با حضور مسولین استان از پژوهشگران و پژوهشهای برتر استان در مجتمع خاتم الانبیا. رشت تقدیر شد.

20 01 2007
کد خبر : 3342330
تعداد بازدید : 216
در هفته پژوهش امسال، از پژوهشگران و پژوهشهای برتر استان تقدیر شد.

بمناسبت هفته پژوهش (25لغایت 29 دی ماه 85 )مراسمی عصر روز شنبه 30/11/85 با حضور دکتر نصرتی راد معاون برنامه ریزی استانداری ، دکتر حاتم زاده رئیس دانشگاه گیلان ، مدیران دستگاههای اجرایی ، اندیشمندان و پژوهشگران در مجتمع خاتم الانبیاء رشت برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر حاتم زاده رئیس دانشگاه ضمن تسلیت ماه محرم در بخشی از سخنان خود به فعالیتهای پژوهشی دانشگاه گیلان اشاره کرد و گفت:

بودجه پژوهشی دانشگاه گیلان در سال 68 صدوشصت میلیون تومان بوده که این مقدار در سال جاری به 4/1 میلیارد تومان رسیده است این امر نشان دهنده ارتقاء موقعیت پژوهش در کشور است. ایشان در ادامه افزود: امسال مسئولیت کمیته بررسی و انتخاب پژوهشگران برتر و  پژوهش های برگزیده به دانشگاه گیلان سپرده شد و ما سعی کردیم تمام تلاش خود را در سه محور پژوهشگران برتر ، پژوهشگران جوان و پژوهشهای برگزیده انجام دهیم.

وی در خاتمه ضمن اعلام آمادگی دانشگاه گیلان در زمینه پژوهش، از تمام مسئولین و پژوهشگران خواست به یاری دانشگاه و آموزش عالی بشتابند .

دیگر سخنران مراسم، دکتر نصرتی راد معاون برنامه ریزی استانداری گیلان بود. وی ضمن خیرمقدم به حاضران و قدردانی از دست اندرکاران ستاد هفته پژوهش بویژه کمیته بررسی و انتخاب پژوهشگران برتر، در بخشی از سخنان خود اذعان کرد:

 افتخار ما این است که در استان گیلان عالمان و پژوهشگران بزرگی داریم که نه تنها در سطح ملی بلکه در سطح بین المللی مطرح هستند.

وی با اشاره به ماه محرم و لزوم بهره گیری از فیوضات آن در ادامه بر کاربردی کردن پژوهشها تاکید کرد و گفت: اتصال پژوهشگران به صنعت لازمه پیشرفت استان است . حرف اول علم و حرکت، پژوهش است و در جایی که پژوهش انجام نگیرد کارها به نتیجه مطلوب نمی رسد.

آخرین سخنران مراسم دکتر الستی   رئیس مرکز تحقیقات سیاست های علمی کشور بود. وی ضمن تبریک به برگزیدگان گفت:

هفته پژوهش امسال با شعار «بدون پژوهش و مطالعه تصمیم گیری نکنیم» اعلام شد چرا که اولین قدم در جامعه دانش بنیان تصمیم گیری است. تصمیم گیری باید برمبنای دانش و علم باشد و پژوهش، فرایند تولید علم است.

وی در ادامه به تشکیل شورای عالی علوم، تحقیقات و فن آوری اشاره کرد و گفت: ریاست این شورا را شخص رئیس جمهوری برعهده دارد و از جمله وظایف آن یکپارچه سازی در تصمیم سازیها ، بودجه ریزی و ارزیابی وضع موجود است.

در پایان این مراسم از پژوهشهای برگزیده، پژوهشگران برتر و پژوهشگران جوا ن به شرح ذیل با اهدای لوح تقدیر و هدایایی قدردانی بعمل آورد:

پژوهشگران جوان منتخب:

الف)آموزش عالی :       ۱- علی جمالی اسکلکی ( دانشگاه گیلان )

     2- مهران نجاتی ( پارک علم و فناوری )

     3- ساسان یوسقی خواه ( پارک علم و فناوری )

     4- سید محمد الیاسی ( پارک علم و فناوری)

 10 طرح این پژوهشی برتر منتخب:

1-دکتر نادر نریمان زاده   ( دانشگاه گیلان )

2-دکتر بهرام فلاحتکار     ( دانشگاه گیلان)

دانشگاه علوم پزشکی:

1- دکتر حسن بهبودی     ( دانشگاه علوم پزشکی )

2- ولی جهانی ( میراث فرهنگی)

3- منصور صالحی ( مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی )

4- خسرو نجفی بوساری ( پارک علم و فناوری)

9 نفر پژوهشگر برگزیده آموزش عالی و 6 نفر پژوهشگر برگزیده سازمان اجرایی

آموزش عالی:

2-دکتر منصور درویزه          از دانشگاه گیلان

3-دکتر حمید محبی              از دانشگاه گیلان

4-فرشید سعادت                 از دانشگاه علوم پزشکی گیلان

5-عبدالرسول سبحانی           از دانشگاه علوم پزشکی گیلان

6-سیاوش فلاحتکار             از دانشگاه علوم پزشکی گیلان

7-دکتر امیر تیموری            از دانشگاه آزاداسلامی

8-دکتر مقصود فقیر پور         از پژوهشکده آموزش و پرورش استان

9-ابوذر سیفی                   از دانشگاه پیام نور رشت

   سازمانهای اجرایی :

1- زهرا شفیع پور   ( استانداری )

2-رضا زهیدی     (پارک علم و فناوری)

 

1-سید حسن علوی   

 

پژوهشگران برتر آزاد:
6- مریم قاسمی اندرود    ( میراث فرهنگی استان )
5- مجیب حق قدم         ( مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی )
4- علی اکبر مؤیدی       ( آموزش و پرورش استان)
3- وجه الله سیف اللهی   ( آموزش و پرورش استان)
2- محسن مشکبید حقیقی  ( آموزش و پرورش استان)
1-دکتر زنجانچی                از دانشگاه گیلان
1- یوسف فلاحیان ( میراث فرهنگی)
سازمانهای اجرایی:
2- دکتر زهرا دلیلی       ( دانشگاه علوم پزشکی )
 آموزش عالی:
     1- علی رفیع ( آموزش و پرورش )
ب)سازمانهای اجرایی :  
    ۴- سحابه اعتباری ( دانشگاه علوم پزشکی )
    ۳- زهرا حجتی ( دانشگاه گیلان )
    ۲- سبحانه کوچک زاده ( دانشگاه علوم پزشکی )
دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.