در فصل گرم سال اغلب با دو دسته از بیماران بیشتر مواجه هستیم. دسته اول افرادی که دچار گرمازدگی شده اند و دسته دوم کسانی که دچار مسمویت غذایی شده اند.
افزایش مصرف سبزیجات و همچنین استفاده از آبهای آلوده به عنوان دو عامل تشدید مسمومیت در روزهای گرم سال میباشد . کارشناسان بهداشت محیط معتقدند برخی به هنگام شستشوی سبزی و میوه دقت زیادی در میکروب زدایی آنها ندارند و در نتیجه آلودگی سبزی و میوه از بین نمی رود.
استفاده از ضد عفونی کننده ها برای از بین بردن آلودگی سبزیجات و میوه ها تاکید می شود.خوردن غذاهای مانده، مصرف آب آلوده و بستنی هایی که در تهیه آنها از شیرهای غیرپاستوریزه استفاده شده است از علل بروز مسمومیت در روزهای گرم سال است.
رعایت بهداشت فردی و شستن دستها با صابون مایع و استفاده از آب و غذای بهداشتی می تواند تا حدود زیادی از بروز مسمومیتها در تابستان جلوگیری کند.
مرکز بهداست و درمان دانشگاه گیلان