مدارک مورد نیاز برای ثبت نام کارشناسی ارشد

11 09 2011
کد خبر : 3316030
تعداد بازدید : 118

الف- مدارکی که پذيرفته شدگان بايد در روز ثبت نام  به آموزش دانشگاه ارائه نمايند :

 

1) اصل مدرک کارشناسی (دانشنامه/ گواهينامه موقت) که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد و يک برگ فتوکپی از آن

تبصره‌1:  پذيرفته‌شدگاني‌ که‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسي‌ (ليسانس‌) نمي‌باشند،لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌اخذ کارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوای فرم معدل را مطابق دستورالعمل سازمان سنجش ارائه‌ نمايند.

تبصره2: دارندگان مدرک معادل کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، وزارت بهداشت یا سازمان مدیریت و برنامه ریزی می بایست در آزمون جامع دارندگان مدرک معادل کارشناسی شرکت کرده و حدنصاب نمره علمی لازم را کسب نموده باشند این قبیل داوطلبان لازم است گواهی و یا کارنامه نتیجه آزمون جامع مدرک معادل کارشناسی خود را به همراه سایر مدارک لازم به دانشگاه ارائه نمایند

تبصره 3: فرم معدل تاييد شده، از قبول شدگانی پذيرفته خواهد شد که دارای يکی از شرايط زير باشند:

1- پذيرفته شدگان مرد که از نظر نظام وظيفه مشمول بوده و بايد برای آنان معافيت تحصيلی درخواست شود.

2- متعهدين خدمت به آموزش و پرورش که هنوز مدت تعهد آنان به پايان نرسيده است.

3-  شاغلين دستگاه های دولتی که در دوره کارشناسی بورسيه دستگاه محل اشتغال بوده و مدت تعهد مربوطه هنوز به پايان نرسيده است.

4- پذيرفته شدگانی که دانشجوی سال آخر تلقی می شوند (منظور دانشجويی که در زمان ثبت نام و ارسال مدارک به سازمان سنجش آموزش کشور (آبان ماه سال 89) فارغ التحصيل نبوده و تاريخ فارغ التحصيلی وی حداکثر تا تاريخ 31/6/90 خواهد بود و به دلايل قانونی هنوز تسويه حساب نکرده است).

تبصره4 : ذيرفته‌شدگاني‌ که‌ تا تاريخ 31/6/90 فارغ التحصيل می شوند، به عبارت ديگر در زمان ثبت‌نام برای شرکت در اين آزمون دانشجو بوده‌اند، لازم است معدل کل واحدهای گذرانده آنان براساس‌(‌0) تا (20) تا تاريخ 31/6/89 توسط موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصيلی در فرم معدل درج  و پس از تاييد مسوول ذيربط بهنگام ثبت نام ارائه گردد.

 در هر صورت چنانچه معدل مندرج در مدرک داوطلب کمتر از معدل ثبت شده در فایل اطلاعات سازمان سنجش بوده از ثبت نام دانشجو ممانعت بعمل خواهد آمد.

تبصره 5: پذيرفته شدگانی که مقطع کارشناسی آنان ناپيوسته است بايد تصويری از مدرک کاردانی که معدل دوره در آن درج شده باشد را نيز ارائه نمايند.

 

2)  اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری فتوکپی از تمام صفحات آن.

3)  هشت قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاری. ( لازم است اطلاعاتی شامل نام، نام خانوادگي، رشته تحصيلی و دوره روزانه/شبانه در پشت عکس ها درج شود.)

تبصره: پذيرفته شدگان مرد که لازم است برای آنان معافيت تحصيلی درخواست شود بايد 12 قطعه عکس ارائه نمايند.

4)  مدرکی که وضعيت نظام وظيفه را مشخص نمايد (برای برادران). ارائه تصوير نامه ابطال معافيت مقطع کارشناسی برای استفاده کنندگان از معافيت تحصيلی الزامی است.

5)  فیش واریزی به مبلغ 50000 ریال بابت کارت دائم دانشجویی به شماره حساب 882910032 بانک تجارت

6)  حکم مرخصی سالانه يا موافقت کتبی و بدون قيد و شرط سازمان متنوع برای کارمندان دولت (با امضای بالاترين مقام مسئول)

تبصره: شاغلين و متعهدين خدمت آموزش و پرورش بايد مجوز مربوطه را از سازمان آموزش و پرورش استان محل خدمت ارائه نمايند.

