نشست هم اندیشی هئیت رئیسه و اعضای هئیت علمی ۱۹ دی ماه برگزار شد.

10 01 2007
کد خبر : 3342540
تعداد بازدید : 97
همزمان با عید سعید غدیرخم، نشست هم اندیشی هئیت رئیسه دانشگاه و اعضای هئیت علمی روز سه شنبه 19/10/85 در تالار حکمت دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

در این مراسم ابتدا پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید ، دکتر عبدا... حاتم زاده رئیس دانشگاه ضمن تبریک عید سعید غدیرخم ، طی گزارشی اظهار داشت :

توسعه همه جانبه دانشگاه در دستور کار هئیت رئیسه قرار دارد و سعی خواهیم کرد برای رسیدن به این امر ، توسعه کمی و کیفی دوره های تحصیلات تکمیلی بویژه در سطح دکتری مورد توجه بیشتری قرار گیرد.  وی اظهار داشت دانشگاه گیلان در حال حاضر با تعداد 347 نفر عضو هیأت علمی و تعداد 7938 دانشجو مشغول فعالیت آموزشی و پژوهشی است و طی برنامه های مصوب دانشگاه سعی خواهیم کرد علاوه بر افزایش کمی تعداد هیأت علمی و دانشجو بر ارتقاء علمی اعضای هیأت علمی در مرتبه های دانشیاری و استادی و افزایش دوره های دکتری گام برداریم .

وی در بخش دیگری از گزارش عملکرد هیأت رئیسه بیان اظهار نمود  : احداث دانشکده علوم نوین، توسعه دانشکده فنی و کشاورزی ، انتقال دانشکده علوم پایه به سایت مجتمع دانشگاهی ، آماده سازی ساختمان مرکزی گیلان شناسی از جمله درخواست های دانشگاه در سفر ریاست محترم جمهوری است که امیدواریم بخش اعظمی از آن تحقق یابد. وی در پایان ابراز امیدواری کرد در سایه همدلی، همفکری ، صمیمیت و پشتیبانی اعضای هئیت علمی دانشگاه ،شاهد افزایش رتبه دانشگاه در ابعاد پژوهشی ، علمی و تحقیقاتی در سطح کشور باشیم.

سپس دکتر دمیرچی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی گزارشی از فعالیت های آموزشی انجام شده از ابتدای سال 85 را ارائه نمود . وی در این گزارش اظهار داشت : درچارچوب سیاست های دانشگاه تعداد دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی افزایش می یابد. وی تعداد مقالات علمی اعضای هئیت علمی، تعداد دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی و شرکت اساتید در سمینارها علمی ، اختراعات و ابداعات را از جمله شاخصه های رتبه دانشگاهها دانست و افزود: طی رایزنی های انجام گرفته با وزارت علوم، تعداد دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی بویژه در رشته های علوم انسانی رشد چشمگیری خواهد داشت. وی با اشاره به فعالیت های دفتر کارآفرینی و دفتر ارتباط با دانش آموختگان اظهار کرد: اختیارات ویژه ای در بخش آموزش بویژه تدوین متون درسی به دانشگاهها واگذار شده است و تلاش می کنیم با کمک مدیران گروههای آموزشی در این بخش فعالانه عمل نماییم.

دیگر سخنران این همایش دکتر نریمان زاده معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بود که ضمن تبریک عید سعید غدیر خم گفت: از نظر شرکت اعضای هئیت علمی در کنفرانس علمی خارج کشور، طبق ارزیابی وزارت علوم در سال 83 ، در رتبه هفتم قرار داریم. گرچه ارزیابی جدیدی در دست نیست ولی قطعاً رتبه دانشگاه در خصوص مقالات isi بهبود یافته است. وی در ادامه افزود: تاکنون 21 جلسه در شورای پژوهشی داشته ایم و با توجه به افزایش بودجه پژوهشی امکانات مورد نیاز در این بخش را توسعه خواهیم داد. ایشان راه اندازای مرکز محاسبات سریع، تسریع درپروسه پاداش مقالات اعضای هئیت علمی و فعال کردن دفتر ارتباط با صنعت را از جمله اولویت های معاونت پژوهشی دانشگاه ذکر کرد و گفت: بودجه خرید کتاب دانشکده ها دوبرابر شده و با خرید رایانه های مدرن، امکانات پژوهشی دانشگاه بهبود خواهد یافت.

 در ادامه معاون اداری ومالی دانشگاه طی سخنانی گفت: معاونت اداری ومالی، پشتیبانی مصوبات دیگر معاونت ها را برعهده دارد لذا سعی می کنیم نگرش این حوزه نگرشی پژوهشی و آموزشی باشد. دکتر حسن نیا در ادامه افزود: 80 درصد بودجه دانشگاه در بخش حقوق کارکنان صرف می شود و باید از اختیارات هئیت امناء دانشگاه بیشتر استفاده نمائیم. وی با اشاره به نحوه تامین بودجه دانشگاه گفت: سرانه هر دانشجو روزانه یک میلیون و چهارصدهزار تومان است که این امر در خصوص دانشجویان شبانه ششصدهزار تومان می باشد و با توجه به تعداد زیاد دانشجوی شبانه ، متاسفانه دانشگاه گیلان با کسری بودجه مواجه است.

دکتر صحراگرد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز با اشاره به بهبود وضعیت خوابگاهها و تغذیه دانشجویان ، امکانات جدید این بخش را تشریح کرد و گفت: خوشبختانه استقبال خوبی از ساخت خوابگاههای دانشجویی بخش خصوصی  شده و ما سعی می کنیم در این بخش رضایت بیشتر دانشجویان و در نهایت بهبود شرایط تحصیلی آنان را فراهم سازیم. وی در ادامه گفت : مهمانسرای دانشگاه در حال حاضر حدود 150 نفر ظرفیت دارد و به دانشجویان و خانواده های آنان و دیگر مهمانان دانشگاه سرویس دهی می نماید . وی در ادامه از اساتید حاضر در نشست خواست تا دانشجویان را به فعالیت بیشتر علمی ترغیب نمایند و در راستای بهبود وضعیت فرهنگی ، دانشگاه را کمک نمایند .

دکتر درویزه مشاور رئیس دانشگاه ضمن تبریک عید ولایت به حاضران،خواستار همکاری و تلاش استادان در پیشبرد اهداف دانشگاه شد . وی در ادامه با قرأئت شعری در مدح امیرالمومنین علی ( علیه السلام ) بخش اول این نشست را به پایان رسانید .

در ادامه این همایش ، اعضای هیأت علمی نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را در حوزه مسائل آموزشی و پژوهشی مطرح نمودند . در این نشست به برخی از مباحث مطرح شده از سوی اعضای هیأت علمی پاسخ داده شد و در مورد بخش دیگری از نظرات مقرر شد در هیأت رئیسه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نتیجه آن اعلام شود .

در خاتمه رئیس دانشگاه گیلان ضمن تشکر از شرکت کنندگان در این نشست ، از تمامی اندیشمندان و اعضای هیأت علمی خواست تا با نظرات کارشناسانه خود راهکارهای عملیاتی برای اداره بهتر دانشگاه ارائه نموده و در جهت رشد و توسعه دانشگاه ، هیأت رئیسه را یاری نمایند .

دفتر ریاست و روابط عمومی نیز از تمامی شرکت کنندگان در این نشست هم اندیشی تشکر نموده ، خواهشمند است هرگونه نظر ، پیشنهاد و انتقادات خود را برای ما ارسال فرمایند .

ارسال پیــــــام

روابط عمومی دانشگاه گیلان

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.