كارگاه آموزشي کنترل کیفیت در کارخانه های شالیکوبی و آشنایی با استانداردهاي برنج و شاليكوبي
28 11 2017
کد خبر : 3262723
تعداد بازدید : 682
دانشگاه گیلان با همکاری پارک علم و فناوری، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل استاندارد، شرکت شهرک های صنعتی و خوشه صنعتی شالیکوبی اقدام به برگزاری کارگاهی دو روزه با عنوان کنترل کیفیت در کارخانه های شالیکوبی و آشنایی با استانداردهاي برنج و شاليكوبي در روزهای 8 و 9 آذر می نماید. آشنايي محققين، كارشناسان مرتبط با امر توليد برنج و نیز صاحبان این صنعت با استانداردها، قوانین و تجهیزات مورد استفاده در کنترل کیفیت و پایش سلامت برنج را مي توان بعنوان نخستين گام عملي در راستاي كاهش ضايعات برنج و بالا بردن سطح کیفیت تولید محسوب نمود. در اين كارگاه تلاش مي شود تا با انتقال يافته هاي عملي و مباني علمي فعاليتهاي مربوط به یک آزمایشگاه کنترل کیفیت برنج به فراگيران، و همچنین آشنا کردن آنها با استانداردهای ملی موجود در مورد برنج و کارخانه های شالیکوبی آنان را با مراحل، ابزار و روشهاي تعیین کیفیت برنج و شیوه تعیین آلودگی در آن آشنا كرد. همچنین با بیان قوانین مربوط به اخذ پروانه بهداشت برای محصول برنج توسط کارخانه های تولید کننده، نحوه استانداردسازی یک واحد شالیکوبی نیز ارائه می شود.
دسته بندی :
اطلاعیه