهای مجموعه خود در زمینه‌های مختلف ارائه کردند.

21 07 2024

تأکید بر برنامه محوری و داشتن چشم انداز، در بازدید رئیس دانشگاه گیلان از دانشکده‌های علوم پایه، شیمی و علوم ریاضی

رئیس دانشگاه گیلان صبح امروز به همراه جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه از اماکن آموزشی و پژوهشی دانشکده‌های علوم‌پایه، شیمی و علوم‌ریاضی بازدید کرد و از نزديک در جريان روند فعاليت این دانشکده‌ها قرار گرفت و پس از آن در نشستی که با حضور مدیران این دانشکده‌ها برگزار شد حضور یافت. دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه این سه دانشکده‌، در قالب یک مجموعه به عنوان پیشانی دانشگاه گیلان است گفت: این ویترین باید در همه ایام مذهبی و ملی از لحاظ بصری در جامعه نمایان باشد. رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به کمبود فضای فیزیکی در این دانشکده‌ها افزود: باتوجه به ماهیت آزمایشگاهی فعالیت دانشکده‌های علوم‌پایه و شیمی و تعداد آزمایشگاه‌ها، در تلاشیم با اتمام ساختمان دانشکده علوم‌پایه در مجتمع مرکزی دانشگاه و نیز ساماندهی فضاهای موجود، مشکلات موجود را مرتفع نماییم. وی با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق و اولویت‌بندی آنها در پیشبرد امور اجرایی دانشکده‌ها تصریح کرد: باید در تمامی زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، عمرانی، کارگاهی، تعمیرات و تجهیزات، آزمایشگاهی، ارتباط با صنعت و... ضمن هماهنگی با نیازمندی گروه‌های آموزشی، چشم‌انداز و برنامه‌های دانشکده‌ها به صورت شفاف مشخص باشد و درخصوص اقدامات انجام شده مستندسازی شود. دکتر دوستار با بیان اینکه با تکیه صرف بر بودجه دولتی نمی‌توان به مأموریت‌ها و وظایف دانشگاه به درستی عمل کرد گفت: ظرفیت بودجه دولت محدود است و با بودجه دولتی نمی‌توانیم به همه مأموریت‌ها و وظایف تعریف‌شده عمل کنیم بنابراین دانشکده‌ها باید به دنبال درآمدزایی باشند تا از محل همان درآمدها برای حل مشکلات و برآورده کردن مطالبات خود اقدام کنند. رئیس دانشگاه برای حل چالش مدیریت واحد فضای فیزیکی دانشکده‌های علوم‌پایه، شیمی و علوم‌ریاضی؛ پیشنهاد راه اندازی دانشکدگان علوم را ارائه نمود. رؤسای دانشکده‌های علوم پایه، شیمی و علوم ریاضی نیز در این نشست به ارائه گزارشی از وضعیت و نیازهای دانشکده پرداختند و در زمینه تعمیرات و تجهیزات آزمایشگاهی، فضای فیزیکی آموزشی و پژوهشی، مسائل فرهنگی و... بحث و گفتگو کردند.

22 07 2024

قرارداد همکاری مشترک بین دانشگاه گیلان و دانشگاه بلگراد صربستان منعقد شد

به منظور توسعه روابط علمی و با توجه به اهمیت همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری میان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برای مشارکت فعال استادان و محققان در زمینه علم و فناوری، قرارداد همکاری مشترک بین دانشگاه گیلان و دانشگاه بلگراد کشور صربستان منعقد شد. ​​​​​​​دو مؤسسه در چارچوب این تفاهم‌نامه متعهد شدند تا تلاش خود را برای همکاری علمی و آموزشی میان اعضای هیات علمی، دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی برای انجام فعالیت در زمینه‌های مشترک به کار گیرند.  انجام سفرهای کوتاه‌مدت و بلندمدت ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان؛ برگزاری نشست‌ها، کارگاه‌ها و همایش‌های علمی مشترک؛ امکان بهره‌گیری از فرصت‌های مطالعاتی، ایجاد فرصت برای دانشجویان مقاطع مختلف آموزشی برای شرکت در برنامه‌های مبادله‌ای؛ ایجاد برنامه‌های آموزشی مشترک برای اخذ مدرک تحصیلی مشترک؛ انجام طرح‌های پژوهشی مشترک میان اعضای هیات علمی و پژوهشگران دو دانشگاه و ... از جمله مهمترین مفاد این تفاهم‌نامه به شمار می‌روند.  

20 07 2024

مسئول جدید بسیج اداری کارمندان دانشگاه گیلان معرفی شد

در نشستی که با حضور رئیس دانشگاه گیلان، اعضای شورای بسیج اداری کارمندان دانشگاه و رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه قدس گیلان برگزار شد، بهروز کریمیان به عنوان مسئول بسیج اداری کارمندان دانشگاه گیلان منصوب و از تلاش‌های علی‌اکبر حسین‌خواه مسئول پیشین این مجموعه تقدیر شد. دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در این نشست ضمن تشکر از تلاش‌های علی‌اکبر حسین‌خواه مسئول پیشین بسیج اداری کارکنان دانشگاه، برای بهروز کریمیان آرزوی توفیق نمود.  رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به این جمله امام راحل که بسیج شجره طیبه است، گفت: تبیین جایگاه بسیج در کلام امام خمینی (ره) جمله حکیمانه ای است که بار معنایی زیادی برای ما دارد.  وی با تأکید به اهمیت نقش بسیج در پیشبرد امور افزود: هم‌افزایی بسیج کارمندان در کنار بسیج استادان و دانشجویان در دانشگاه می‌تواند منجر به جهاد تبیین، جهاد علمی، جهاد خدمت و امیدآفرینی در سطح دانشگاه و جامعه شود. 

20 07 2024

رئیس دانشگاه گیلان در نشست با اعضای شورای صنفی کارمندان: شورای صنفی به عنوان بازوی مشورتی مجموعه مدیریتی دانشگاه است

عصر امروز نشست رئیس دانشگاه گیلان با اعضای پنجمین دوره شورای صنفی کارمندان دانشگاه گیلان در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد که در این نشست درخصوص مسائل مرتبط با کارمندان دانشگاه در زمینه‌های اداری، رفاهی و... بحث و گفتگو شد.  دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در این نشست با تاکید بر اینکه شورای صنفی به عنوان بازوی مشورتی مجموعه مدیریتی دانشگاه در ارائه ایده‌ها و دیدگاه‌ها است گفت: ارائه راهکارهای بهینه در راستای حل مشکلات مرتبط با منابع انسانی بسیار راهگشا است اما با توجه به محدودیت‌هایی که در ساختارها، منابع مالی، منابع انسانی و... وجود دارد شاید نشود انتظارات را به صورت صد در صدی برآورده کرد. رئیس دانشگاه گیلان ضمن مهم خواندن نقش شورای صنفی در راستای تحکیم روابط سازنده و پویا بین کارمندان و مدیران دانشگاه، یکی از کارهای اصلی شورا را جمع‌آوری اطلاعات برای تصمیم‌گیری بهتر در حوزه‌های کارمندان دانست و افزود: امنیت شغلی و فکری کارمندان دانشگاه بسیار مهم است و انعکاس دغدغه‌های کارمندان ضروری است.  شایان ذکر است در این نشست مهرداد محمدی دبیر شورای صنفی کارمندان و سایر اعضای شورا نیز به ارائه دیدگاه‌ها و بیان دغدغه‌های کارمندان دانشگاه در زمینه‌های تسهیلات رفاهی، ارزشیابی کارمندان، مسائل مرتبط با بیمه تکمیلی و... پرداختند.