انتخاب دکتر رضا انصاری خلخالی به عنوان دانشمند جوان برجسته کشور در رشته مهندسی مکانیک

15 02 2014
کد خبر : 3302454
تعداد بازدید : 592
مراسم تجلیل از مهندسان برجسته، استادان برجسته و دانشمندان جوان برجسته مهندسی کشور منتخب فرهنگستان علوم، روز دوشنبه پنجم اسفندماه سال جاری، همزمان با روز مهندسی برگزار می‌شود.

در دومین دوره معرفی دانشمندان جوان برجسته مهندسی کشور از دکتر رضا خلخالی انصاری (دانشمند جوان برجسته در مهندسی مکانیک) عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشگاه گیلان، دکتر علی اکبر بابالو (دانشمند جوان برجسته در مهندسی شیمی)، دکتر مهدی بشیری (دانشمند جوان برجسته در مهندسی صنایع)، دکتر فرشاد لاهوتی (دانشمند جوان برجسته در مهندسی برق) و دکتر محمدرضا محمدی (دانشمند جوان برجسته در مهندسی مواد و معدن) به عنوان پنج دانشمند جوان برجسته مهندسی کشور منتخب فرهنگستان علوم در سال 1392 تجلیل می شود.


همچنین در دومین دوره معرفی استادان برجسته مهندسی کشور هم از دکتر عیسی سلاجقه (استاد برجسته در مهندسی عمران)، دکتر فرخ مروستی (استاد برجسته در مهندسی برق) و دکتر منوچهر وثوقی (استاد برجسته در مهندسی شیمی و مهندسی محیط زیست) به عنوان استادان برجسته مهندسی منتخب فرهنگستان علوم در سال 1392 تجلیل به عمل خواهد آمد و در دهمین دوره معرفی مهندسان برجسته کشور از مهندس فرامرز امین پور به عنوان مهندس برجسته در مهندسی عمران، دکتر کیومرث جعفر شقاقی به عنوان مهندس برجسته در مهندسی مکانیک و دکتر محمدمهدی نایبی به عنوان مهندس برجسته در مهندسی برق تجلیل خواهد شد.

این مراسم روز دوشنبه پنجم اسفندماه از ساعت 15 تا 17 در سالن کنفرانس فرهنگستان علوم برگزار خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه گیلان ضمن عرض تبریک به آقای دکتر رضا انصاری خلخالی آرزومند موفقیت های علمی بیشتر برای ایشان می باشد.

شایان ذکر است دکتر رضا انصاری، عضو  هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان در هفتمین و هشتمین جشنواره برترین های فناوری نانو به ترتیب حائز رتبه دوم و  رتبه اول در بین متخصصین فناوری نانو  در رشته مهندسی مکانیک شده بود.

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.