سرپرست دانشگاه گیلان در مراسم تشییع پیکر شهیدِ جمهور: شهید رئیسی در میان مردم و میدان بود

22 05 2024
کد خبر : 12382889
تعداد بازدید : 10021

سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه آیت الله رئیسی در میان مردم و میدان بود گفت: ایشان با سفرهای استانی در جریان کامل مسائل و مشکلات مردم قرار می‌گرفت و مصوباتی هم که داشتند خودشان و معاونان، امور را پیگیری می‌کردند تا به نتیجه برسد.

دکتر محمد دوستار در حاشیه مراسم تشییع شهید جمهور طی گفتگویی، ضمن تسلیت شهادت رئیس جمهور و همراهانش در سانحه سقوط بالگرد، اظهار کرد: آیت الله سید ابراهیم رئیسی ویژگی‌های ممتاز بسیاری داشت، البته همه کسانی که تربیت یافته مکتب اسلام هستند ویژگی‌های منحصربه فردی دارند که نقش و ماندگاری آنها را در طول انقلاب اسلامی شاهد بودیم.

وی افزود: ما این ظرفیت را در اسلام داریم که شخصیت‌های عالم و ممتازی را به جامعه تحویل دهیم، یکی از این بزرگواران آیت‌الله رئیسی بود که در کسوت ریاست جمهوری جان خود را تقدیم انقلاب و مردم کرد.

دکتر دوستار ساده زیستی را بارزترین ویژگی رئیس جمهور فقید دانست و گفت: ایشان، آن تشریفات مرسومی که برخی در پستی منصوب می‌شوند، دنبال می‌کنند و از اتاق کار خود کارها را رصد می‌کنند، نداشت.

وی با بیان اینکه آیت‌الله رئیسی در برخورد با مردم احترام ویژه‌ای برای آن‌ها قائل بود و همواره سعی می‌کرد تا در جریان مسائل و مشکلات مردم قرار گیرد، تصریح کرد: ایشان اعتقاد به حضور در جمع مردم بودن داشت و سعی می‌کرد بین خودش و مردم دیواری کشیده نشود، پیگیر مطالبات و درخواست‌های مردم بود.

دکتر دوستار با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص آیت‌الله رئیسی، بیان کرد: ویژگی برجسته دیگر ایشان که در پیام مقام معظم رهبری عنوان شد جمله «رئیسی عزیز خستگی ناپذیر» بود که تاکنون برای کسی این جمله را به کار نبرده‌اند و سختکوشی و خستگی ناپذیری ایشان مورد توجه رهبر معظم انقلاب بود.

وی با بیان اینکه شهید آیت الله رئیسی برای انجام کارهای مردم شب و روز، تعطیلی و غیر تعطیلی نمی‌شناخت و شبانه روز برای حل مشکلات مردم کار می‌کرد، گفت: در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، امور بین‌الملل و غیره برنامه‌های متنوع و تاثیرگذاری داشت.

سرپرست دانشگاه گیلان ادامه داد: در ایام تبلغیات انتخابات که رقابت بین نامزدها بسیار بود،همواره تأکید داشت که در تبلیغات به هیچ عنوان در چاپ بنر و پوستر اسراف نشود، در حالیکه به عنوان روسای ستادهای انتخاباتی تاکید می‌کردیم این موارد لازمه تبلیغات است اما ایشان تاکید داشت نیازی نیست و هیچ پولی صرف هزینه تبلیغات نکنید، لذا هر چه هم بود از محل کمک‌های مردمی و دلی بود و تاکید ایشان بر این بود که زیاده روی در تبلیغات اصلا صورت نگیرد.

وی افزود: بعد از انتخابات هم باز به همین شکل که من رئیس جمهور همه مردم هستم و به قشر و سویه خاص وابستگی ندارم معتقد بود، یعنی آنچه که برای ایشان مهم بود جدیت و سختکوشی در کار بود و با اینکه در شرایط اقتصادی خاصی دولت را تحویل گرفت و ویروس کرونا شیوع پیدا کرده بود و ایشان مهار کرونا را به معاهده‌های بین‌المللی شرطی نکرد، پای کار ایستاد و به توانمندی دانشمندان داخلی تکیه کرد و با کشف واکسن سرانجام پس از مدتی زندگی به شرایط عادی برگشت.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به تدابیر آیت الله رئیسی در حوزه امور بین الملل گفت: ایشان در حوزه بین الملل برخی مسائل و مشکلاتی که چندین سال کشور دچار آن بود نظیر معاهده‌های بین‌المللی شانگهای، بریکس و روابطی که با کشورهای همسایه داشتیم، توانست با تدبیر و درایت حل کند و روابط را مجددا برقرار کند.

