توصیه های بهداشتی برای افراد آلرژیک

27 04 2007
کد خبر : 3339480
تعداد بازدید : 80
در مواجه با حساسیت های تنفسی،غذایی و پوستی چه کار می کنید؟!
آلرژی تنفسی 1-تا آنجائیکه می توانید مواد آلرژی زا ( گرد و غبار ، گرده گیاهان علفی ، گلها ، چمن ، درختان ، قارچ ها ، دود تنباکو و سایر آلاینده های هوا و گرد و غبار ) را به طرق مختلف از محیط زندگی یا کار خود حذف کنید . 2-اثاثیه موجود در اتاق خواب ( قالیچه ، فرش ، پرده ها و ... ) را از اتاق بیرون ببرید و دیوارها و کف اتاق را بایک پارچه مرطوب تمیز نموده و فلزهای تخت ، تشک و بالشها را با یک پوشش پلاستیکی بپوشانید . 3-از روانداز و پتویی استفاده کنید که بتوانید مرتب آنها را بشوئید . 4-پنجره ها و درب ها را تا حد امکان بسته نگه دارید و در شرایط گرده افشانی گیاهان ، هنگام وزیدن باد ، در منزل بمانید . 5-درصورت امکان یک سیستم تصفیه هوا در سیستم گرمایشی و تهویه مطبوع در منزل خود نصب کنید . 6-در خارج از خانه از ماسک استفاده کنید و بعد از مراجعت به منزل دوش بگیرید و لباسهای خود را عوض کنید . 7-از دستگاه مرطوب خنک کننده هوا برای رطوبت هوای خشک داخل منزل استفاده کنید . 8-توجه داشته باشید که خاراندن پوست اگزما را بدتر می کند . 9-جهت انجام کارهای منزل از دستکش لاستیکی با آستر نخی استفاده کنید . 10-کلیه لباسهای مورد استفاده خود را اطو کنید و برای خشک کردن لباسها آنها را در هوای آزاد آویزان نکنید زیرا موجب تجمع گرده ها می شود . آلرژیهای غذایی اگر آلرژی غذایی دارید جهت شناسایی مواد غذایی حساسیت زا توصیه می شود ، غذاهای مورد شک را به مدت 2 هفته ( تا زمانی که علائم آلرژی ناپدید شوند ) از رژیم غذایی خود حذف کنید و سپس غذاهای مورد نظر را یکی یکی به رژیم غذایی اضافه کنید به این ترتیب مشخص می شود که کدام غذاها در ایجاد آلرژی شما نقش دارند . افرادی که آلرژی غذایی شدیدی به یک نوع غذا دارند باید بسیار مراقب باشند که از خوردن آن نوع غذا پرهیز نمایند . آلرژیهای پوستی 1-لباس نخی گشاد برای کمک به جذب عرق بپوشید . 2-کمتر حمام بگیرید تا از خشکی زیاد پوست اجتناب شود . به هنگام حمام گرفتن از صابونهای چرب مخصوص و آب ولرم استفاده کنید و پس از حمام بلافاصله از کرم نرم کننده و مرطوب کننده استفاده کنید . 3-از قرار گرفتن در معرض تغییرات دمای شدید ( سرما یا گرمای زیاد ) خودداری کنید .    
دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.