قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی سال 1393

08 11 2014
کد خبر : 3295477
تعداد بازدید : 236
بدین وسیله به اطلاع کلیه معرفی شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی نیمه متمرکز سال 1393 سازمان سنجش برای بررسی مدارک و مصاحبه در رشته های مختلف دانشگاه گیلان می رساند

زمان مصاحبه در این دانشگاه بدون تغییر و بر اساس جدول زمان بندی اعلامی از طرف سازمان سنجش ( موجود در سایت سازمان سنجش و همین سایت ) صورت خواهد گرفت و کلیه معرفی شدگان با مطالعه دقیق جدول مزبور و اطلاع از زمان وتاریخ مصاحبه، در روز مصاحبه رشته - گرایش خود ساعت 8:30 صبح  با به همراه داشتن داشتن مدارک زیر به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

به منظور تسهیل در انجام فرایند مصاحبه و پیشگیری از وقوع هرگونه مشکل احتمالی توجه داوطلبین محترم را به موارد ذیل و نیز مطالب ذکر شده در اطلاعیه سازمان سنجش جلب می نماید:

 

مدارک مورد نياز که مي‌بايست معرفي‌شدگان برای انجام مراحل مصاحبه همراه خود داشته باشند:

"به داوطلبان اکیدا توصیه می شود یک سری کپی از تمامی مدارک را همراه خود داشته باشند"

 

1- اصل مدرک کارشناسی ارشد  یا کارنامه(ریزنمرات)که معدل فارغ التحصیلی دوره در آن درج شده باشد(فوق ليسانس)

تبصره - معرفي‌‌شدگانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی ارشد بوده می بایست تا تاريخ 31/6/93 فارغ‌التحصيل شده باشند و ضمنا اصل گواهی تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در صفحه 44 دفترچه راهنمای شرکت در آزمون مذکور و فرم مندرج در صفحه  95 دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی را ارائه نمایند.

2- اصل مدرک کارشناسی یا کارنامه(ریز نمرات) که معدل فارغ التحصیلی دوره در آن درج شده باشد (ليسانس)

تبصره 1- آندسته از معرفی شدگانی که فارغ‌التحصيل دوره کارشناسی ناپيوسته مي‌باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپيوسته مي‌بايست اصل مدرک کاردانی را نيز ارائه نمايند.

تبصره 2 - معرفي‌‌شدگانی که به دلائلی قادر به ارائه اصل مدرک يا مدارک‌ مندرج در بندهای 1 و 2 فوق نمي‌باشند، لازم است اصل گواهی تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک را به همراه داشته باشند.(مطابق نمونه فرم شماره 1). مدرک مندرج در تبصره بند 1 مستثنی بوده و ارائه آن الزامی است.

3- اصل شناسنامه و يا کارت ملی برای تطبيق مشخصات شناسنامه‌ای معرفی شده با مشخصات اطلاعات ارسالی از سوی سازمان سنجش.

4-  برای آن دسته از معرفی شدگانی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده اند ارائه اصل گواهی مبنی بر این که عضو هیات علمی رسمی قطعی یا رسمی آزمایشی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده که به تایید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد الزامی است.

5- اصل فیش واریزی مصاحبه به مبلغ 000/250 ریال (معادل بیست و پنج هزار تومان) به شماره حساب  0819077711 بانک تجارت به نام سایر منابع دانشگاه گیلان. لازم به توضیح است مبلغ واریزی به هیچ وجه قابل استرداد نخواهد بود.

- درصورتيکه برای چند کدرشته‌محل، منحصراً از داوطلب يک نوبت مصاحبه بعمل آيد مي‌بايست بدون توجه به تعداد کدرشته‌ها مبلغ 250.000 (دويست و پنجاه هزار ريال) پرداخت گردد.

6- فرم مشخصات تکمیل شده داوطلب (مطابق فایل پیوست)،  کلیه مستندات مربوط به فرم (شامل اصل مدارک کاردانی،کارشناسی و کارشناسی ارشد بهمراه ریز نمرات مربوطه، اصل مدرک آزمون‌های ملی و بين‌المللی زبان که در آن نمره زبان اخذ شده مشخص باشد ، سوابق آموزشی و پژوهشی شامل سوابق تدريس،مقالات، طرحهای پژوهشی انجام شده، یک نسخه از پایان نامه کارشناسی ارشد، صورتجلسه دفاع، توصیه نامه علمی و ....)

 

   

مکان  و زمان برگزاری مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری تخصصی سال 93 دانشگاه گیلان

 

دسته بندی :
اطلاعیه

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.