دکتر دوستار در خصوص نگاه آیت الله رئیسی به مسائل اقتصادی تصریح کرد: آیت الله رئیسی در مباحث اقتصادی تاکید داشت که اقتصاد باید به ریل واقعی و درست برگردد و نباید اقتصاد را مصنوعی مدیریت کنیم، در حالیکه که می‌توانست با بیان غیر واقعی رضایت مردم را جلب کند اما مخالف این امر بود و اعتقاد داشت که باید قیمت‌ها را واقعی کنیم تا فشار به مردم وارد نشود، شاید در اوایل مردم متحمل فشار اقتصادی شوند اما معتقد بود بگذارید من هزینه شوم اما مردم در رفاه باشند و آینده اقتصادی مردم تضمین شود. با وجود همه هجمه‌ها علیه دولت شاهد بودیم سال گذشته تورم کاهش یافت. امسال هم برنامه همین بود که تورم کاهش پیدا کند.

وی بیان کرد: آیت الله رئیسی در حوزه‌های مختلف هیجانی تصمیم نمی‌گرفت بلکه تمام تصمیمات‌شان مبتنی بر عقلانیت و علم بود و آنچه را که به نفع مردم و نظام بود،دنبال می‌کرد، نمی‌خواست بین خودش و مردم دیوار باشد و رفتار مصنوعی نشان دهد.

سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه رئیس جمهور فقید سعی می‌کرد جامعه را با واقعیات اداره کند و همواره دنبال توسعه و رفاه کشور و همچنین تبعیت از مقام معظم رهبری بود، تصریح کرد: بارها در دیدارهای مختلف مسائل را مطرح می‌کردیم که ایشان تأکید داشت به خدا توکل کنید و مطیع مقام معظم رهبری باشید حتما مسائل و مشکلات حل می‌شود، به قدری به رهبر معظم انقلاب باورمند بود که ما هم آرامش می‌گرفتیم.

دکتر دوستار ادامه داد: همواره اخلاق سیاسی در مراودات و گفتگوها را رعایت می‌کرد و در ایام انتخابات ریاست جمهوری تاکید می‌کرد باید آداب و اخلاق اسلامی را در فعالیت‌های سیاسی در اولویت قرار داد.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور به بستگان خود تاکید کرده بود که در فعالیت‌های اقتصادی و اجرایی ورود نکنند، تصریح کرد: ایشان در سازمان بازرسی، قوه قضاییه و آستان قدس نگاه تحول گرایی داشت؛ برنامه‌ها و ابتکارات جدید رقم می‌زد، در دولت هم همین نگاه را حفظ کرد تا مردم طعم خدمتگزاری را بچشند.

سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه رفتار و عملکرد آیت الله رئیسی بسیار شبیه شهید رجایی بوده، تصریح کرد: طی این چند روز که از آن سانحه تلخ می‌گذرد، می‌بینیم که مردم چقدر بی تاب و ناراحت هستند، این امر نشان می‌دهد که با رفتارهای برگرفته از صداقتی که داشت چقدر در دل مردم نفوذ کرده است. ما از اینکه چنین شخصیت برجسته علمی و اجرایی را از دست دادیم ناراحت هستیم اما در واقع این سید بزرگوار به آرزویش که شهادت بود، رسید.

دکتر دوستار تصریح کرد: انشاالله مدیران آینده هم از این نوع رفتارها درس بگیرند، قطعا جامعه اسلامی ما مدیران شایسته‌ای دارد که می‌توانند بر عرصه اجرایی قرار گیرند. به فرموده رهبر معظم انقلاب با رفتن یک خدمتگزار اخلالی در روند اجرایی کشور ایجاد نمی‌شود.

