دانشکده معماری و هنر دانشگاه گیلان با حضور معاون رئیس جمهور افتتاح شد

11 03 2016
کد خبر : 3281096
تعداد بازدید : 508

دانشکده معماری و هنر دانشگاه گیلان با مساحت ۱۰۵۰۰ متر مربع در چهار طبقه و با هزینه ای بالغ بر 95 میلیارد ریال در روز جمعه ۲۱ اسفند ماه بعد از یرگزاری مراسمی در تالار حکمت دانشگاه، با حضور دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور افتتاح شد. دکتر محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در این مراسم،ضمن ابراز خورسندی از حضور در دانشگاه گیلان، سال 1395 را سالی سخت از لحاظ مالی برای دولت خواند که با دو رخداد امیدبخش، اثربخش و شادی آفرین همراه بود؛ ایشان اولین رخداد را برداشتن زنجیر تحریم های ظالمانه از پاهای ملت ایران عنوان کرد و آن را گشایشی در توسعه ارتباطات و صنایع کشور خواند.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با اشاره به اینکه امروز کشور قدرت انتخاب در میان طرف های تجاری اش را دارد عنوان کرد که دیگر مانند زمان تحریم نیست که یک کشور به بهانه تحریم هر قیمتی روی کالایش بگذارد و ما نیز مجبور باشیم آن را بخریم. دانش آموخته دانشگاه گیلان، رخداد امیدبخش و شادی آور دیگر را شرکت گسترده مردم در انتخابات هفتم اسفند دانست و شرکت مردم در انتخابات را نشان دهنده تأیید حرکت اعتدال گرایانه دولت خواند و آن را نشان دهنده یک پیوستار عمیق فرهنگی، عمومی و احساسی میان مردم در جامعه دانست. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با اشاره به درآمد نفتی کشور در مقایسه با سال 1390، از مطالبات و انتظارات به حق مردم از دولت اشاره کرد و دولت را در برآوردن این انتظارات با کاستی و کمبود منابع مواجه دانست. معاون رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اقدامات دولت در کاهش روند فزاینده تورم، و تبدیل رشد منفی شش درصد اقتصادی به رشد مثبت، گفت: اگر قرار است اقتصاد مقاومتی بر پایه دانش، بنیان شود، باید روی پژوهش سرمایه گذاری کنیم. دکتر نوبخت در پایان با اشاره به اختصاص 400 میلیون دلار برای نوسازی تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و سایر تجهیزات مورد نیاز دانشگاه ها، تصویب این اعتبار را در مجلس باعث به روز شدن تجهیزات و استفاده بیشتر اساتید و دانشجویان دانست. دکتر احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان در این مراسم ضمن تسلیت ایام فاطمیه یاد شهدای انقلاب در ادوار مختلف و به ویژه شهدای دانشگاهی را گرامی داشت. ایشان در ادامه به مهمانان و مدعوین خوش آمد گفت و از طرف دانشگاهیان و خانواده بزرگ آموزش عالی از دکتر نوبخت به دلیل ترویج نگاه علمی و کمک به ارتقاء جایگاه آموزش عالی و اهل علم تشکر کرد. همچنین ایشان از مسئولین استان به ویژه دکتر نجفی استاندار گیلان بابت حمایت های همه جانبه شان از آموزش عالی استان قدردانی کرد. رئیس دانشگاه گیلان در ادامه اختصاص هفت هزار میلیارد تومان علاوه بر اعتبارات سنواتی در بودجه 95 را اتفاقی مهم در آموزش عالی و رشد پژوهش خواند و استقلال امور پژوهش از آموزش و به کارگیری افراد آکادمیک در سازمان مدیریت و برنامه ریزی را از اقدامات مهم در تعالی پژوهش دانست. دکتر رضی با اعلام آغاز عملیات اجرایی پژوهشکده حوضه آبی خزر، علاوه بر افتتاح دانشکده هنر و معماری خواستار مساعدت در تکمیل و راه اندازی هرچه سریعتر این پژوهشکده شد. ایشان در پایان سخنان خود از همه سازمان ها، پیمانکاران، مشاورین و ناظرین پروژه و بالاخص مهندس حمیدزاده مدیر دفتر طرحهای عمرانی دانشگاه و همکاران دانشکده معماری و هنر که در طول این سالها سختی های زیادی را تحمل کردند سپاسگزاری کرد.

مهندس غلامعلی جعفرزاده رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان نیز در این مراسم،ضمن تشکر از خدمات دکتر نوبخت به استان گیلان و با اشاره به مشکلات اعتباری دانشگاه گیلان،خواستار توجه و حمایت ویژه نسبت به دانشگاه مادر استان گیلان شد.

مشروح سخنان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور

دسته بندی :
اسلایدر خبرهای سایت اصلی
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.