مراسم معارفه معاون جدید اداری و مالی دانشگاه گیلان برگزار شد

07 01 2014
کد خبر : 3303264
تعداد بازدید : 252
مراسم تودیع دکتر رضا سیمبر و معارفه دکتر محمدرحیم رمضانیان معاون جدید اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه با حضور دانشگاهیان دانشگاه برگزار شد.


در این مراسم دکتر رضا سیمبر حفظ جایگاه دانشگاه و تلاش در جهت ارتقاء آن را جزء وظایف یکایک دانشگاهیان دانست و گفت: انتظار بر اینست که در جامعه دانشگاهی از کوچکترین امکانات موجود برای بهبود وضعیت استفاده شود.
سرپرست پیشین معاونت اداری و مالی دانشگاه ارزیابی گذشته و استفاده از ایده ها و پیشنهادها را عامل ضروری در جهت ترسیم افق آینده خواند.
استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه گیلان اجرایی کردن آیین نامه تطبیق حقوق و مزایا کارمندان، تلاش در جهت بهره مندی همکاران مشمول قانون کار از آیین نامه موجود، اعمال مدرک تحصیلی کارمندان برای ارتقاء را از جمله کارهای خود در طی تصدی این مسئولیت عنوان کرد.
دکتر سیمبر همچنین از لزوم دیجتالی کردن پرداخت های حوزه آموزشی بعنوان عاملی در جهت رفع مشکل پرداختی مطالبات اساتید مدعو حق التدریس و هزینه های پایان نامه دانشجویان نام برد.
 وی در ادامه توجه به بحث درآمدزدایی دانشگاه را به عنوان عاملی دانست که با تکیه برآن می شود بسیاری از امور رفاهی کارکنان را با آن مرتفع ساخت که این امر را مستلزم برنامه ریزی دانست.
سرپرست دانشگاه گیلان هم در این مراسم با تاکید بر اهمیت جایگاه معاونت اداری مالی دانشگاه بعنوان پشتیبانی کننده امور سایر واحدهای دانشگاه ، اذعان داشت: انجام درست و به موقع امور مستلزم داشتن حوزه اداری و مالی ای توانمند است.
دکتر رضی هم افزایی و تعامل سازنده واحدها و دانشکده ها ، افزایش بهره وری ، اصلاح فرایندها، روان سازی امور خدماتی ، ضابطه مند بودن و برنامه محور بودن را در گرو پویایی حوزه اداری ومالی دانشگاه برشمرد و گفت:دانشگاه ها می بایست بعنوان الگوی سایر سازمانها و نهادها در حوزه ها مختلف کاری واجرایی به شمار می روند.
 ایشان همه دانشگاهیان را عضوی از یک خانواده دانست و خاطر نشان کرد: اگر موفقیتی در هر حوزه ای اتفاق می افتد حاصل  تلاش و زحمات کل مجموعه دانشگاهی است که این نگاه می بایست بعنوان یک فرهنگ در دانشگاه نهادینه شود.
دکتر رضی ضمن تقدیر و تشکر از دکتر سیمبر در طی تصدی سمت معاونت ادای و مالی، ایشان را استادی برجسته و صاحب نظر دانست و برای نامبرده آرزوی عزت و سربلندی نمود و همچنین دکتر رمضانیان را فردی دارای تجربه های مدیریتی مختلف و با تخصص مدیریتی خواند و اظهار داشت: آشنایی دیرینه دکتر رمضانیان از دانشگاه گیلان و حضور سی ساله نامبرده در این دانشگاه در نقش های دانشجو،کارشناس و عضو هیات علمی در کنار تجربیات مدیریتی ایشان در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و معاونت اداره کل بودجه و تشکیلات وزارت علوم از عوامل انتخاب ایشان در سمت جدید است.
سرپرست دانشگاه گیلان توجه به برنامه محوری، اولویت قراردادن برنامه های درازمدت و بنیادی ، تهیه برنامه پنج ساله متکی بر واقعیت و شفاف سازی در امور مالی و قانونمندی و ضابطه گرایی،استفاده از فناوریهای نوین اطلاع رسانی ، استفاده حداکثری از اتوماسیون اداری ، داشتن برنامه جامع برای دانشگاه گیلان، الکترونیکی کردن کارها و حرکت به سمت دولت الکترونیک را از وظایف معاون اداری و مالی جدید دانشگاه دانست.
در ادامه این مراسم هم معاون جدید اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه،تدوین برنامه، چینش بودجه، مدیریت فرآیندها ، آموزش نیروی انسانی و حفظ منابع موجود را از مهمترین دغدغه های این حوزه برشمرد.
دکتر محمدرحیم رمضانیان تناسب برنامه با بودجه را عاملی مهم در جهت تحقق برنامه ها دانست و گفت: عدم تناسب بین بودجه باعث عدم توفیق در اجرای برنامه ها می شود.
دانشیار گروه مدیریت دانشگاه گیلان متنوع کردن برنامه ها ، مهندسی مجدد فرآیندها، به صف سپاری فعالیت و واگذاری بخشی از امور به دانشکده ها و گروه ها ، برون سپاری خدمات و به سامانه سپاری امور را از مهمترین اقدامات آنی این حوزه دانست و یادآور شد: انجام این امور در کنار زمانبری نیازمند مساعدت تمام دانشگاهیان می باشد.
وی توجه به بحث آموزش کارکنان و پاسخگویی به درخواست ها در زمان منطقی و توجه به چتر بیمه ای مناسب برای دانشگاهیان و مدیریت مصرف انرژی و بر آیند حسابداری تعهدی را از دیگر برنامه های این حوزه برشمرد.
معاون جدید اداری مالی دانشگاه تلاش در جهت بروز کردن آزمایشگاه ها ، تسریع در امور عمرانی و تعامل سازنده با سازمانها و دستگاه های نظارتی را هم از دیگراولویت های کاری این حوزه دانست.
شایان ذکر است در انتهای این مراسم هم دکتر رضی با اهدا لوح و هدیه از زحمات دکتر سیمبر تقدیر به عمل آورد و حکم معاون اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه گیلان را تقدیم دکتر رمضانیان نمود.

  

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.