در این مسابقه که با محوریت آشپزی و با موضوع نوع غذا، نحوه ی پخت و طعم و مزه ی آن برگزار شد، داوران محترم بر اساس فاکتورهایی مانند طعم، سادگی، جذابیت، سالم بودن و خوشمزگی غذاها به قضاوت در بین گروه ها پرداختند وبا توجه به امتیازهای داوران:
گروه اول : خانم ها سرایی و سکینه ردایی( گروه6 )
گروه دوم : خانم ها مینا فیضی، ملیکا سیفی پور و زهرا نجفی( گروه4)
گروه سوم :خانم نسیم شاهی، مریم یوسفی و لیلی شکری( گروه1)
به عنوان گروه های برنده این مسابقه اعلام شدند که هدایایی به رسم یادبود به برندگان اهدا گردید.