بیانیه بسیج اداری دانشگاه گیلان بمناسبت 13 آبان

02 11 2009
کد خبر : 3324435
تعداد بازدید : 52
سيزده آبان سالروز جلوه نمايی دوباره آزادگی و شجاعت و غيرت انقلابی در ملت مسلمان ماست؛ روزی که در آن سه حادثه‌ی بزررگ تاريخ‌ساز رخ داد تا نماد مقابله با زورگويي، دسيسه و استکبار شود.

آمريکا، اين شيطان بزرگ در آغازين سال‌های دهه‌ی چهلم شمسی قصد تحميل کاپيتولاسيون بر ملت شريف ايران را داشت که ندای عزت‌خواهی از گلوی رهبر آزادگان ايران زمين، خميني‌ کبير (ره) برخواست و خواب دلباختگان به غرب را آشفته کرد. 13 آبان، نخست يادآور تبعيد آن بزرگ بت‌شکن تاريخ معاصر به دليل اين دعوت بزرگ امت اسلامی به قيام برعليه استکبار جهانی است. همان ندايی که در نهايت در گلوی سربازان در گهواره امام (ره)، 14 سال بعد طنين‌انداز شد و در 13 آبان 1357 با خون آنها امضا شد تا ريشه‌های دست‌نشانده آمريکا را از کشور بخشکاند اما بار ديگر روز 13 آبان تاريخ‌ساز شد و با تسخير لانه‌ی جاسوسی آمريکا، اميد استکبار جهانی از دستيابی به منافع سلطه‌طلبانه‌اش در ميهن اسلامي‌مان به يأس مبدل شد.

اين سه حادثه‌ی بزرگ، نام اين روز را به «روز مبارزه با استکبار جهاني»مزين ساخت تا برای هميشه تاريخ برای مبارزه با مستکبرين و سلطه‌جويان الهام‌بخش شود و نيز ضامنی برای «وحدت ملي» باشد.

استکبار، مظهر روح تکبر و بي‌اعتنايی به ارزش‌های ملت‌های ديگر و دخالت در امور ملت‌هاست، اين روح با وجود آنکه قدرت آمريکا امروز آنچنان رو به افول است که انديشمندان غربی نيز از فروپاشی زودهنگام هيمنه آن خبر مي‌دهند، همچنان ادبيات غالب بر سياست خارجی آمريکاست. هنوز سياستمداران آمريکايي، دخالت در خاورميانه و خاور دور، آفريقا و ... را ادامه مي‌دهند و آرزو دارند که حتی دخالت در امور داخلی ايران بزرگ را نيز در مقدورات خود بگنجانند و در براندازی نظام برخاسته از ميان مردم ايران، نهادهای قانون‌گذار آمريکايی برای حمايت از مزدوران ضدايرانی بودجه تصويب مي‌کنند.

اين رفتار استکباری مخصوص به گروهی خاص از سران آمريکا نيست؛ هر دو جناح حاکم آمريکا انديشه‌های سلطه‌خواهانه مشابه دارند، اگرچه گروهی به شفافيت سخن از جنگ مي‌گويد و گروه ديگر سعی به ارسال علائم آشتی و دوستی دارد، اما تلاش آمريکا برای مداخله در انتخابات اخير ايران و حمايت از جنبش براندازانه سبز در ادامه جنبش‌های رنگی خود، به وضوح نشان داد که آمريکا نه تنها دشمن اسلاميت در نظام سياسی ايران، بلکه دشمن جمهوريت در کشورهايی است که مردمی بيدار دارند.

رد پای خونين آمريکا در اقدامات تروريستی پس از انتخابات و تقويت شبکه‌های ترور و مخالفان نظام جمهوری اسلامي، پرده از مذاکرات به ظاهر دوستانه آمريکا در دوره اخير برانداخت و حقيقت دست چدنی مخفی شده در زير دستکش مخملی دراز شده به نشان دوستي‌شان را نشان داد.

اينک سی سال از آن فتح تاريخی جاسوس‌خانه آمريکا در ايران مي‌گذرد، انقلابی که امام راحل آن را بزرگتر از انقلاب اول دانست و به برکت آن و به برکت تحريم‌های شرق و غرب، ايران اسلامی با همت جوانان اين مرز و بوم توانست دستاوردهای علمی باورناپذير امروز را به دست آورد.

پایگاه مقاومت بسیج اداری منتظران المهدی (عج ) دانشگاه گیلان از تمامی آحاد جامعه دانشگاهی 
می خواهد تا با حضور پرشور و دشمن شکن خود  نفی سلطه و استکبار را با تمام وجود فریاد زده و برای اعتلای ایران اسلامی در راهپیمایی این روز سرنوشت ساز حضور بهم رسانند .

                                                                                                                      

                                        پایگاه مقاومت بسیج اداری منتظران المهدی(عج)  دانشگاه گیلان

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.