کتاب "اووکادو، کشت، پرورش و ارزش غذایی" تالیف دکتر منصور افشار محمدیان، عضو هیأت علمی گروه زیست شناسی دانشگاه گیلان با همکاری مهندس سیده فاطمه فلاح، کارشناس ارشد علوم گیاهی و تایید و همکاری "انجمن زیست شناسی ایران" به چاپ رسید.
در این کتاب مباحثی از قبیل: تاریخچه و گیاهشناسی اووکادو، کشت، پرورش و تکثیر اووکادو، مدیریت باغ اووکادو، برداشت و نگهداری اووکادو، ارزش غذایی اووکادو، بیماریهای برگ، میوه و خاک اووکادو بحث و بررسی شده است.
با عنایت به گسترش روزافزون کشت و پرورش گیاه اووکادو در مناطق مختلف کشور و اهمیت شایان توجه این محصول ارزشمند و فرآورده های جانبی آن و همچنین جامعیت مطالب و جدید بودن اطلاعات کاربردی مندرج در کتاب مذکور، علاوه بر استفاده اقشار مختلف جامعه، دانشجویان رشته های مختلف کشاورزی و زیست شناسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و از جمله موسسات تحقیقات کشاورزی میتوانند از مطالب این کتاب استفاده کنند.