بازدید مدیرکل پدافند غیر عامل و اعضای کمیته مرزبانی زیستی استان گیلان از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان

04 07 2021
کد خبر : 3230567
تعداد بازدید : 300

در راستای بهره‌ مندی حداکثری از قابلیت‌ها و توانمندی‌های آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان در حوزه‌های تخصصی آزمایشگاهی و به ویژه خدمات آنالیز و تعیین ماهیت کالا و مواد اولیه کشاورزی، غذایی، آرایشی و بهداشتی، نفتی، شیمیایی و عوامل زیستی، جمعی از رواسای ادارت کل استان گیلان (دادگستری، سپاه قدس، اطلاعات، فرماندهی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، هلال احمر، صدا و سیما، حفاظت محیط زیست، هواشناسی، دامپزشکی، مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و ...) با همراهی مدیرکل پدافند غیر عامل استان از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان بازدید کردند.

دکتر سیدضیالدین میرحسینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان در این بازدید، تلاش و خواست دانشگاه برای توسعه زیرساخت های حیاتی و استراتژیک را امری ضروری دانست و ضمن اعلام آمادگی برای تاسیس و راه اندازی آزمایشگاه جامع پدافند زیستی در سایت این دانشگاه، نوید تاسیس و راه اندازی آزمایشگاه پردازش سریع (HPC) در آینده ای نزدیک را داد.

دکتر میرحسینی گفت: با عنایت به تجهیز و تقویت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان به دستگاه های استرتژیک و پرکاربرد این آزمایشگاه آمادگی پذیرش نمونه و ارائه خدمات آزمون به کلیه گمرکات و ادارات استاندارد کشور، بازرگانان، صنایع کشور (کشاورزی، آرایشی و بهداشتی، صنایع غذایی، نساجی و سلولزی، معدن، زمین شناسی، پزشکی، سیمان، نفت و پتروشیمی، متالورژی و ...)، شرکت های بازرسی و دانش بنیان، اساتید و دانشجویان دانشگاه گیلان و سایر دانشگاه های کشور را دارد.

دکتر شاهرخ قوتی رئیس اداره امور آزمایشگاه مرکزی دانشگاه هم در این بازدید، در خصوص اقدامات صورت گرفته برای تاسیس و بروز رسانی آزمایشگاه مطالبی را بیان کرد و دستاورد های آزمایشگاه مرکزی دانشگاه مانند: کسب صلاحیت آزمایشگاه همکار استاندارد برای بیش از 440 محصول و فرآورده صنعتی و شیمیایی، کسب صلاحیت آزمایشگاه مرجع گمرک و تعیین ماهیت کالا، کسب صلاحیت آزمایشگاه معتمد محیط زیست، اتصال دانشگاه به سامانه های جامع امور گمرکی و صادارات و واردات کشور را گامی بزرگ برای نقش آفرینی بیشتر دانشگاه جهت عمل به مسئولیت های اجتماعی خود برشمرد.

دکتر قوتی ضمن اشاره به اقدامات در دست اجرای این حوزه در خصوص کسب استاندارد 17025، آزمایشگاه همکار غذا و دارو و آزمایشگاه معتمد دامپزشکی، رسالت اصلی این آزمایشگاه را ارائه خدمات مطلوب به جامعه علمی دانشگاه ها و پژوهشگاه های ایران دانشت و یادآور شد: بر اساس آمایش منطقه ای و نیاز استان و شمال کشور نسبت به راه اندازی آزمایشگاه های باقیمانده سموم کشاورزی و انباری، شناسایی محصولات تراریخته و همچنین اندازه گیری کلیه فلزات سنگین اقدام نموده اند.

