اميدهای سال 86 رييس جمهوری اسلامی ايران

22 03 2007
کد خبر : 3340410
تعداد بازدید : 143
رييس جمهوری اسلامی ايران، سال ‪ ۸۶‬را با اميد به عزت هرچه بيشتر برای ايرانيان در سطح بين‌المللي، رشد اقتصادي، دستيابی به پيشرفت‌های علمی بيشتر و عدالت اجتماعی آغاز کرد.

دکتر"محمود احمدی نژاد" در پيام نوروزی خود، برنامه‌های دولت برای دستيابی به اهداف از پيش تعيين شده در سال ‪ ۱۳۸۶‬را بسيار گسترده‌تر و منسجم‌تر عنوان کرد.

سرخط پيام احمدی نژاد به‌عنوان دستور کار دولت در سال پيش رو، اجرای سياستهای اصل ‪ ۴۴‬و توزيع گسترده سهام عدالت است.

رييس جمهوری با نگاهی به گذشته، سال ‪ ۱۳۸۵‬را سرشار از کوشش، جوشش، عزت، مجاهدت همگانی و افتخار برای ملت ايران دانست و تصريح کرد: جمهوری اسلامی ايران در عرصه علمی و فناوری از يک سو و در عرصه اقتصادی از سوی ديگر، به پيشرفتهای بزرگ و ارزشمندی دست يافته است.

احمدی نژاد همچنين سياست خارجی ايران در سال پشت سر را پرتحرک، تاثيرگذار، پرنشاط و در گسترش روابط دوستانه با ساير ملتها و دفاع از حقوق ايران بسيار ارزنده خواند.

رييس جمهوری بخشی از کارنامه دولت خود را در سال ‪ ۸۵‬اينگونه بيان کرد: ايجاد فرصتهای کار و تلاش سازنده برای آحاد مردم، توزيع عادلانه تسهيلات ارزان قيمت بانکی اشتغال‌آفرين که تمامی اين فعاليت‌ها باعث توزيع ‪ ۱۲‬هزار ميليارد تومان تسهيلات اشتغالزايی ميان جوانان و زمينه ايجاد و پايه‌گذاری ‪ ۶۵۰‬هزار شغل شد.

کاهش نرخ‌سود بانکی و تمرکزگرايي، کنترل واردات، تشويق مردم و شرکتها برای صادرات از ديگر بندهای کارنامه دولت بود.

احمدی نژاد همچنين گفت: با ثابت ماندن تقريبی واردات، ارزش صادرات کالاهای ايرانی با افزايش بی سابقه و رشد ‪ ۳۹‬درصدی به بيش از ‪ ۱۵‬ميليارد دلار رسيد.

رييس جمهوری کارنامه ‪ ۸۵‬را الگوی ‪ ۸۶‬خواند و بر جلوگيری از سوء‌استفاده‌ها و کاهش هزينه‌های غيرضروری تاکيد کرد تا بازدهی افزايش يابد که در همين راستا، دولت برای نخستين بار و داوطلبانه در قانون بودجه ‪ ،۱۳۸۶‬هزينه‌های مصرفی خود را کاهش داده است.

دشمنی و توطئه برضد ايران از ديگر محورهای پيام رييس جمهوری است که در اين زمينه گفت: قدرتهای زورگو منافع ملتهای خود را نيز رعايت نمی کنند و به تنهاچيزی که می انديشند پر کردن جيب و تامين منافع گروهها، احزاب و کمپانی های وابسته به خودشان است.

احمدی نژاد با خطاب قرار دادن جهانيان افزود: ملت ايران در طول تاريخ پيام‌آور صلح، دوستي، يگانه‌پرستي، انديشه پاک، عدالت و مهرورزی برای همگان و حامی همه ملتها بوده است.

"ملت ايران پايه‌گذار بسياری از علوم، صنايع و انديشه‌ها بوده و همواره دستاوردهای خود را سخاوتمندانه در اختيار بشريت قرار داده است، بنابر اين آنچه که از ملت ايران به ديگران رسيده، علم، هنر، انديشه، فرهنگ و روحيه پاکي، صداقت و خداپرستی بوده است." "دشمنان خوب می دانند قادر نيستند آسيبی به ملت ايران وارد کنند، با اين حال تلاش دارند با هياهو و جنجال، ما را وادار به عقب نشينی کرده و جلوی تکامل ما را بگيرند".

رييس جمهوري، سرمايه ملت ايران در مسير پيشرفت و تکامل را يکتاپرستی و تقوا دانست که بدون ترديد همين سرمايه، رسيدن به مقصد را تضمين خواهد کرد.

احمدی نژاد همچنين نام ايران و ايرانی را نماد اخلاق، پاکي، فرهنگ، مهرورزي، وحدت و صلابت خواند.

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.