مراسم بزرگداشت استاد جعفر خمامی زاده در پژوهشکده گیلان شناسی

26 08 2018
کد خبر : 3352592
تعداد بازدید : 115
پژوهشکده گیلان شناسی در نظر دارد آئین بزرگداشت زنده یاد استاد جعفر خمامی زاده، گیلان شناس پیشکسوت، مترجم و نویسنده و  نیکوکار فرهنگی گیلانی را برگزار نماید. این مراسم روز سه شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۷ ساعت ۱۸ عصر در سالن اجتماعات پژوهشکده گیلان شناسی برگزار می گردد. از عموم علاقمندان برای شرکت در این برنامه دعوت به عمل می آید.   سال شمار عمر ۱۲۹۹         تولد در محله ساغریسازان (گذر سنگ پل) رشت ۱۳۰۴         درگذشت پدر( شیخ عیسی ) ۱۳۰۷         شروع تحصیل دوره ابتدایی (در مدرسه نمره یک رشت ) ۱۳۱۳         پایان دوره تحصیل شش ساله ابتدایی ۱۳۱۴         شروع تحصیل دوره متوسطه اول (در مدرسه شاپور در زیر کوچه رشت ) ۱۳۱۹         اخذ مدرک دانش سرای مقدماتی و استخدام در اداره معارف و اوقاف گیلان ۱۳۲۴         کسب دیپلم ادبی و رفتن به خدمت سربازی ۱۳۲۷         ورود به دانشسرای عالی و شروع به تحصیل در رشته تاریخ و جغرافیا ۱۳۳۰         اخذ دانشنامه لیسانس آغاز دبیری در دبیرستان های رشت ۱۳۳۲         ازدواج با بانو ناهید حسینیان ۱۳۳۷         ترجمه مقاله‌ای از دیل کارنگی به عنوان کاپیتان اسکات و چاپ در مجله راه حق ۱۳۳۹         عضو هیئت مدیره کتابخانه ملی رشت ۱۳۴۱         کناره گیری از عضویت در هیئت امنای کتابخانه ملی رشت ۱۳۴۸         دعوت به همکاری از سوی  مدرسه عالی بازرگانی رشت و اشتغال به کار در آنجا ۱۳۴۹         ریاست اداره پیکار با بیسوادی به دعوت استاندار وقت ۱۳۵۰          ترجمه و چاپ کتاب ولایات دارالمرز ایران ،گیلان اثر ه.ل. رابینو ۱۳۵۷          استعفا از اداره پیکار با بیسوادی ۱۳۶۳          عضو هیئت مدیره کتابخانه ملی رشت ۱۳۶۸          ریاست شورای عالی مرکز بازشناسی نهضت جنگل ۱۳۶۹           تاسیس خانه معلم و احداث مدرسه راهنمایی دخترانه "پیوند مهر" ۱۳۷۲           ترجمه و انتشار کتاب صنعت نوغان در ایران اثر ه.ل. رابینوريا،ن و ف :لافون و ۱۳۷۲           ترجمه با تعلیقات و چاپ روزنامه های ایران از آغاز تا سال ۳۲۹ قمری( ۱۲۸۹ شمسی )اثر رابینو ۱۳۷۴           ترجمه و انتشار گویش گیلکی رشت نوشته آرتور امانوئل کریستن سن ۱۳۷۵          حضور در نمایشگاه صنایع گیلان در شهر کوتائیسی گرجستان به نمایندگی از استانداری گیلان ۱۳۷۶          ترجمه و چاپ دریای خزر اثر لطف الله مفخم ۱۳۷۹          کناره‌گیری از عضویت در هیئت مدیره کتابخانه ملی رشت و عضویت در هیات مدیره (انجمن آثار و مفاخر فرهنگی) و انتصاب به ریاست آن ۱۳۷۹          تالیف کتاب تاریخ کتابخانه های گیلان ۱۳۸۱          ترجمه و انتشار کتاب ترانه های محلی ساکنان کرانه های جنوبی دریای خزر اثر الکساندر خودزکو ۱۳۸۲         رئیس جمعیت نشر فرهنگ گیلان( کتابخانه ملی) ۱۳۸۴         تالیف کتاب تاریخچه آموزش و پرورش ۱۳۸۷          ترجمه و انتشار کتاب تالش ،گویش ماسوله ، نوشته ژیلبر لازار ۱۳۸۸          ترجمه انتشار و جنگ شهادت اثر الکساندر خودزکو ۱۳۹۱          سوختن منزل اجدادی و از بین رفتن کتاب‌ها اسناد و دست نوشته ها ۱۳۹۳          ترجمه و انتشار کشت برنج در گیلان و دیگر ولایات جنوب کاسپین نوشته رابینو ۸ /۱۳۹۳/۶   در گذشت ۱۰ /۱۳۹۳/۶   مراسم خاکسپاری آرمیدن در جوار آرامگاه میرزا کوچک خان جنگلی در سلیمانداراب رشت   برخی از آثار استاد جعفر خمامی زاده
  • ترجمه ولایات دارالمرز گیلان اثر هـ ل . رابینو
  • ترجمه صنعت نوغان درایران اثر هـ . ل . رابینو/ف. لافون
  • روزنامه های ایران از آغاز تا سال۱۲۸۹٫ش
  • ترجمه گویش گیلکی رشت اثر ارتور کریستن سن دانمارکی
  • تاریخ کتابخانه های گیلان
  • ترانه های محلی ساکنان کرانه های جنوبی دریای خزر
  • جنگ شهادت( شامل۳۳ تعزیه از اوایل دوره قاجار)
  • کشت برنج در گیلان و دیگر ولایات جنوب دریای کاسپین
  • تاریخچه آموزش و پرورش گیلان(از اواخر دوره قاجاریه تا امروز)
مطالب مرتبط متن سخنرانی احمد سمیعی گیلانی در مراسم بزرگداشت استاد جعفر خمامی‌زاده متن سخنرانی دکتر فیروز فاضلی در مراسم بزرگداشت استاد جعفر خمامی‌زاده متن سخنرانی دکتر محمد باقری در مراسم بزرگداشت استاد جعفر خمامی‌زاده متن سخنرانی محمدحسن اصغرنیا در مراسم بزرگداشت استاد جعفر خمامی‌زاده متن سخنرانی جعفرشجاع کیهانی در مراسم بزرگداشت استاد جعفر خمامی‌زاده
دسته بندی :
اطلاعیه

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.