کتاب "عملیات انتقال مواد غذایی در کارخانجات" تألیف دکتر نرجس ملک جانی عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه گیلان و دکتر سید مهدی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان توسط انتشارات Elsevier منتشر شد.
این کتاب در چهار بخش مختلف تالیف شده است که شامل؛ تجهیزات دریافت و ذخیره مواد غذایی، عملیات انتقال مواد غذایی مایع، عملیات انتقال مواد غذایی جامد و نیمه جامد و تجهیزات عمومی حمل و نقل در کارخانجات صنایع غذایی است. در تمامی این قسمت ها تاکید بر اصول پایه ای مرتبط با کاربرد تجهیزات، مباحث محاسباتی و کابرد اصول مهندسی در طراحی این تجهیزات است. این کتاب می تواند به خوانندگان اطلاعات جامعی در مورد تجهیزات انتقال مختلف در کارخانجات صنایع غذایی ارائه کند.
![](/documents/39059/0/9780128185858.jpg/114c45c3-a4cc-c87c-1b89-7fcad0761730?t=1686790604934&download=true)
تألیف کتاب "عملیات انتقال مواد غذایی در کارخانجات" توسط عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان
28 08 2022
کد خبر : 3217303
تعداد بازدید : 162080
دسته بندی :
اخبار