نحوه ثبت نام خوابگاه ویژه دانشجویان ورودی جدید ۱۳۹۵ کارشناسی و تحصیلات تکمیلی

23 08 2016
کد خبر : 3277126
تعداد بازدید : 320
ثبت نام متقاضیان خوابگاه ویژه دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۵ و دانشجویان تحصیلات تکمیلی جدیدالورود که از ثبت نام خوابگاه در مرحله قبل جا مانده اند ضمن عرض تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید، توجه دانشجویان گرامی را به نکات زیر جلب می نمائیم : شرایط و مهلت درخواست خوابگاه برای ورودی های سال تحصیلی ۹۶-۹۵ کلیه دانشجویان روزانه مقاطع کارشناسی و ( کارشناسی ارشد و دکتری جا مانده ورودی سال ۹۵ ) می توانند از ساعت ۱۴ روز جمعه ۹۵/۷/۲ تا ساعت ۱۵ روز سه شنبه ۹۵/۷/۱۵ به شرح زیر نسبت به ثبت نام و درخواست خوابگاه اقدام نمایند. نحوه ی ثبت نام : ثبت نام فقط به صورت الكترونيكي است و دانشجويان گرامي مي توانند از طريق سامانه خدمات الکترونیک معاونت دانشجويي دانشگاه گيلانhttp://stu.guilan.ac.ir جهت درخواست خوابگاه اقدام نمايند. نحوهء ورود به سامانه الکترونیکی: نام کاربری: کدملی + ۹۵ مانند: ۹۵۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ . رمزعبور: كد ملي دانشجو است . صفر از اول کد ملی حذف شود و کد ملی بدون صفرهای اول آن نوشته شود. از منوی سمت چپ انجام مراحل ثبت نام ، تکمیل فرم های دانشجویی و ارسال تصاویر، ( فقط مراحل شش گانه ) انجام شود و نیازی به هیچگونه فرم تعهد محضری نیست . پس از ورود به گزینه درخواست خوابگاه ، تکمیل فرم های مربوطه ، اسکن و الصاق مدارک لازم ، دریافت کدپیگیری به منزله اتمام و تکمیل ثبت نام خواهدبود. توجه : الف – باتوجه به محدودیت ظرفیت خوابگاه های دانشگاه گیلان اين مرحله فقط به عنوان ثبت نام اوليه متقاضيان خوابگاه است و پس از بررسي درخواست ها و براساس اولویت ها ، اسامي پذيرفته شدگان خوابگاه متعاقبا" ( حداکثر تا تاریخ ۹۵/۷/۹) از طريق سامانه فوق و بخش دریافت پیام اعلام خواهد شد . ب – كليه دانشجويان مي بايد فرم الكترونيكي درخواست خوابگاه را تكميل نمایند و مدارك لازم را اسكن و الصاق کنند . درصورت عدم ارسال مدارک ، تقاضای خوابگاه قابل بررسی نخواهد بود . ج- فقط دانشجويان روزانه ورودی سال ۹۵ مي توانند نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام نمايند. د-دانشجویان پذیرفته شده در دانشکده فنی شرق گیلان از درخواست خوابگاه خودداری نمایند. تذكرات : بعد از تاریخ ۹۵/۷/۶ ساعت ۱۵ سامانه مذكور بسته می شود و ثبت نام به عمل نخواهد آمد. دانشجوياني كه خوابگاه به آنان تعلق نمي گيرد و مجاز به ثبت نام نیستند ، عبارتند از : دانشجویان دوره های شبانه ، پرديس بين الملل ، مهمان ،انتقالی و بومی درجه ۱ ( تا شعاع ۵۰ کیلومتری شهررشت ) به دانشجویانی که در سامانه صندوق رفاه در مقاطع قبلی بدهي معوقه دارند ، خوابگاه تعلق نخواهد گرفت ( ویژه دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری ) . لذا دانشجويان فوق بايد قبل از درخواست خوابگاه ، جهت پرداخت بدهي معوقه از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه http://bp.swf.ir اقدام نمایند . به دانشجویانی که در مقاطع قبلی نسبت به تسویه حساب با صندوق رفاه اقدام نکرده اند خوابگاه تعلق نخواهد گرفت ( ویژه دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری ) . پس از پرداخت بدهی و تسویه حساب از مقطع قبلی ، جهت رفع بدهی با کارشناسان اداره خوابگاها تماس حاصل نمائید. با عنایت به اینکه ظرفیت خوابگاه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی ۹۵ قبلاً اختصاص یافته است ، فقط در صورت وجود ظرفیت ، به دانشجویان فوق خوابگاه تعلق می گیرد. ضمنا" دانشجويان گرامي مي توانند در صورت بروز هرگونه مشكل در ساعات اداری با شماره تلفن های ۸۹-۳۳۶۹۰۲۸۵ -۰۱۳ داخلي ۲۰۲۲ ، ۲۰۲۴ و ۲۰۳۴ اداره خوابگاه های دانشجویی تماس حاصل نمایند. img_20160919_204746

اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه گیلان

دسته بندی :
اطلاعیه

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.