فراخوان واگذاری پروژه ­های فاز یک طرح کلان ملی مدیریت جامع حوزه ­های آبخیز (1394)

30 06 2015
کد خبر : 3289074
تعداد بازدید : 318
با استعانت از درگاه خداوند حکیم، طرح کلان ملی مدیریت جامع حوزه­های آبخیز کشور در راستای تحقق اهداف، تعدادی از پروژه­های فاز يک طرح را آغاز نموده است.

از این رو در نظر است زیر پروژه های ذیل پروژه­  " منطقه ­بندی آبخیزهای کشور بر اساس معیارهای مناسب" در قالب موضوع ویژه و سمینار دکتری و پایان­نامه کارشناسی ارشد زير نظراساتید محترم واگذار گردد. لذا اساتید و دانشجویان محترم داخل ويا خارج از کشور با همکاری کارشناسان بخش های اجرایی و تحقیقاتی می­توانند پیشنهاديه های خود را به دبیرخانه طرح ارسال نمایند. در نظر است برای هر زیرپروژه در چارچوب مقررات مالی طرح از طریق موسسه متبوع با استاد راهنمای مربوط قرارداد مشخص منعقد گردد. اطلاعات پروژه و شرح خدمات: هدف 1: منطقه ­بندی آبخیزهای کشور بر اساس معیارهای مناسب هدف 2: انتخاب آبخیزهای نمونه در سطح کشور و در مناطق مختلف زير پروژه يک{ زير نظر دانشگاه گيلان} 1- روش­های متداول منطقه­بندی در منابع علمی، مفهوم و نامگذاری مناطق مختلف (جغرافیایی، کاربردی، برنامه­ریزی) 2- پیشینه منطقه­بندی در ایران و جهان 1.2- منطقه­بندی در ایران شامل: طرح جامع انرژی، طرح جامع کشت، طرح جامع تامین و توسعه پروتئین، آمایش سرزمین، منطقه­بندی استانی وزارت کشور، طرح کالبدی ملی و طرح جامع منابع آب زیر پروژه دو{زير نظر دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری} 3- ارزیابی تنوع محیطی ایران (توپوگرافی، سنگ­ شناسی و زمین ­شناسی، جامعه ­شناسی گیاهی، هیدرولوژی، خصوصیات خاک، حیات وحش، معدن، خطرات طبیعی وکاربری سرزمین) زیر پروژه سه {زير نظر دانشگاه شیراز} 4- مقایسه روش ها و انتخاب روش و معیارها و شاخص­های منطقه بندی برای کشور 5- مکان­دار کردن شاخص­ها و تعیین مناطق همگن 5-1- نقشه منطقه ­بندی آبخیزها 5-2- کدگذاری سیستماتیک آبخیزها زیر پروژه چهار{زير نظر پژوهشکده حفاظت خاک وآبخیزداری} 6- انتخاب و پیشنهاد آبخیز نمونه از هر منطقه همگن 6-1- تعیین و ارائه معیارها و ضوابط انتخاب آبخیز نمونه 6-2- بررسی آبخیزها از دید معیارها و ضوابط منتخب 6-3- ارائه لیست آبخیزهای اولویت ­دار برای انتخاب آبخیز نمونه در هر منطقه بر اساس معیارها و ضوابط تعیین شده خروجی ها: گزارش نهایی زیرپروژه ها و نقشه های موضوعی ترکیبی زمان­بندی ها: مهلت ارائه پیشنهادیه تا 15 اردیبهشت 1394  مهلت ارائه گزارش و پیوست ها زیر پروژه یک تا 15 تیر 1394 زیر پروژه دو تا 15 تیر 1394 زیر پروژه سه تا 15 شهریور 1394 زیر پروژه چهار تا 15 مهر1394 معیارهای انتخاب: به طور همزمان از بین طرح­های پیشنهادی دریافت شده بر اساس سابقه علمی تیم راهنمایی، تناسب علمی پیشنهادیه، به کار گیری کارشناسان بخش های اجراء و تحقیقات و نیز هزینه قابل قبول،  توسط کمیته واگذاری پروژه های طرح، گزینه برتر انتخاب واعلام  خواهد شد. مدیریت طرح کلان به همراه همکاران اصلی طرح حداکثر کوشش ودقت نظر را در برنامه ریزی، هدایت و نظارت بر فرایند واگذاری زیر پروژه ها و یکپارچه کردن نتایج حاصل از آنها به کار خواهد گرفت. شایان توجه اینکه در نظر است فراخوان تعدادی از ساير پروژه های فاز يک طرح نیز به زودی اعلام شود.

 
دسته بندی :
اطلاعیه

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.