گردهمایی علمی محصولات تراریخته، سلامت محیط زیست، امنیت غذایی روز چهارشنبه 29 اردیبهشت ماه 95 به منظور ارائه آخرین نتایج تحقیقاتی در خصوص جایگاه و اهمیت این محصولات بر ارتقاء امنیت غذایی و سلامت محیط زیست در جهان با حضور و سخنرانی متخصصین برجسته کشور در حوزه مهندسی ژنتیک برگزار شد. دکتر ضیاءالدین میرحسینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان در این همایش ضمن خوش آمد گوئی به مهمانان و حضار، بر ضرورت تبیین جایگاه علمی بهره گیری از فناوری های نوین زیست فناوری و تولید گیاهان تراریخته توسط متخصصین کشور تاکید کرد. در این گردهمائی 5 سخترانی تخصصی با عناوین مرتبط با موضوع گردهمائی در 2 بخش ارائه شد: در بخش اول دکتر امیدی استاد دانشگاه تهران سخنرانی خود را با محوریت محصولات تراریخته: تامین سلامت و امنیت غذا ارائه وضمن اشاره به افزایش چشمگیر سطح زیر کشت این محصولات در جهان و اقبال جهانی به این محصولات، موضوع بی خطر بودن مصرف محصولات تراریخته بر مبنای مستندات علمی و گزارشات منتشره از منابع معتبر جهانی را مورد تاکید قرار داد. در ادامه دکتر کاظمی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص رفتارهای غیرعلمی برخی از افراد غیرمتخصص با فناوری نوین تولید محصولات تراریخته به ایراد سخن پرداخت. بخش دوم این گردهمائی با سخنرانی دکتر شیرزادیان خرم آباد عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان در زمینه مهندسی ژنتیک و روش های تولید محصولات تراریخته آغاز شد. وی ضمن تأکید بر لزوم استفاده از پتانسیل قابل توجه مهندسی ژنتیک در زمینه تولید محصولات تراریخته توجه به این محصولات را برای حل مشکلات کمبود غذا و رفع گرسنگی و افزایش مقاومت های محیطی و ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی ضروری دانست. سپس دکتر نوروزی عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات چغندر قند موضوع مزایای زیست محیطی محصولات تراریخته را بر مبنای شواهد و گزارشات منابع معتبر جهانی در ابعاد مختلف مورد بحث قرار داد. در ادامه میزگردی با حضور کلیه سخنرانان گردهمائی به منظور پاسخ به سئوالات شرکت کنندگان تشکیل شد. این گردهمائی با انتشار بیانیه ای به کار خود پایان داد.
برگزاری گردهمایی علمی محصولات تراریخته، سلامت محیط زیست و امنیت غذایی در دانشگاه گیلان
20 05 2016
کد خبر : 3279348
تعداد بازدید : 592
دسته بندی :
اسلایدر خبرهای سایت اصلی
خبرها