وی آیت الله رئیسی را عالم مجاهد دانست و افزود: شهید آیت الله رئیسی فقیه بود و در مسائل فقه اشرافیت کامل داشت، با این وجود نگاه کارشناسی را در فعالیت‌های خودش دنبال می‌کرد و در نشست‌های تخصصی با جامعه دانشگاهی، از نخبگان علمی مشورت می‌گرفت.

گفتگو از: خبرگزاری ایسنا


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

19 06 2024

اولین جلسه شورای راهبردی دانشگاه گیلان تشکیل شد

به منظور تدوین، به‌روزرسانی، اجرا و پایش برنامه راهبردی دانشگاه ها و پیرو ابلاغ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص شکل‌گیری شورای راهبردی دانشگاه‌ها، اولین جلسه شورای راهبردی دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه و اعضای شورای مذکور در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد. دکتر محمد دوستار سرپرست دانشگاه گیلان در این جلسه به تشریح اقداماتی که باید در شورای راهبردی دانشگاه به آن توجه شود پرداخت و اعضای شورای راهبردی دانشگاه نیز به بیان نظرها و دیدگاه های خود پرداختند. مهمترین هدف شورای راهبردی استفاده از خرد جمعی و نظر خبرگان، افزایش مشارکت ذینفعان اصلی موسسه در تدوین، اجرا و پایش سند برنامه راهبردی، ایجاد همسویی و هماهنگی بین سند برنامه راهبردی با سایر برنامه ها و واحد های موسسه، عملیاتی نمودن اهداف موجود در اسناد فرادستی در خصوص علم، فناوری و نوآوری و تلاش در جهت تحقق اولویت های پنجگانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.  تدوین و بروز رسانی برنامه راهبردی موسسه، پیگیری ایجاد زیر ساخت های ارزیابی و تدوین برنامه عملیاتی برای اجرایی کردن برنامه و سند راهبردی، ارائه سازوکارهای پایش برنامه راهبردی و ارایه گزارش حداقل 3 ماهه در این خصوص، رصد و اعتبار سنجی گزارش درصد اجرایی شدن برنامه راهبردی برای ارائه به شورای موسسه، کمیته آمایش آموزش عالی، هیات امنای موسسه و دفتر مربوطه در وزارت، فرهنگ سازی جهت برنامه محور کردن و تفکر راهبری در مجموعه، فعال کردن کار گروه های پژوهشی، آموزشی، نظارت و ارزشیابی و سایر کارگروه های مورد نیاز برای مدیریت بهتر برنامه راهبردی موسسات بر اساس خرد جمعی و مشارکت کلیه عوامل اجرایی با نگاه تحول گرایانه نیز از جمله وظایف شورای راهبردی است.

19 06 2024

سرپرست دانشگاه در مراسم گرامیداشت روز بسیج استادان: بسیج درخت تنومدی برای خدمت رسانی به جامعه است

