![](/documents/39059/2526626/Instagram-WebBanner-96.jpg/56fdf6ba-ff85-6b5c-5849-4c2b83d8b282?t=1686773587371&download=true)
![](/documents/39059/2526626/022.jpg/483eb788-c974-6256-62d4-3188c2752601?t=1686784897705&download=true)
تألیف کتاب “بادام زمینی، پرورش و ارزش غذایی” توسط عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان
27 11 2017
کد خبر : 3262754
تعداد بازدید : 278
کتاب "بادام زمینی، پرورش و ارزش غذایی" تالیف دكتر منصور افشار محمدیان، عضو هیأت علمی گروه زیست شناسی دانشگاه گیلان با همکاری مهندس ساره ابراهیمی نوکنده، کارشناس ارشد علوم گیاهی و فارغ التحصیل دانشگاه گیلان توسط انتشارات جهاد دانشگاهی به چاپ رسید. در این کتاب مباحثی از قبیل: تاریخچه و سطح زیر کشت بادام زمینی در ایران و جهان، گیاه شناسی بادام زمینی، کشت و پرورش بادام زمینی، بیماری ها و آفات بادام زمینی و راه های مبارزه با آن ها، ارزش غذایی و دارویی بادام زمینی و اقتصاد بادام زمینی در ایران و جهان بحث و بررسی شده است. بادام زمینی گیاهی با ارزش غذایی بالا و یکی از پنج محصول مهم کشاورزی شمال کشور است که در حدود 80 درصد این محصول، در شرق گیلان که خاک آبرفتی و سبک دارد، تولید می شود. با توجه به سازگاری این محصول به شرایط آب و هوایی استان گیلان، با استفاده بهینه از زمین های بایر موجود برای کشت بادام زمینی و همچنین برنامه ریزی بهتر در امر صادرات این محصول، می تواند سهم بزرگی در اشتغال زایی و توسعه اقتصادی کشور داشته باشد. لذا سعی شده است که در این کتاب، علاوه بر معرفی بادام زمینی و ارزش تغذیه ای و دارویی آن، نکات لازم جهت کشت و پرورش این دانه روغنی ارزشمند گنجانده شود. از مطالب مندرج در این کتاب، علاوه بر استفاده اقشار مختلف جامعه، دانشجویان رشته های مختلف کشاورزی و زیست شناسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و از جمله موسسات تحقیقات کشاورزی می توانند از مطالب این کتاب استفاده کنند. کتاب « بادام زمینی، پرورش و ارزش غذایی » دارای 210 صفحه و مشتمل بر 9 فصل می باشد.
![](/documents/39059/2526626/Instagram-WebBanner-96.jpg/56fdf6ba-ff85-6b5c-5849-4c2b83d8b282?t=1686773587371&download=true)
دسته بندی :
اسلایدر خبرهای سایت اصلی
خبرها