بیانیه دانشگاه گیلان به مناسبت 13 آبان (( روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ))

01 11 2009
کد خبر : 3324495
تعداد بازدید : 63
دانشگاه گیلان با صدور بیانیه ای از تمامی آحاد مردم شریف گیلان به ویژه جوانان دانشجو و دانش آموز دعوت کرد با حضور خود در مراسم سیزده آبان بار دیگر عمق اعتقاد راسخ این ملت را به استقلال ، آزادی و انزجار از طمع ورزی مستکبرین به این آب و خاک اعلام نمایند . در این بیانیه با با تجلیل از پایمردی ملت ایران در مبارزه با استکبار ، از جامعه دانشگاهی خواسته شده تا با هوشمندی ، بصیرت و پایمردی ، دسیسه های دشمنان و مستکبران را رسوا نموده و تلاش های بدخواهان را نقش بر سازند .

 

بیانیه دانشگاه گیلان به مناسبت 13 آبان  ((  روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ))

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

سیزده آبان نقطه پیوند برگهای زرینی از تاریخ آزادگی ملت رشید ایران است که در یک زمان با دستگیری و تبعید رهبر بزرگ نهضت اسلامی ، امام خمینی ( رحمت ا... علیه ) همچون آتشی در خرمن حاکمیت اهریمن افتاده و انقلاب اسلامی را در مسیر تازه ای جاری ساخت و در زمانی دیگر اعتراض جوانان بویژه دانش آموزان و دانشجویان به ظلم رژیم ستمشاهی به خاک و خون کشیده شد و خون پاکشان روند انقلاب را تسریع کرد و زمانی دیگر انزجار مردم از دخالت آمریکا در امور این مملکت در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نمایان گشت و باعث حفظ نظام اسلامی از گزند دسیسه استکبار شد .

 

هم اکنون یوم ا... سیزده آبان به نام (( روز ملی مبارزه با استکبار جهانی )) از شکوهمندترین روزهای تاریخ ایران است که با رویش جوانه های پر بار ایمان، فتوت ، از خود گذشتگی و دشمن ستیزی عجین گشته و در این روز بزرگ  استکبار ستیزی ، مبارزه با فساد و زراندوزی و مبارزه با هجمه علیه تفکرات دینی و فرهنگی به عنوان یک مطالبه ملی نمایان می گردد .

 

ملت بزرگ ایران و سایر ملل آزادیخواه جهان در سیزده آبان امسال شاهد آغاز بیداری اسلامی در سرزمین های اسلامی و جوشش مبارزه ضد سرمایه داری در غرب به ویژه در مرکز حکومت استکباری امریکا هستند . دیر نخواهد بود که تمامی ملت های جهان با حرکت استکبار ستیزی ایران همگام شده و دست مستکبرین و ایادی آنها را از مراکز قدرت و ثروت کوتاه سازند .

 

تقارن سیزده آبان امسال با سالروز عید سعید غدیر وجهه مبارک دیگری به این روز بزرگ ملی داده و مردم مسلمان و پیرو ولایت با اقتدا به آن آزاد مرد تاریخ مولای متقيان امیر المومنین ( علیه السلام ) راه عزت و آزادگی خود را با افتخار طی نموده و با ارعاب و تحریم و فشارهای سیاسی و اقتصادی تسلیم اراده مستکبران نخواهند شد .

 

دانشگاه گیلان ضمن دعوت از حضور فعال و گسترده ملت بزرگ ایران به ویژه جوانان ، دانشجویان و دانش آموزان در آیین راهپیمایی یوم ا...  13 آبان و تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل (ره) و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری ،  بار دیگر تنفّر و خشم انقلابی خود را از استکبار جهانی و در رأس آن دولت جفاکار آمریکا  ابراز  نموده و اعتقاد راسخ داریم که ، با اتکّال به خداوند بزرگ ، بصیرت و پایمردی ، فرزندان دلیر این مرز و بوم ، نقشه های شوم بدخواهان را نقش بر آب خواهند ساخت.

 
روابط عمومی  دانشگاه گیلان
 
 
وعده ما برای حضور در مراسم راهپیمایی سیزده آبان :
 
روز جمعه 12 آبان 1391 پس از اقامه نماز جمعه
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
دسته بندی :
events

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.