گرامیداشت روز قشر بسیج استادان با حضور سرپرست دانشگاه گیلان، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان و جمعی از استادان بسیجی استان در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد.  دکتر محمد دوستار سرپرست دانشگاه گیلان در این نشست ضمن گرامیداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران افزود: بسیج یکی از نوآوری های امام راحل بود که هم اکنون به درخت تنومدی برای خدمت رسانی در جامعه تبدیل شده است.  وی با اشاره به چندوجهی بودن بسیج در جامعه تصریح کرد: بسیج متعلق به قشر خاصی نیست و به جغرافیای خاصی تعلق ندارد و باتوجه به نیاز جامعه در مسائل فرهنگی، سازندگی، دفاعی، علمی و... در همه زمان ها و مکان ها برای حل مشکلات جامعه متبلور می شود.  سرپرست دانشگاه با بیان اینکه اکنون در جنگ ترکیبی به سر می بریم افزود: لازمه مبارزه با جنگ ترکیبی جهاد است که رهبر معظم انقلاب جهاد تبیین را اقدامی قطعی و فوری برای مبارزه با دشمنان دانسته اند. وی با اشاره به اینکه مطالبه مقام معظم رهبری جهش تولید است تأکید کرد: یکی از عرصه های جهاد تبیین توسط استادان دانشگاهی، ایجاد شرکت های دانش بنیان است که این فرصت مناسبی برای تبیین نقش آفرینی های اساتید بسیجی در عرصه تولید و صنعت خواهد بود.  دکتر دوستار با بیان اینکه بسیج به دنبال خدمت بی منت است، یکی از راه های نیل به مطالبات مقام معظم رهبری را همکاری و همفکری دانشگاهیان دانست و تصریح کرد: زمانی که متعلق به مردم است نباید صرف تقابل با یکدیگر شود و چنانچه دانشگاه ها نسبت به آگاه سازی اهمیت انتخابات به دانشجویان وارد عمل شوند، شاهد برگزاری انتخاباتی پرشور و اثرگذار خواهیم بود.  سرپرست دانشگاه ضمن امیدواری به اینکه دانشگاهیان در عرصه جهاد تبیین بیش از پیش همت گمارند، تحکیم روابط استادان با دانشجویان را منجر به ترویج دستاوردهای انقلاب به دانشجویان و انتشار امیدواری در جامعه دانست.  دکتر حبیبی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان نیز در این مراسم، ضمن گرامیداشت روز بسیج اساتید که با سالروز شهادت شهید چمران آمیخته شده، از مرحوم دکتر رحمدل استاد بسیجی دانشگاه گیلان یاد کرد و گفت: دکتر رحمدل از مفاخر تأثیرگذار در حوزه ادبیات دفاع مقدس بود که در آثار خود به نیکویی بین علم و اخلاق و ایمان پیوند زد.  دکتر حبیبی با بیان اینکه یکی از ویژگی های مهم شهید چمران ولایت مداری و مردم داری بود گفت: تبلور این ویژگی را در شهید آیت الله رئیسی دیدیم همانگونه که ایشان از نزدیک در کنار مردم حضور داشتند و پیگیر حل مشکلات مردم بویژه مردم مناطق محروم بودند.  وی ضمن تأکید بر صداقت گفتار و رفتار شهید آیت الله رئیسی با مردم، ایشان را احیاگر گفتمان انقلاب اسلامی دانستند که مورد اقبال مردم قرار گرفت و افزود: ارادت خاص شهید آیت الله رئیسی به مردم، یک ارادت کاملاً قلبی، واقعی و دو طرفه بود که شاهد وداع باشکوه مردم در مراسم تشییع پیکر ایشان بودیم.  دکتر حبیبی با اشاره به ظرفیت های جامعه دانشگاهی برای ترویج گفتمان جامعه به سمت مطالبات مقام معظم رهبری گفت: در حوزه جهاد تبیین، انتظارات از اساتید فرهیخته بیش از سایرین است زیرا با تربیت نیروهای جوان و آینده ساز کشور، فرصت مناسبی برای پرورش نیروهای همتراز انقلاب اسلامی خواهند داشت که برای رشد و تعالی کشور اثرگذار باشند.  مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان ضمن اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری به عنوان یک رویداد سیاسی بزرگ کشور گفت: پشتیبانی رأی آحاد مردم برای انتخاب رئیس جمهور می تواند نخبگانی شایسته را در مسیر رشد و تعالی کشور سوق دهد.  گفتنی است در پایان این مراسم از تعدادی استادان بسیجی تجلیل به عمل آمد. 

18 06 2024

به میزبانی دانشگاه گیلان، نشست ستاد انتخابات دانشگاهیان استان گیلان تشکیل شد

نشست ستاد انتخابات دانشگاهیان استان گیلان با موضوع هم‌اندیشی و تبیین اهمیت انتخابات برای مشارکت حداکثری اقشار جامعه با حضور رؤسا، مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان گیلان، در اتاق شورای حوزه ریاست دانشگاه گیلان برگزار شد. دکتر محمد دوستار سرپرست دانشگاه گیلان و رئیس ستاد انتخابات دانشگاهیان استان در این نشست، ضمن تبریک دهه امامت و ولایت با اشاره به تشکیل ستاد انتخابات دانشگاهیان کشور در معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت و اهمیت امر انتخابات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد. سرپرست دانشگاه گیلان گفت: دانشگاه‌ها با توجه به نقش مرجعیت علمی خویش و با واکاوی و تبیین اندیشه‌های والای امامین انقلاب، می‌توانند نقش مؤثری در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایفا نمایند. دکتر دوستار با تاکید بر اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات می تواند مکمل و تضمین کننده امنیت کشور باشد خاطرنشان کرد: رسالت ستاد دانشگاهیان، تلاش در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش مشارکت و انتخاب اصلح در انتخابات است. شایان ذکر است در این نشست هر یک از رؤسای دانشگاه‌ها ،مسئولین نهاد رهبری، معاونان فرهنگی و اجتماعی و مسئولان بسیج استادان و دانشجویی استان نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در مجموعه خود، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظراتشان را در راستای تقویت راهکارهای افزایش نقش دانشگاهیان در ترغیب جامعه به مشارکت حداکثری در انتخابات، بیان کردند.