7)  اصل گواهی تاييد شده رتبه اولي، توسط کسانی که با استفاده از رتبه اولی پذيرفته شده اند.

8)   ارائه‌ معرفي‌ نامه‌ رسمي‌ مبني‌ بر واجد شرايط بودن‌ براي‌ استفاده‌ از امتياز کارشناسان وزارت ‌ آموزش‌ وپرورش‌ توسط اداره کل آموزش و پرورش استان محل خدمت برای داوطلبانی که با اين امتياز پذيرفته شده اند(مطابق نمونه فرم شماره 2 مندرج در صفحه 29 دفترچه راهنمای شماره 1 آزمون ورودی تحصيلات تکميلی سال 1390)

 

ب)- مدارک زير مربوط به پذيرفته شدگان لازم است حداکثر تا قبل از انتخاب واحد نيمسال دوم سال تحصيلی جاری واصل يا توسط پذيرفته شدگان ارائه شود. در غير اين صورت از ثبت نام آنان در نيمسال دوم جلوگيری خواهد شد.

1)- ريز نمرات و تاييديه تحصيلی دوره کارشناسي

2)- ريزنمرات و تاييديه تحصيلی دوره کاردانی (مربوط به پذيرفته شدگانی که مقطع کارشناسی آنان ناپيوسته است).

3)- فرم تاييد شده استفاده از سهميه رزمندگان از ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی يا وزارت جهاد کشاورزی (رزمندگان و جهادگران داوطلب بسيجي)

 

تذکرات:

1)- از پذيرفته شدگانی که مدارک ثبت نامی موضوع قسمت "الف" اين اطلاعيه را به همراه نداشته باشند، ثبت نام بعمل نخواهد آمد. ضمنا حضور پذیرفته شدگان در کلیه مراحل ثبت نام الزامی است.

2)- نظر به اينکه اصل مدرک کارشناسی ارائه شده در پرونده ضبط می شود لازم است پذيرفته شدگان قبل از تحويل، به تعداد دلخواه از آن کپی کرده و نزد خود نگهدارند.

3)- جهت درخواست ريزنمرات و تاييديه تحصيلی دوره کارشناسی پذيرفته شدگان،‌ فرمی در اختيار آنان قرار می گيرد که لازم است اطلاعات مورد نياز (از جمله: مشخصات سجلي، عنوان صحيح و کامل مدرک کارشناسي، عنوان صحيح و کامل رشته قبولی کارشناسی ارشد، تاريخ دقيق فارغ التحصيلی ليسانس) را بطور کامل، دقيق و خوانا تکميل نمايند. در غير اينصورت مشکل بعدی متوجه خود پذيرفته شده خواهد بود.

تبصره: پذيرفته شدگانی که مدرک کارشناسی آنان ناپيوسته است لازم است فرم مربوط به درخواست ريزنمرات و تاييديه تحصيلی دوره کاردانی را نيز تکميل نمايند.

4)- لازم است پذيرفته شدگان آدرس محل سکونت دائم خود يا خانواده خود را بطور کامل، دقيق و خوانا در فرم های مربوطه بنويسند تا آموزش دانشگاه در صورت نياز به مکاتبه در مواقع لزوم، دچار مشکل نشود. ضمناً ضروری است در صورت تغيير آدرس مراتب به دفتر تحصيلات تکميلی اعلام شود.

 

در پايان از پذيرفته شدگان محترم خواهشمند است با توجه به محدوديت زمانی به منظور جلوگيری از ايجاد وقفه در روند ثبت نام از طرح سؤالاتی خارج از موضوع ثبت نام پرهيز نمايند دفتر تحصيلات تکميلی پس از پايان ايام ثبت نام آماده پاسخگويی به سؤالات آموزشی دانشجويان خواهد بود.


 

 فرمهايی که می بايست دريافت و تکميل گردد و در روز ثبت نام ارائه شوند:

 

دسته بندی :
موضوعی

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.