شورای دانشگاه گیلان بر راه اندازی هر چه سریعتر دانشگاه صنعتی گیلان تأکید کرد .

10 08 2011
کد خبر : 3316435
تعداد بازدید : 95
در آخرین جلسه شورای دانشگاه که با حضور اعضای شورا و عباسی نماینده شهرستان رودسر در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسون آموزش و تحقیقات برگزار شد ، بر راه اندازی هر چه سریعتر دانشگاه صنعتی گیلان به عنوان گامی برای توسعه آموزش عالی استان تأکید گردید .

 

رئیس دانشگاه گیلان در این جلسه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، ماه مبارک رمضان را ماه خودسازی و رشد مکارم اخلاق دانست . وی در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات صورت گرفته در خصوص راه اندازی دانشگاه صنعتی گیلان اشاره نموده و گفت : این موضوع از مصوبات هیأت دولت در سفر به استان گیلان است که هنوز  اجرایی نشده است . 

دکتر عبدالله حاتم زاده گفت آنچه دانشگاه گیلان برای راه اندازی این مرکز بایستی انجام دهد اختصاص ظرفیت جدید علمی و آموزشی ، تعیین رشته های تحصیلی و مقدمات آموزشی و پژوهشی است که آمادگی کامل وجود دارد . سایر مسئولین استان نیز لازم است در همراهی برای اختصاص زمین ، ساختمان و سایر امکانات فیزیکی گام بردارند که خوشبختانه گام های مؤثری برداشته شده است . 

رئیس دانشگاه گیلان ادامه داد : با رایزنی که اخیراً با وزیر محترم علوم انجام شد تلاش داریم تا به امید خدا برای نیمسال دوم سال تحصیلی جاری در بهمن ماه ، این دانشگاه اولین دانشحویان خود را پذیرش نماید . 

 

عباسی نماينده رودسر در مجلس شورای اسلامی نیز به اقدامات صورت گرفته برای راه اندازی دانشگاه صنعتی گیلان  پرداخت و گفت :  زمين مناسبی در رودسر برای راه اندازی اين دانشگاه در نظر گرفته شده و ساختمانی برای راه اندازی موقت و شروع فعالیت های آموزشی این واحد دانشگاهی اختصاص یافته است .

عضو هیأت امنای دانشگاه گیلان ادامه داد : با توجه به اينکه این موصوع مصوبه دولت است عزم مديريت استان و وزارت علوم و دولت بر راه اندازی هر چه سريعتر اين دانشگاه است . وی افزود : امیدواریم راه اندازی این دانشگاه باعث ارتقای آموزش عالی و رشد  تحصیلات فنی و مهندسی در استان گیلان باشد .

 

معاون اداری و مالی دانشگاه در این جلسه گفت : دانشگاه هم اکنون در حال ساخت چهار دانشکده می باشد و اعتبارات مصوب عمرانی جوابگو نبوده و علاوه بر آن این اعتبارات اختصاص یافته در بودجه سال 90 نيز به طور کامل و منظم پرداخت نشده است .

دکتر احمد باقری ادامه داد :  هدفمند کردن يارانه ها باعث شده تا هزينه های دانشگاه در بخش  انرژی تا چهار برابر افزايش يابد و بخش قابل توجهی از اعتبارات جاری را به خود اختصاص دهد . وی در بخش دیگری از سخنانش به استقبال زیاد علاقمندان برای تحصیل در پردیس بین الملل اشاره کرد و گفت : دانشگاه با ظرفیت های علمی مناسبی که دارد می تواند پاسخگوی این تقاضا باشد ولی نیازمند آن است که برای تأمین فضای فیزیکی و ساختمان های مورد نیاز در منطقه آزاد انزلی به این دانشگاه همکاری شود .

باقری افزود : همانگونه که نمایندگان محترم استان در محلس شورای اسلامی تاکنون حامی این دانشگاه بوده اند ، در رفع این مشکلات بوجود آمده نقش حمایتی و همکاری آنان بسیار مؤثر و کارآمد خواهد بود .

 

در این جلسه چند رشته جدید مورد موافقت قرار گرفت که عبارتند از

 

-  راه اندازی دوره دکتری رشته عمران گرایش راه و ترابری در  دانشکده فنی
-  راه اندازی دوره کارشناسی ارشد رشته شهرسازی گرایش برنامه ریزی منطقه ای در دانشکده معماری و هنر
-  راه اندازی دوره کارشناسی ارشد رشته علوم و تکنولوژی بذر  در دانشکده کشاورزی
- راه اندازی رشته کارشناسی اقتصاد در  دانشکده ادبیات و علوم انسانی
- ارائه دروس جدید (( فوتسال )) و (( تنیس روی میز 2 )) برای دوره کارشناسی تربیت بدنی
- ارائه درس جدید (( کاربرد کامپیوتر در معماری )) به صورت اختياری برای دوره کارشناسی ارشد پردیس بین الملل
 

 

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه مهندس ناصر حمید زاده ، عضو هیأت علمی گروه عمران به عنوان مدیر جدید امور اداری دانشگاه گیلان معارفه و ازخدمات مهندس سیروس عالم تشکر و قدردانی شد .

 مهندس عالم ، در سخنانی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، مسئوليت ها و سمت های اجرايی را فرصتی برای خدمت به کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و گفت : در عين حال مسئوليت باری بر دوش افراد است که مسئوليت مديران را سنگين تر می کند . وی  با ارائه گزارشی به برخی از اقدامات انجام گرفته در حوزه امور اداری پرداخت .

 

 

 

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.