ترجمه کتاب حل المسائل اکستروژن توسط عضو هیأت علمی دانشگاه گیلان
27 10 2018
کد خبر : 3350740
تعداد بازدید : 125
کتاب حل المسائل اکستروژن: غذای انسان، حیوانات خانگی، دام، طیور و آبزیان، تالیف میان ان.ریاز، گان جی. راکی، توسط دکتر میرمسعود سجادی، عضو هیات علمی گروه شیلات دانشگاه گیلان ترجمه و توسط انتشارات دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب مشتمل بر ۱۲ بخش است که به صورت پرسش و پاسخ(بیش از ۳۰۰ مورد) تدوین شده است. در پیشگفتار این اثر می خوانیم: سالهاست که پخت اکستروژن برای تولید فرآورده های مختلف اکسترود در صنایع غذایی انسانی و حیوانات استفاده می شود. در میان تمام فرآیندهای پخت حرارتی که در صنایع فرآوری غذای انسان و حیوانات کاربرد دارد، اکستروژن یکی از فعالیت های حرارتی است که کارآمدترین و متداول ترین فرآیند محسوب می شود. هدف از این کتاب، پاسخ به پرسش های رایج در زمینه اکستروژن غذای انسان و حیوانات است. این پرسش ها بر اساس متداول ترین سوالاتی که در خلال دوره های آموزشی طرح شده است. این پرسش ها به بخش های مختلفی تقسیم شده اند
دسته بندی :
اسلایدر خبرهای سایت اصلی
خبرها