دکتر ویشکایی مدیرکل پدافند غیر عامل به همراه سایر بازدید کنندگان، ضمن بازدید از تجهیزات کلیدی و استراتژیک این آزمایشگاه، تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان به مجموعه دستگاه های پیشرفته شامل: GC-MS، HPLC ، XRF، جذب اتمیAAS، NDA Dumas Nitrogen Analyzer، کوانتومتر، اسپکتروفتومتر NIR و همچنین متخصصان جوان و باتجربه در زمینه های گسترده تخصصی مانند: " آنالیز عنصری و دستگاهی، اسپکتروسکوپی و کوانتومتری، نانومتری آنالیز سطح، پلیمر، آنالیز کیفیت مواد غذایی، ژنومیکس و تشخیص ژنتیکی، آنالیز میکروبی، ردیابی و شناسایی تراریخته، سنتز و آنالیز پروتئین، میکروسکوپ های الکترونی، آنالیز کیفیت آب و پساب، آنالیز خواص مغناطیسی" را جهت گسترش همکاری های دانشگاه و صنعت با رویکرد نقش آفرینی اجتماعی بی نظیر توصیف نمود و با ابراز خرسندی از توانمندی علمی، تجهیز و خدمات‌رسانی چنین آزمایشگاهی در استان گیلان، از مدیریت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان و مسئولین دانشگاه قدردانی نمود.

 

 


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

22 07 2024

قرارداد همکاری مشترک بین دانشگاه گیلان و دانشگاه بلگراد صربستان منعقد شد

به منظور توسعه روابط علمی و با توجه به اهمیت همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری میان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برای مشارکت فعال استادان و محققان در زمینه علم و فناوری، قرارداد همکاری مشترک بین دانشگاه گیلان و دانشگاه بلگراد کشور صربستان منعقد شد. ​​​​​​​دو مؤسسه در چارچوب این تفاهم‌نامه متعهد شدند تا تلاش خود را برای همکاری علمی و آموزشی میان اعضای هیات علمی، دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی برای انجام فعالیت در زمینه‌های مشترک به کار گیرند.  انجام سفرهای کوتاه‌مدت و بلندمدت ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان؛ برگزاری نشست‌ها، کارگاه‌ها و همایش‌های علمی مشترک؛ امکان بهره‌گیری از فرصت‌های مطالعاتی، ایجاد فرصت برای دانشجویان مقاطع مختلف آموزشی برای شرکت در برنامه‌های مبادله‌ای؛ ایجاد برنامه‌های آموزشی مشترک برای اخذ مدرک تحصیلی مشترک؛ انجام طرح‌های پژوهشی مشترک میان اعضای هیات علمی و پژوهشگران دو دانشگاه و ... از جمله مهمترین مفاد این تفاهم‌نامه به شمار می‌روند.  

21 07 2024

تأکید بر برنامه محوری و داشتن چشم انداز، در بازدید رئیس دانشگاه گیلان از دانشکده‌های علوم پایه، شیمی و علوم ریاضی

رئیس دانشگاه گیلان صبح امروز به همراه جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه از اماکن آموزشی و پژوهشی دانشکده‌های علوم‌پایه، شیمی و علوم‌ریاضی بازدید کرد و از نزديک در جريان روند فعاليت این دانشکده‌ها قرار گرفت و پس از آن در نشستی که با حضور مدیران این دانشکده‌ها برگزار شد حضور یافت. دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه این سه دانشکده‌، در قالب یک مجموعه به عنوان پیشانی دانشگاه گیلان است گفت: این ویترین باید در همه ایام مذهبی و ملی از لحاظ بصری در جامعه نمایان باشد. رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به کمبود فضای فیزیکی در این دانشکده‌ها افزود: باتوجه به ماهیت آزمایشگاهی فعالیت دانشکده‌های علوم‌پایه و شیمی و تعداد آزمایشگاه‌ها، در تلاشیم با اتمام ساختمان دانشکده علوم‌پایه در مجتمع مرکزی دانشگاه و نیز ساماندهی فضاهای موجود، مشکلات موجود را مرتفع نماییم. وی با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق و اولویت‌بندی آنها در پیشبرد امور اجرایی دانشکده‌ها تصریح کرد: باید در تمامی زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، عمرانی، کارگاهی، تعمیرات و تجهیزات، آزمایشگاهی، ارتباط با صنعت و... ضمن هماهنگی با نیازمندی گروه‌های آموزشی، چشم‌انداز و برنامه‌های دانشکده‌ها به صورت شفاف مشخص باشد و درخصوص اقدامات انجام شده مستندسازی شود. دکتر دوستار با بیان اینکه با تکیه صرف بر بودجه دولتی نمی‌توان به مأموریت‌ها و وظایف دانشگاه به درستی عمل کرد گفت: ظرفیت بودجه دولت محدود است و با بودجه دولتی نمی‌توانیم به همه مأموریت‌ها و وظایف تعریف‌شده عمل کنیم بنابراین دانشکده‌ها باید به دنبال درآمدزایی باشند تا از محل همان درآمدها برای حل مشکلات و برآورده کردن مطالبات خود اقدام کنند. رئیس دانشگاه برای حل چالش مدیریت واحد فضای فیزیکی دانشکده‌های علوم‌پایه، شیمی و علوم‌ریاضی؛ پیشنهاد راه اندازی دانشکدگان علوم را ارائه نمود. رؤسای دانشکده‌های علوم پایه، شیمی و علوم ریاضی نیز در این نشست به ارائه گزارشی از وضعیت و نیازهای دانشکده در زمینه تعمیرات و تجهیزات آزمایشگاهی، فضای فیزیکی آموزشی و پژوهشی، مسائل فرهنگی و... بحث و گفتگو کردند.

