همايش تجليل از دانشجوي نخبه‌ي دانشكده‌ي ادبیات و علوم انساني

04 12 2008
کد خبر : 3328441
تعداد بازدید : 93
"رشد و شكوفايي همه‌جانبه‌ی هر جامعه‌یی در گرو توسعه و پيشرفت علمي آن جامعه است كه با یاری نخبگان و به کمک استعدادهای آنان محقق می‌شود و جامعه‌یی که به نخبگان خود بهای کافی را بدهد، از ثمرات شکوفایی و تعالی در سطح وسیع و کلان بهره‌مند می‌شود."

دکتر حسین‌آقابابایی، معاون پژوهشی و فناوری دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان با اعلام این مطلب افزود: "هفته‌ی پژوهش که نماد و سمبل توجه به قشر فرهیخته و پژوهشگر جامعه محسوب می‌شود، فرصتی را فراهم می‌کند تا با یافتن استعدادهای ناشناخته و کمک به بالندگی آنان، اهداف عالیه‌ی نظام در رسیدن به جایگاه علمی، فرهنگی، پژوهشی و اقتصادی نخست منطقه در افق چشم‌انداز 20 ساله را جامه‌ی عمل بپوشانیم و در راستای عملی شدن آن تلاش کنیم."

وی در ادامه تصریح کرد: "با توجه به این ملاحظات و همچنین با عنایت به مقارن بودن آغاز هفته‌ی پژوهش و روز دانشجو، معاونت پژوهشی و فناوری دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی تصمیم گرفت تا در یک همکاری مشترک با معاونت آموزشی و همچنین انجمن علمی دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی، همایش تجلیل از یک دانشجوی نخبه‌ که به تازگی به جمع دانشجویان ما اضافه شده است را برگزار کند."

دکتر آقابابایی ادامه داد: "بر اساس بررسی‌های ما، سید ایمان ضیابری که دانشجوی سال اول رشته‌ی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه گیلان است، با به دست آوردن افتخارات ملی و بین‌المللی فراوان، تا به امروز در جایگاه یک دانشجوی نخبه به اعتلای نام ایران اسلامی کمک شایانی کرده است و همچنین یکی از افتخارات دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی محسوب می‌شود. از همین رو پس از انجام مذاکرات با خانم دکتر فاطمه کریمی ریاست محترم دانشکده، آقای دکتر ولی‌ا.. موسوی معاونت آموزشی دانشکده و همچنین اعضای فعال انجمنهای علمی تصمیم گرفته شد تا در شانزدهم آذر ماه همزمان با روز دانشجو و آغاز هفته‌ی پژوهش، همایشی برای تجلیل از این دانشجوی گیلانی برگزار کنیم."

معاون پژوهش و فناوری دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی افزود: "این حرکت نمادین که برای نخستین بار به ابتکار دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی برگزار می‌شود، مطمئناً تشویق استعدادها و چهره‌های نخبه‌ی دیگر که به هر دلیلی فرصت بروز و ظهور توانایی‌های خود را نیافته‌اند فراهم می‌کند و یک آغاز خوب بر نهضت حمایت از چهره‌های علمی و نخبگان جوان در دانشگاه خواهد بود."

وی در پایان از تلاشهای آقایان مسعود حسن‌نژاد دبیر انجمن علمی دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی، یونس طاووسی دبیر انجمن علمی زبان و ادبیات انگلیسی و همه‌ی دانشجویان و عواملی که در آماده کردن مقدمات این همایش، تلاشهای بی‌دریغی صرف کردند، قدردانی نمود.

گفتنی است همایش تجلیل از سید ایمان ضیابری، از ساعت 9 صبح شنبه 16 آذر ماه 87 و در محل تالار حکمت دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد.

 بخشی از سوابق فعالیتهای علمی و فرهنگی سید ایمان ضیابری:

متولد 1369 - رشت

 جوانترين روزنامه‌نگار جهان، سال 2004 میلادی، انجمن AYJW کانادا

عضو انجمن بین‌المللی روزنامه‌نگاران زیست‌محیطیSEJ

عضو موسسه‌ی بین‌المللی روزنامه‌نگاری Poynter

عضو هیات تحریریه‌ی انتشارات دانشگاه Stony Brook آمریکا

عضو هیات تحریریه‌ی مجله‌ی Media Left، آمریکا

عضو هیات تحریریه‌ی مجله‌ی Compass Culture، بلژیک

عضو فدراسیون بین‌المللی دانشجویان روزنامه‌نگار، فرانسه

عضو هیات تحریریه‌ی ماهنامه‌ی علمی "دانشمند"

عضو هیات تحریریه‌ی خبرگزاری "فناوری اطلاعات و ارتباطات" ایران، فاوانیوز

چاپ مقاله در سایت خبری دانشگاه نیوکاسل انگلیس

چاپ مقاله در سایت خبری دانشگاه مری‌لند آمریکا

چاپ مقاله در سایت خبری دانشگاه پوردو آمریکا

دارنده‌ی عنوان نخبه از طرف معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان ملی جوانان جمهوری اسلامی ایران

چاپ دو عنوان کتاب در سالهای 1376 و 1385

چاپ 1500 مقاله به زبان فارسی در روزنامه‌های ایران، همشهری، جام‌جم، اعتماد، شرق، سروش

مصاحبه‌شده توسط شبکه‌های خبری BBC لندن، PBS آمریکا، Financial Times آلمانی، Middle East Youth مصر، شبکه‌ی جهانی جام جم، شبکه‌ی یک سیمای جمهوری اسلامی ایران

مدیر پروژه‌ی بمب گوگلی Yahoo mail (افزودن مجدد نام ایران به فهرست کشورهای تحت پشتیبانی کمپانی Yahoo)

چاپ بیش از 500 مقاله در مجلات و سایتهای خبری کشورهای کانادا، آمریکا، هلند، بلژیک، فرانسه، آلمان، ایتالیا

تسلط به زبان انگلیسی و آشنایی با زبانهای عربی، آلمانی و ایتالیایی

رتبه‌ی نخست کشور در جشنواره‌ی پژوهش‌های دانش‌آموزی دانشگاه آزاد اسلامی - 1387

رتبه‌ی دوم کشور در جشنواره‌ی پژوهشهای دانش‌آموزی دانشگاه آزاد اسلامی - 1385

رتبه‌ی نخست جشنواره‌ی مطبوعات گیلان در رشته‌ی تحلیل اجتماعی - ورزشی، سال 1384

رتبه‌ی نخست جشنواره‌ی مطبوعات گیلان در رشته‌ی داستان‌نویسی، سال 1383

مدال نقره‌ی المپیاد مهارتهای ملی استان گیلان، رشته‌ی طراحی وب، سال 1383

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.