16 06 2024

شعبه دوم آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان در پنجره تجارت گمرک آستارا راه اندازی شد

با هدف گسترش ارائه خدمات تخصصی و دانش بنیان در سطح ملی و بین المللی با رویکرد تنوع بخشی به مقوله برندسازی، متنوع سازی درآمدهای اختصاصی دانشگاه و برطرف نمودن نیازهای توسعه تجارت فرامرزی استان گیلان، شعبه دوم آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان در پنجره تجارت گمرک آستارا راه اندازی شد. دانشگاه گیلان ضمن استقرار دفتری در پنجره واحد تجارت گمرک مرزی شهرستان آستارا، با فراهم نمودن زیرساخت های مربوطه و استقرار الزامات مدیریتی و فنی، شعبه دوم آزمایشگاه مرکزی دانشگاه را جهت ارائه خدمات دانش بنیان در حوزه های متنوع مانند: شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، مواد معدنی، غذایی و کشاورزی، پلیمر، فلزات، الیاف، مشتقات نفتی و ... راه اندازی کرد. این مجموعه، با توجه به کسب صلاحیت های مختلف از مراجع ذیصلاح، ضمن برخورداری از کارشناسان توانمند و نمونه کشوری و همچنین ده ها دستگاه استراتژیک و پرکاربرد در حوزه های تخصصی؛ توانمندی ارائه خدمات علمی و دانش بنیان و نیز آمادگی عقد قرارداد و ارائه خدمات به تجار، شرکت های صنعتی و دستگاه های اجرایی استان، کشور و بین الملل را دارد.  

15 06 2024

در رویداد ملی روشنا، از دبیران دو انجمن علمی دانشگاه گیلان تقدیر به عمل آمد

شصت و سومین اجلاس سراسری معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در محل وزارت علوم برگزار شد که در راستای حمایت از توسعه و ترویج گفتمان فناوری و نوآوری در عرصه گروه های دانشجویی، از برگزیدگان طرح ها و ایده های برتر رویداد ملی روشنا تقدیر به عمل آمد. در این رویداد ملی در حوزه " فناوری" انجمن علمی نانو فناوری دانشگاه گیلان حائز رتبه اول شد که دبیری این انجمن را فروغ جباری دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته نانو فناوری برعهده دارد و در حوزه "ترویج حوزه فناوری و نوآوری" نیز انجمن علمی بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه حائز رتبه سوم شد که نگین حق پرست دانشجوی مقطع  کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی دبیری این انجمن را عهده دار است. معرفی انجمن‌های علمی‌دانشجویی، کانون‌های فرهنگی و هسته‌های علمی تشکل‌های دانشجویی فعال در عرصه‌ی فناوری و ترویج نوآوری مجموعه‌های دانشجویی از جمله اهداف رویداد ملی روشنا بود که توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.  

