کتاب "آرسنیک و برنج" تالیف آنرو آ. مهراگ و فانگ جی ژائو توسط دکتر مسعود اصفهانی عضو هیات علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات و همکاران ترجمه و توسط پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی و با حمایت انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران منتشر شد.
این کتاب در هشت فصل شامل بیوژئوشیمی خاکهای شالیزاری، تجمع آرسنیک در دانه برنج، خطرات ناشی از تجمع آرسنیک در دانه برنج، منابع ورود آرسنیک به اراضی شالیزاری، بیوشیمی آرسنیک در اراضی شالیزاری، فیزیولوژی آرسنیک در برنج، راهکارهای تولید برنج کمآرسنیک و آرسنیک در سایر محصولات کشاورزی تالیف و توسط موسسه انتشاراتی اشپرینگر منتشر شده است.
با وجود شبهات مربوط به آلودگی برنجهای وارداتی به کشور و یا آلودگی برنجهای داخلی به آرسنیک که البته صحت و سقم آنها مورد تردید است، مطالب این کتاب و مصادیق مورد اشاره در آن معطوف به کشورهایی غیر از ایران بوده و هیچ ارتباطی با تولید و مصرف برنج در ایران ندارد.