کتاب "عملیات انتقال مواد غذایی در کارخانجات" تألیف دکتر نرجس ملک جانی عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه گیلان و دکتر سید مهدی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان توسط انتشارات Elsevier منتشر شد.
این کتاب در چهار بخش مختلف تالیف شده است که شامل؛ تجهیزات دریافت و ذخیره مواد غذایی، عملیات انتقال مواد غذایی مایع، عملیات انتقال مواد غذایی جامد و نیمه جامد و تجهیزات عمومی حمل و نقل در کارخانجات صنایع غذایی است. در تمامی این قسمت ها تاکید بر اصول پایه ای مرتبط با کاربرد تجهیزات، مباحث محاسباتی و کابرد اصول مهندسی در طراحی این تجهیزات است. این کتاب می تواند به خوانندگان اطلاعات جامعی در مورد تجهیزات انتقال مختلف در کارخانجات صنایع غذایی ارائه کند.
تألیف کتاب "عملیات انتقال مواد غذایی در کارخانجات" توسط عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان
28 08 2022
کد خبر : 3217303
تعداد بازدید : 243472
دسته بندی :
اخبار