13 06 2024

سرپرست دانشگاه گیلان در نشست هم اندیشی وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی گیلان عنوان کرد: لازمه شتاب حرکت تولید، مهارت محوری کردن نیروی انسانی است

نشست فعالان صنعتی و اقتصادی حوزه صنعت، معدن و تجارت استان با وزیر صنعت، معدن و تجارت در سالن الغدیر استانداری با حضور سرپرست دانشگاه گیلان برگزار شد. دکتر محمد دوستار سرپرست دانشگاه گیلان در این نشست گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه منجر به حل مشکلات تولید می‌شود و این مهم باید در گیلان مورد توجه قرار گیرد. وی با اشاره به اهمیت و جایگاه مراکز آموزشی در عرصه‌های مختلف افزود: عدم ارتباط گیری صنعت و دانشگاه حلقه مفقوده تولید است. سرپرست دانشگاه گیلان با تاکید بر لزوم مهارت اندوزی نیروی انسانی اضافه کرد: باید زمینه مهارت اندوزی دانشجویان در گیلان فراهم شود چون مهارت محوری کردن نیروهای انسانی منتج به شتاب گیری حرکت تولید می شود. دکتر عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت هم در این نشست گفت:  بخشی از ظرفیت‌اقتصادی کشور، واحدهای صنعتی به دلایل فنی و دلایل غیرفنی تمام ظرفیت آنها ‌راکد بود که راهبرد اول ما در صنعت به حداکثر رساندن بهره وری است.  دکتر علی آبادی افزود: گیلان جمعیت تحصیل کرده و دارای دانش خوبی دارد که باید برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم بر این مبنا و نیز شرایط خاص این استان، رویکرد ما در این خطه حرکت به سمت ایجاد و توسعه صنایع هوشمند و فناوری پیشرفته است. وی عنوان کرد: این خطه به لحاظ اقلیم دارای شرایط حساس زیست محیطی است از این‌رو توسعه صنایع باید متمرکز بر اجرای طرح هایی باشد که به محیط زیست صدمه و آسیب نزند. وزیر صمت افزود: از جمله اقدامات بسیار مهم رئیس جمهور شهید توجه به احیای واحدهای راکد ‌و حداکثر کردن بهره‌وری آنها بود و خوشبختانه طی این‌مدت در احیای واحدهای راکد تحول جدی رخ داده است. وی با بیان اینکه به حداکثر رساندن بهره‌وری گاه ممکن است با تغییر ریل و مسیر همراه باشد، اظهار کرد: در این سفر ضمن انجام بررسی های لازم متناسب با ظرفیت‌های استان در حوزه اقتصادی طرح پیش بینی می کنیم. دکتر علی آبادی با بیان اینکه گردشگری یکی از ظرفیت‌های شاخص گیلان است، افزود: این حوزه می‌تواند از تبدیل به فرصتی ارزشمند برای توسعه این استان شود و بدین منظور باید صنایع مرتبط با گردشگری در استان افزایش یابد.

12 06 2024

در نشست مشترک سرپرست دانشگاه گیلان و سرکنسول روسیه در رشت، بر استفاده از ظرفیت های جامعه دانشگاهی دو کشور تأکید شد

نشست مشترک سرپرست دانشگاه گیلان و سرکنسول روسیه در رشت در حاشیه مراسم روز ملی روسیه به منظور استفاده از ظرفیت های جامعه دانشگاهی دو کشور با محوریت استان گیلان و با حضور مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی و مدیر دانشجویی دانشگاه برگزار شد. دکتر محمد دوستار سرپرست دانشگاه گیلان در این نشست ضمن تبریک فرارسیدن روز ملی روسیه به پیشینه فرهنگی مشترک میان دو کشور اشاره کرد و برنامه‌ریزی جهت استمرار و بهینه‌سازی تعاملات علمی بین دانشگاه گیلان با دانشگاه‌های هدف در کشور روسیه را از جمله چشم‌اندازهای اصلی در زمینه ارتقاء روابط علمی بین المللی دانست و بر گسترش روابط دوجانبه به ویژه برنامه‌های تبادل دانشجویان و زبان‌آموزان تأکید نمود. آندره وادوف سرکنسول روسیه در رشت هم در این نشست ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت رئیس جمهور فقید ایران و جمعی از همراهانشان، تحکیم ارتباطات علمی در چارچوب منافع دو کشور را از اولویت‌های کشور متبوع خود برشمرد و استفاده از ظرفیت اتحادیه دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دولتی کشورهای حاشیه دریای خزر را از جمله مهمترین عوامل نیل به این مقصود دانست. شایان ذکر است دانشگاه گیلان یکی از اعضای مؤسس این اتحادیه بوده و در حال حاضر مسئولیت دبیرخانه ایرانی اتحادیه مذکور را بر عهده دارد.