خوردن سبزیجاتی همچون شلغم قبل از وعده های غذایی اصلی به دلیل دارا بودن فیبر بالا و کالری کم موجب افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش وزن افراد می شود.گاهی این تصور در بین افراد به وجود می آید ، با مصرف نوع خاص سبزی وزنشان به میزان قابل توجهی کاهش می یابد مثل لوبیا سبز پخته یا کلم آب پز شده؛ بر خلاف تصور همگان این دو سبزی به دلیل دارا بودن کالری زیاد موجب افزایش وزن می شوند. باید توجه داشته باشید انچه به کاهش وزن کمک می کند مصرف مواد غذایی پرفیبر و کم کالری است که به طور منظم با ایجاد سیری کاذب در فرد ،ضمن پرکردن مهده با افزایش کالری همراه نیست.
نقش سبزیجات در کاهش وزن
04 01 2008
کد خبر : 3334141
تعداد بازدید : 83
دسته بندی :
خبرها