فراخوان پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد از دانشجویان برتر دوره کارشناسی در سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵

09 05 2016
کد خبر : 3279642
تعداد بازدید : 536

دانشگاه گیلان در نظر دارد براساس مصوبه ۰۵/۰۲/۱۳۹۵ شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مطابق با آیین نامه شماره ۷۷۹۴۸/۲۱ مورخ ۰۵/۰۵/۱۳۹۳ و ابلاغیه شماره ۹۶۴۷۴/۲۱ مورخ ۲۴/۰۵/۱۳۹۴ وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری از بین برگزیدگان علمی دوره کارشناسی پیوسته (دوره‏های روزانه و شبانه) با شرایط ذیل برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ در دوره روزانه کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش نماید.

                                        

الف شرایط متقاضیان

۱ دانشجويان دوره كارشناسي پيوسته كه پس از هفت نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل ۱۱۵ واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد برتر دانشجویان هم‏ رشته و هم ‏ورودي خود باشند و حداكثر در مدت هشت نيمسال (نه نیمسال طبق مصوبه شورای عالی برنامه ریزی)دانش آموخته شوند.

۲دانشجویانی که در طول شش نیمسال دانش‏آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد برتر دانشجویان هم‏ رشته و هم‏ ورودي خود باشند.

۳– برگزیدگان رتبه‏ هاي اول تا پانزدهم مرحله نهايي المپيادهاي علمي دانشجويي براي ورود به همان رشته یا رشته‏ های مرتبط به تشخیص شورای عالی برنامه ریزی آموزشی وزارت، در صورت پذيرش از سوي گروه آموزشی مربوطه مشروط بر دارا بودن ساير شرايط، با ارائه معرفي نامه از دبيرخانه المپياد.

تبصره ۱: درخواست دانشجوياني را که طول مدت تحصيل آنها به دلايلي خارج از اختيار خود )مانند بيماري، زايمان، ماموریت والدین یا همسر و موارد مشابه( حداکثر دو نيمسال تحصيلي بيش از مدت مجاز مذکور در آيين نامه شود، پس از تأييد کميسيون موارد خاص دانشگاه، در صورت دارا بودن ساير شرايط مندرج در اين دستورالعمل، براي استفاده از تسهيلات آيين نامه مذکور بررسي کند

.تبصره ۲: چنانچه ده درصد برتر دانشجویان حائز شرایط بند الف-۱، به دلیل انصراف یا عدم تقاضا، از تسهیلات مربوط استفاده نکردند یا ظرفیت ده درصد دوره کارشناسی ارشد رشته‏ ای تکمیل نشد، صرفاً ده درصد برتر بعدی دانشجویان دانشگاه گیلان نیز می‏ توانند از این ظرفیت استفاده نمایند.

تبصره ۳: پرونده متقاضیان بند الف-۲ و الف-۳، به صورت مازاد بر ظرفیت دوره روزانه کارشناسی ارشد برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

تذکر مهم

فقط دانشجویان دانشگاههای دولتی دوره‏های روزانه و شبانه مجاز به شرکت در این فرآیند  می‏ باشند . لذا به تقاضاهای دانشجویان دانشگاههای غیر انتفاعی، آزاد، پردیس شهریه‏ پرداز، پیام نور و دوره‏ های غیرحضوری و مجازی ترتیب اثر داده نمی‏ شود .

ب- مدارک مورد نیاز

۱-فرم تکمیل شده تقاضانامه ثبت نام  بدون آزمون (فرم شماره ۱- لینک دریافت).

۲- فرم گواهی دانشجوی ممتاز دوره کارشناسی (فرم شماره A2 (لینک دریافت) مخصوص دانشجویان دانشگاه گیلان و فرم شماره B2 (لینک دریافت) مخصوص دانشجویان سایر دانشگاهها).

۳- فرم اطلاعات دانشجوي ممتاز مقطع کارشناسی (فرم شماره ۳-فایل الکترونیکی)-دریافت فایل

۴- یک قطعه عکس ۴*۳ جدید با ذکر مشخصات در پشت آنها (الصاق به فرم شماره ۱ ).

۵- تصویر کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه.

۶- – پرینت فیش واریزی و کد رهگیری به مبلغ ششصد هزار ریال (۶۰۰/۰۰۰ ریال) بابت حق ثبت نام از طریق سامانه پرداخت آنلاین دانشگاه گیلان (موضوع پرداخت: حوزه معاونت آموزشی، آیتم پرداخت: ثبت نام بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد)

۷- ریز نمرات  کارشناسی. ۸- ارایه مدارک مورد نیاز برای یکی از بندهای الف -۱  تا الف-۳ .

ج- زمان و نحوه ارسال مدارک

داوطلبان می بایست کلیه مدارک لازم را حداکثر تا پایان وقت اداری ۲۹/۰۲/۹۵ با پست پیشتاز به نشانی : "کیلومتر ۶ جاده رشت به قزوین- مجتمع دانشگاه گیلان- سازمان مرکزی (ساختمان شماره ۲) صندوق پستی ۱۱۵۹-۴۱۶۳۵ دبیرخانه شورای هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه گیلان" ارسال نمایند و رسید پستی را نزد خود نگاه دارند. لطفاً بر روی پاکت عنوان "مربوط به پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد " نام رشته و گرایش دوره کارشناسی ارشد ذکر شود. کلیه فرم ها بi صورت تایپ شده تکمیل و ارسال شوند. داوطلبین گرامی می‏ توانند سئوالات خود و پاسخ آنرا از طریق پست الکترونیک به آدرس octgu@guilan.ac.ir  پیگیری نمایند.

* در ضمن فرم شماره ۳ (فایل الکترونیکی)  از طریق ایمیل به آدرس  octgu@guilan.ac.ir  ارسال شود.

دسته بندی :
اطلاعیه

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.