20 07 2024

مسئول جدید بسیج اداری کارمندان دانشگاه گیلان معرفی شد

در نشستی که با حضور رئیس دانشگاه گیلان، اعضای شورای بسیج اداری کارمندان دانشگاه و رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه قدس گیلان برگزار شد، بهروز کریمیان به عنوان مسئول بسیج اداری کارمندان دانشگاه گیلان منصوب و از تلاش‌های علی‌اکبر حسین‌خواه مسئول پیشین این مجموعه تقدیر شد. دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در این نشست ضمن تشکر از تلاش‌های علی‌اکبر حسین‌خواه مسئول پیشین بسیج اداری کارکنان دانشگاه، برای بهروز کریمیان آرزوی توفیق نمود.  رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به این جمله امام راحل که بسیج شجره طیبه است، گفت: تبیین جایگاه بسیج در کلام امام خمینی (ره) جمله حکیمانه ای است که بار معنایی زیادی برای ما دارد.  وی با تأکید به اهمیت نقش بسیج در پیشبرد امور افزود: هم‌افزایی بسیج کارمندان در کنار بسیج استادان و دانشجویان در دانشگاه می‌تواند منجر به جهاد تبیین، جهاد علمی، جهاد خدمت و امیدآفرینی در سطح دانشگاه و جامعه شود. 

20 07 2024

رئیس دانشگاه گیلان در نشست با اعضای شورای صنفی کارمندان: شورای صنفی به عنوان بازوی مشورتی مجموعه مدیریتی دانشگاه است

عصر امروز نشست رئیس دانشگاه گیلان با اعضای پنجمین دوره شورای صنفی کارمندان دانشگاه گیلان در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد که در این نشست درخصوص مسائل مرتبط با کارمندان دانشگاه در زمینه‌های اداری، رفاهی و... بحث و گفتگو شد.  دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در این نشست با تاکید بر اینکه شورای صنفی به عنوان بازوی مشورتی مجموعه مدیریتی دانشگاه در ارائه ایده‌ها و دیدگاه‌ها است گفت: ارائه راهکارهای بهینه در راستای حل مشکلات مرتبط با منابع انسانی بسیار راهگشا است اما با توجه به محدودیت‌هایی که در ساختارها، منابع مالی، منابع انسانی و... وجود دارد شاید نشود انتظارات را به صورت صد در صدی برآورده کرد. رئیس دانشگاه گیلان ضمن مهم خواندن نقش شورای صنفی در راستای تحکیم روابط سازنده و پویا بین کارمندان و مدیران دانشگاه، یکی از کارهای اصلی شورا را جمع‌آوری اطلاعات برای تصمیم‌گیری بهتر در حوزه‌های کارمندان دانست و افزود: امنیت شغلی و فکری کارمندان دانشگاه بسیار مهم است و انعکاس دغدغه‌های کارمندان ضروری است.  شایان ذکر است در این نشست مهرداد محمدی دبیر شورای صنفی کارمندان و سایر اعضای شورا نیز به ارائه دیدگاه‌ها و بیان دغدغه‌های کارمندان دانشگاه در زمینه‌های تسهیلات رفاهی، ارزشیابی کارمندان، مسائل مرتبط با بیمه تکمیلی و... پرداختند.